Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim kırmızılar geldi hemde 5 gün önceden bende anlamadım ne olduğunu benide kasıma ekleyin bakalım 26 kasım

mız mız tebrikler alkisalkisalkis tatlım maşaallah yaaaaa ne bereketli olmuş bu topik böööööööle kaydirigubbakcemile3

Mız mız tebr canım Çok sevındımmmmmmmmmm banada bı Ümıt oldu
ben 17 ekımcıyım ne bebek var nede adet nede belırtı hıÇ bıŞey yokkkkkkkk yokkkkk yeter yer,nde kocaman ŞıŞ bır gÖbek varrrrrrrrrr
pzt doktora gıtcem s,zce ne olbılır canlarım yaaaaaa

kızlar yazdıklarınızı okluyodumda bende asker eşiyim bu sene kısmetse doğuya gideceğiz nasıl yerler oralar benim ilk g,dşim olcak

fenciii test yaptınmıki senn

en son dün yaptım şekerimmmmmmmmm tek çizgi artık yapmakta istemiyorum acaba diyorum ilaç kullanmıştım ondanmı gecikti ama daha önce hiç böle olmamıştı dipteyim sondayım deprosyandayım gelsede kurtulsam menapozlular gibi ateş basıyo tatlım ya resmen

Benimde 9gün kaldı aynı günü,aynı heyecanı paylaşıyoruz.Var mı bir değişiklik,hissettiğin birşeyler? Beraber gün sayalım :1hug:

canım şimdilik kasık ağrısı çekiyorum,mide bulantılarım var ama o da çatlatma iğnesi ve progestan ın yan etkisi galiba. insallah aynı anda müjdeli haberi duyururuz. sende var mı bişiler?

slm kızlar naıslsınız???

mız mız tebrikler canımmm çokkkkkkkk sevindim

darısı bizlere :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey:

dayanamadım test yaptım negatif daha bir hafta var tabii ama ben de anca erken döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyordum o da şimdiye çıkar diye ama yok. aman bu şişlik ne yahu gebereceğim geçmiyor.

slm yaren ecegün fen ci
nasılsınız küçük bebeğin güzel annesi yarencim nasıl gidiyo heyecanın geçtimi biraz bakalım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…