Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dayanamadım test yaptım negatif daha bir hafta var tabii ama ben de anca erken döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyordum o da şimdiye çıkar diye ama yok. aman bu şişlik ne yahu gebereceğim geçmiyor.

ikizmizde aynı gunu beklıyoruz hadı bakalım hayırlısı olsun....ama erken yapmıssın ben bakalım artı bır gun olmadan yapmıcam dıorum ama bakalım

kızlar yazdıklarınızı okluyodumda bende asker eşiyim bu sene kısmetse doğuya gideceğiz nasıl yerler oralar benim ilk g,dşim olcak

merhaba canım bende şırnakta bi köyde (görev nedeniyle)yaşıyorum.bizim kaldığımız yer burdaki bütün köy kasaba vs yerlere bakarak en güzel ve güvenli yer şükür.eşim öğretmen ben evdeyim bundan dolayı sadece sıkıcı.merak ettiğin bişey olursa sorabılırsın.

ok tatlım zaten bizededde şırnak hakkari yada işhtimalleri varmış

kızlar misfir geliyomuş eşimi aradılar ben şimdi gidiyom neti açık bırakcam ara ara gelirim öptüm sizleriiiiiiiiii

ayseyildirim...................20 ekim
everest..........................20 ekim
dilekmansuroğlu.............20 ekim
dayna............................20 ekim
sea1982.........................21 ekim
asoka.............................22 ekim
tugbademir......................23 ekim
katrem............................25 ekim
anjelic.............................25 ekim

kızlar ee durum ne ? aysecım bır gelısme varmı

ben anne olmayı çok istiyorum ve eşimle korunmuyoruz ama neden olmuyo artık olsun istiyorum öneriniz varmı? lütfen yardım edin

dayanamadım test yaptım negatif daha bir hafta var tabii ama ben de anca erken döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyordum o da şimdiye çıkar diye ama yok. aman bu şişlik ne yahu gebereceğim geçmiyor.

Alt karın bölgemde benimde şişlik var 2-3 gündür aynı şekilde.Hiç bir ağrım sızım yok ama neye yormam gerektiğine ben de karar veremiyorum.Bu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum

canım şimdilik kasık ağrısı çekiyorum,mide bulantılarım var ama o da çatlatma iğnesi ve progestan ın yan etkisi galiba. insallah aynı anda müjdeli haberi duyururuz. sende var mı bişiler?

Mide bulantısı varsa hamile kalmış olma ihtimalin çok yüksek canım.Bende hafif bir şişkinlik var.Başkada birşey yok.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder,bizede nasip eder o sevinci yaşamayı.

mız mız canım haberini şimdi okudum..inan cok sevindim.hadi allah tamamını erdirsin inş. sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.darısı bizlerin başına..dikkat et artık kendine..opuyorumnanaktan

mız mız tebrikler canımalkisalkisalkis allah tamamına erdirsin:CüvCüv:

mızmız melis melis yarencik çoooooooooooooooooooook tebrikler kızlar hayırlı olsun kaç gündür yatıyorum bu hastalık mahvetti beni pazartesi dokora gidicem umarım bişeyi yoktur bebişimin ancak girdim nete şimdi gördüm kusuruma bakmayın kızlar çok sevindim RABBıM hepimizin hamileligini saglıklı geçirtsin çok öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

Kızlar benim de 5 gün kaldı ve karnımda şişkinlik ve gerginlik var sadece. sivilceler de başladı maalesef.çenemde 2 atne çıkıyor bu adet regl habercisi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…