slm yaren ecegün fen ci
nasılsınız küçük bebeğin güzel annesi yarencim nasıl gidiyo heyecanın geçtimi biraz bakalım :dance:
canım şimdilik kasık ağrısı çekiyorum,mide bulantılarım var ama o da çatlatma iğnesi ve progestan ın yan etkisi galiba. insallah aynı anda müjdeli haberi duyururuz. sende var mı bişiler?[/QUO
benmde 5 gunum var test için beklemek ne or yahu degıl mı:)
gerçekten beklemek çok zor bende pazartesi hastaneye gitcem banada geçmiyo günlerr
dayanamadım test yaptım negatif daha bir hafta var tabii ama ben de anca erken döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyordum o da şimdiye çıkar diye ama yok. aman bu şişlik ne yahu gebereceğim geçmiyor.
kızlar yazdıklarınızı okluyodumda bende asker eşiyim bu sene kısmetse doğuya gideceğiz nasıl yerler oralar benim ilk g,dşim olcak
merhaba canım bende şırnakta bi köyde (görev nedeniyle)yaşıyorum.bizim kaldığımız yer burdaki bütün köy kasaba vs yerlere bakarak en güzel ve güvenli yer şükür.eşim öğretmen ben evdeyim bundan dolayı sadece sıkıcı.merak ettiğin bişey olursa sorabılırsın.
canım şimdilik kasık ağrısı çekiyorum,mide bulantılarım var ama o da çatlatma iğnesi ve progestan ın yan etkisi galiba. insallah aynı anda müjdeli haberi duyururuz. sende var mı bişiler?[/QUO
benmde 5 gunum var test için beklemek ne or yahu degıl mı:)
ay evet yaa günler geçmek bilmiyor. ben birde tedaviden dolayı çok umutlandım allah utandırmasın ya ama senin daha az kalmış yarın erken sonuç veren testlerden bile yapsan olur
ay evet yaa günler geçmek bilmiyor. ben birde tedaviden dolayı çok umutlandım allah utandırmasın ya ama senin daha az kalmış yarın erken sonuç veren testlerden bile yapsan olur
hadı ya yapsam cıkar mı acaba...bak sımdı duramam ben
dayanamadım test yaptım negatif daha bir hafta var tabii ama ben de anca erken döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyordum o da şimdiye çıkar diye ama yok. aman bu şişlik ne yahu gebereceğim geçmiyor.
canım şimdilik kasık ağrısı çekiyorum,mide bulantılarım var ama o da çatlatma iğnesi ve progestan ın yan etkisi galiba. insallah aynı anda müjdeli haberi duyururuz. sende var mı bişiler?
ben anne olmayı çok istiyorum ve eşimle korunmuyoruz ama neden olmuyoartık olsun istiyorum öneriniz varmı? lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?