Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aminn.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin tekrar tebrikler bizlere de bol bol dua et emiii.

ederım cnm allahım tum ısteyenlere versın nasıp etsın ınanıyorum senınde olcak en kısa zamanda cok calısmak lazım cok ben buna ınanıom kı bende bu ay cok calısmıstım cnm

ederım cnm allahım tum ısteyenlere versın nasıp etsın ınanıyorum senınde olcak en kısa zamanda cok calısmak lazım cok ben buna ınanıom kı bende bu ay cok calısmıstım cnm

ayyy inşaallah canım yaa bende çok istiyorum artık hayırlısı.bende bu ay gün aşırı hep çalıştım bakalım umutluyum ama hiç bar belirtim de yok

insalahhh kızlarr zaten listemizin mansallahı varrrr:) 9 kasım bizim evlenme yıldönümümüz belki süpriz olurr nedersinizzzzz

tebrikler mız mızcım.sağlıkla alırsın bebişini kucağına inşallah.

mız mız bak kaç gündür sabırsızlanıyordun gördünmü ne güzel hamilesin sende.... çok sevindim canım allah tamamına erdrisin canım ...yaşasın hamişlerimiz çoğalıyor hadi kızlar dahada devam....

mızmız allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık darısı bizim basımıza. rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. allah ım bizde görebilecek miyiz çift çizgiyi? bende geri sayımdayım son 9 gün.

mızmız canıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm çok sevindim tebrik ederim canım :CüvCüv:

Benimde 9gün kaldı aynı günü,aynı heyecanı paylaşıyoruz.Var mı bir değişiklik,hissettiğin birşeyler? Beraber gün sayalım :1hug:

kızlarr ilişkiden 1 hafta sonra hamilelik varsa mide bulantısı başlar mı??benim hafif hafif içim bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…