canım herseyın hayırlısı olsun yapma boyle esınde cok zulmustur emınım...elbet hayırlı bır anı vardır... ama zıhnını nekadra uzak tutarsan o kadar daha rahat olabılırız belkı
keske bende yapabilsem keşke kaydirigubbakcemile5
kızlar benimde 9 günüm kaldı...göğüslerim aşırı hassas ve uçları ağrıyo.
daha erkenmidir acaba belirti için? nedersiniz...
kızlar benimde 9 günüm kaldı...göğüslerim aşırı hassas ve uçları ağrıyo.
daha erkenmidir acaba belirti için? nedersiniz...
yok azizecim erken değil o zamanalr başlıyor inş sende hamilesin bu ay ...opuyorumnanaktan
azizecim benide kasım 25 e yazarmısın listende?inşallah sende hamilesindirr canım.
yazarım tatlım hoşgeldina.s.
senin ne belirtilerin vardı canım yaa?
bide adetten kaç gün önce başladı bu belirtiler?
sağolun kızlar...gerçi benim adet önceside göğüslerim ağırırdı ama bu farklı gibi.
offf belkide ben farklı hissetmek istiyorum. bu 9gün biran evvel geçsin allahın izniyle.
kızlar az önce okuduğum sayfaların birinde arkadas yazmışki, hamile olunca ovülasyon testi pozitif verebilir diye. benimde ovülasyon testim vardı onu bi deniyeyim dedim ped bardağa idrarımı koyunca bi baktım ki idrarımda büyük büyük kağıt parçaları gibi bişiler var 3-4 parça. çok ilginç. bu nedir ki ya acaba iltihap belirtisi mi ?????/
canım benim yumurtlama döneminde başlayan kasığımdaki ağrılar adet tarihine yakın zamana kadar devam etti adet zamanına yakın dönemde ise kasığımda yine ağrı vardı ama batma şeklindeydi. en belirgin şey göğüslerimdeki dolgunluk uçlarının acıması hassaslaşması damaralrın daha belirgin hale gelmesiydi. akıntımda oluyordu heran adet oluyor gibi ..şimdi akıntım çoğaldı.
nasılsın azize ablacımm yazılarını okudum biliyosun göğüs hamileliğin en belirgin özelliğinden bence sen hamilesin kasım ayının ilk hamilesi sen olacaksın inşallah erene kız kardeş geliyoo yola çıktı bilee
ayy tatlım hayırlısıyla inşallah.
daha var adete sabırsızlıkla bekliyom.
sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo?
kızlar selamlar. bugün hiç giremedim ama simdi 20 sayfadan fazla okudum ve 2 tane hamilemiz olmuş. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah. benmde son 8 gün çok heyecanlıyım valla. ne olacak bilmiyorum. kasık ağrım var çok birde şişkinlik.
bende iyiyim ablacım bel ağrım çok oluyo ve göğüslerim hala acıyo yarın hastaneye gidiyoruz elazığaa bebeğim ne kadarlıkmış öğrencezz :CüvCüv:
canım benimde son 9 gün çok heycanlıyım.
bende kasık ağırı yok gibi ama göğüs uçlarım çok ağırıyo.
hakkımızda hayırlısı olsun tatlımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?