Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Mide bulantısı varsa hamile kalmış olma ihtimalin çok yüksek canım.Bende hafif bir şişkinlik var.Başkada birşey yok.İnşallah Allah dualarımızı kabul eder,bizede nasip eder o sevinci yaşamayı.

canım ya ümitlendirdin beni :) şişkinliğimi hiç sorma zaten. birde bugün akıntım çok fazlaydı ama böle su gibi. bu ne ki? bilen var mıı?

yok gülüm daha 8 gün var. zamanda geçmek bilmiyor ki... bi ıslaklık hissediyorum bi bakıyorum ki su gibi hiçte böle olmazdı ondan ümitlendim galiba fazlacaCADIARZU
belki yumurtlama günündür daha testte yappsan çıkmaz relax ol canım oluruna bırak gerçekten kafaya takınca olmuyo hamilede olabilirsin tabi benim belirtilerim şöyleydi kızlar kasıklarda atma batma böyle sanki rahmimi çok hissediyodum hep ben burdayım diyordu adet lacakmışım gibi agrılar bende şu an hastayım biraz fena başım dönüyo ara ara ilk,nde böyle olmamıştım doktor bi ilaç verdi progestan diye bebek tutunsun diye omu yapıyo acaba ya benim kolay kolay basım dönmez:hulya:

canım ben geçen ptesi,salı yumurtladım. ovülasyon testi onu gösterdi. dr banada progestan verdi olursa tutunsun diyeymiş. evet canım ilacı aldıktan tam 1 saat sonra felaket bi bas dönmesi ve sersemlik yaşıyorsun. bende de var o.

23 ü agdet arihimdi olmadım daha ama 22 sinde agrı kesici aldım ondan gecikmistir diyorum. ben artık saldım cünkü bu ay 1 kere beraber olduk :)tutarsada mucize olur herhalde

Canım çok çalıştım demişsin ya son haftaya kadar devam ettin mi

ıyı geceler kızlarrrrr hepınıze ayrı ayrı cok tesekkuır ederım hayırlısıyla pazartesı doktora gıtcem ordada ıyı haberı alırım ınsallah

arkadas sormus vala ben ne zaman su akıntım kıvamlastııııııı basladım takı bıtene kadar hergun calıstık :CüvCüv:

günaydın kızlarrr bugün açılışı ben yapayım bari nasılsınız nasıl gidiyor benim dün akşama kadar başım döndü ilk hamilelğimde hiç olmamıştı birde midem ne yersem hemen ekşiyor allaha şükür bulanmıyor ama ekşime var çok kötüüüü((

günaydınn canımm baş dönmesi bendede çok oluyo birde bende bel ağrısı çok oluyo ayakta çok kaldığım zaman bel hemen ağrıyoo hiç iş güç yapamıyorum

canım ben durumumdan haber vereyim. valla benim en geç 22 sinde adet olmam lazımdı.. bir iki damla lekelenme gördüm koyu kahve. ve halen ne gelen var ne giden.. adetim sökülmedi ya.. geçen ay da doğru dürüst olmamıştım zaten.. 15 gün önce doktor rahimde kalınlaşma var, gebeliğe hazırlanıyo demişti. ama ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldım ve çalışmalar yarım kaldı uff kafam karışık test yaptım 2 gün önce negatif olsa çıkardı herhalde.. adeti bekliyorum anlicaan ama benide listeden silsin azizecim.canım inşallah önümüzdeki ay'a.bu ay da fos oldu zaten çok ümidim yoktu fazla çalışamadık ama insan yine de ümitleniyoo.. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. bize de dua etsinler.. :)

tşk ederim tatlım sen nasılsın
ben hala menapozlu gibi dolaşıyom yarın doktora gitcem bu gecikme neymiş yarın 10 gün oluyo ama hala negatif

benımde gecen mart ayında olmustu.stresten tam 45 gun gecıktı..dr bır hap verıyor 10 gun sonra regl oluyorsun..2 3 ay suruyor tekrar duzene gırmesı ama

umarım sneın boyle degıldır bence hemen doktoruna muayene ol hayırlısı olsun

kızlar nezle oldum yaa..
dün boğazlarım ağrıyordu bugün de burnum dolmuş.. (
ilaç kullanamıyorum tabi..
bol meyve suyu içmeye başladım..
başka bildiğiniz bişi var mı yaaa..

kızlar nezle oldum yaa..
dün boğazlarım ağrıyordu bugün de burnum dolmuş.. (
ilaç kullanamıyorum tabi..
bol meyve suyu içmeye başladım..
başka bildiğiniz bişi var mı yaaa..

bende yeni atlattım canım ya geçmiş olsun bende bol bol limonlu ıhlamur içtim bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir bi dene istersen

bende yeni atlattım canım ya geçmiş olsun bende bol bol limonlu ıhlamur içtim bana iyi geldi inşallah sanada iyi gelir bi dene istersen

tamam canım deneyeyim bakalım..
ben de greyfurt,portakal, limon karışımı içiyorum.. havuc ve elma da sıkıp ekliim barı bunlara.. iyi gelir inşallah..
hasta olmam bebişi etkilemez herhalde yaa.. ay herşeyden korkar oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…