hoşgeldin canım sende buyur sohpeteyerimseniben
iyi geceler arkadaşlar dün doktora gittim ve 4 gün geçtiği için kan testi yaptırdım sonuç ilginç şekilde negatif.bugün 31.gün ve kırmızılar gelmeyecek sanırım.30 yaşında menopoza girdim herhaldemafoldumben .düzenim tamamen altüst oldu.kırmızılar gelse bile kaç gün süreceğini bilemeyeceğim.o yüzden ben de ovulasyon testi alacağım.ne oldu bana bir bilsem.adet günümde antibiyotik kullanmıştım herhalde o yüzden oldu.ama gelsinler artık.biz de çalışalım.azizeciğim anlayacağın benim 12 kasım tarihi suya düştü.ben sana yeni tarihimi veririm bir ara kısmet olursa.umarım başka bir sağlık nedeni yoktur.offf offf çok canım sıkkın.
bizim topiktede epey eşleri asker olan varmış... bende asker eşiyim.. sevindim...
canım benim yaa ne olur üzülme sen strese girince gecikmiş olabilir... ne olur sakin olmaya çalış artık bu ay biran evvel adetini olda öbür aya çalışmalara sıkı başla.. ümitsizliğe kapılmak yokkkk.....:teselli::teselli:
çok şanslısınız onlarla ne kadar gurur duysak azdır.haklarını ödeyemeyiz.turkbayragi
iyi geceler arkadaşlar dün doktora gittim ve 4 gün geçtiği için kan testi yaptırdım sonuç ilginç şekilde negatif.bugün 31.gün ve kırmızılar gelmeyecek sanırım.30 yaşında menopoza girdim herhaldemafoldumben .düzenim tamamen altüst oldu.kırmızılar gelse bile kaç gün süreceğini bilemeyeceğim.o yüzden ben de ovulasyon testi alacağım.ne oldu bana bir bilsem.adet günümde antibiyotik kullanmıştım herhalde o yüzden oldu.ama gelsinler artık.biz de çalışalım.azizeciğim anlayacağın benim 12 kasım tarihi suya düştü.ben sana yeni tarihimi veririm bir ara kısmet olursa.umarım başka bir sağlık nedeni yoktur.offf offf çok canım sıkkın.
sağol canım inş.dediğin gibi olur.ümitsizlik yok.ama en kısa zamanda kırmızılar gelsin istiyorum.birkaç gün önce gelmesinler diyordum ne gariplaelaelaelaelae
canim bugun iyiyim ise erken gittim erkende evime döndüm.oglu$ta kolaycacik uyudu rahat rahat dolaniyorum nettezemuszemus
inşallah canım ya burda sohbet süper valla,birsürü şey paylaşırız hamişlikle ilgili,inşallahhhhhhh:))
aman aman ne güzel olur hadi bakalım inşallah kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?