Mide bulantısı varsa hamile kalmış olma ihtimalin çok yüksek canım.Bende hafif bir şişkinlik var.Başkada birşey yok.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder,bizede nasip eder o sevinci yaşamayı.
günün geçtimi canım akıtı hamilelik belirtisi ama bende yok meselacanım ya ümitlendirdin beni :) şişkinliğimi hiç sorma zaten. birde bugün akıntım çok fazlaydı ama böle su gibi. bu ne ki? bilen var mıı?
günün geçtimi canım akıtı hamilelik belirtisi ama bende yok mesela
belki yumurtlama günündür daha testte yappsan çıkmaz relax ol canım oluruna bırak gerçekten kafaya takınca olmuyo hamilede olabilirsin tabi benim belirtilerim şöyleydi kızlar kasıklarda atma batma böyle sanki rahmimi çok hissediyodum hep ben burdayım diyordu adet lacakmışım gibi agrılar bende şu an hastayım biraz fena başım dönüyo ara ara ilk,nde böyle olmamıştım doktor bi ilaç verdi progestan diye bebek tutunsun diye omu yapıyo acaba ya benim kolay kolay basım dönmez:hulya:yok gülüm daha 8 gün var. zamanda geçmek bilmiyor ki... bi ıslaklık hissediyorum bi bakıyorum ki su gibi hiçte böle olmazdı ondan ümitlendim galiba fazlacaCADIARZU
belki yumurtlama günündür daha testte yappsan çıkmaz relax ol canım oluruna bırak gerçekten kafaya takınca olmuyo hamilede olabilirsin tabi benim belirtilerim şöyleydi kızlar kasıklarda atma batma böyle sanki rahmimi çok hissediyodum hep ben burdayım diyordu adet lacakmışım gibi agrılar bende şu an hastayım biraz fena başım dönüyo ara ara ilk,nde böyle olmamıştım doktor bi ilaç verdi progestan diye bebek tutunsun diye omu yapıyo acaba ya benim kolay kolay basım dönmez:hulya:
Canım çok çalıştım demişsin ya son haftaya kadar devam ettin mi
günaydın kızlarrr bugün açılışı ben yapayım bari nasılsınız nasıl gidiyor benim dün akşama kadar başım döndü ilk hamilelğimde hiç olmamıştı birde midem ne yersem hemen ekşiyor allaha şükür bulanmıyor ama ekşime var çok kötüüüü((
günaydınn fen_ci nasılsın canım?
tşk ederim tatlım sen nasılsın
ben hala menapozlu gibi dolaşıyom yarın doktora gitcem bu gecikme neymiş yarın 10 gün oluyo ama hala negatif
ayseyildirim...................20 ekim
everest..........................20 ekim
dilekmansuroğlu.............20 ekim
dayna............................20 ekim
sea1982.........................21 ekim
asoka.............................22 ekim
tugbademir......................23 ekim
katrem............................25 ekim
anjelic.............................25 ekim
kızlar ee durum ne ? aysecım bır gelısme varmı
tşk ederim tatlım sen nasılsın
ben hala menapozlu gibi dolaşıyom yarın doktora gitcem bu gecikme neymiş yarın 10 gün oluyo ama hala negatif
kızlar nezle oldum yaa..
dün boğazlarım ağrıyordu bugün de burnum dolmuş..(
ilaç kullanamıyorum tabi..
bol meyve suyu içmeye başladım..
başka bildiğiniz bişi var mı yaaa..
bende yeni atlattım canım ya geçmiş olsun bende bol bol limonlu ıhlamur içtim bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?