Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bende seninle aynı durumdayım yapılması gerekeni biliyorum ama uygulamada sıfır
bu yüzden kendimi derse vericem sınava hazılanıcam belki kafam dağılır

sağolun kızlar...gerçi benim adet önceside göğüslerim ağırırdı ama bu farklı gibi.
offf belkide ben farklı hissetmek istiyorum. bu 9gün biran evvel geçsin allahın izniyle.

senin ne belirtilerin vardı canım yaa?
bide adetten kaç gün önce başladı bu belirtiler?

canım benim yumurtlama döneminde başlayan kasığımdaki ağrılar adet tarihine yakın zamana kadar devam etti adet zamanına yakın dönemde ise kasığımda yine ağrı vardı ama batma şeklindeydi. en belirgin şey göğüslerimdeki dolgunluk uçlarının acıması hassaslaşması damaralrın daha belirgin hale gelmesiydi. akıntımda oluyordu heran adet oluyor gibi ..şimdi akıntım çoğaldı.

kızlar selamlar. bugün hiç giremedim ama simdi 20 sayfadan fazla okudum ve 2 tane hamilemiz olmuş. allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah. benmde son 8 gün çok heyecanlıyım valla. ne olacak bilmiyorum. kasık ağrım var çok birde şişkinlik.

sağolun kızlar...gerçi benim adet önceside göğüslerim ağırırdı ama bu farklı gibi.
offf belkide ben farklı hissetmek istiyorum. bu 9gün biran evvel geçsin allahın izniyle.

nasılsın azize ablacımm yazılarını okudum biliyosun göğüs hamileliğin en belirgin özelliğinden bence sen hamilesin kasım ayının ilk hamilesi sen olacaksın inşallah erene kız kardeş geliyoo yola çıktı bilee

kızlar az önce okuduğum sayfaların birinde arkadas yazmışki, hamile olunca ovülasyon testi pozitif verebilir diye. benimde ovülasyon testim vardı onu bi deniyeyim dedim ped bardağa idrarımı koyunca bi baktım ki idrarımda büyük büyük kağıt parçaları gibi bişiler var 3-4 parça. çok ilginç. bu nedir ki ya acaba iltihap belirtisi mi ?????/

allah allah canım ya gerçekten çok ilginç bu konuda bi bilgim yok ama inşallah hamilesindir o yüzden oluyodur

ayyy aynen benimde göğüs uçlarım şimdi bile nasıl sızlıyolar ayyy hayırlısı olsun inşallah. :Saruboceq:

ayy tatlım hayırlısıyla inşallah.
daha var adete sabırsızlıkla bekliyom.
sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo?

ayy tatlım hayırlısıyla inşallah.
daha var adete sabırsızlıkla bekliyom.
sen nasılsın canım? hamilelik nasıl gidiyo?

bende iyiyim ablacım bel ağrım çok oluyo ve göğüslerim hala acıyo yarın hastaneye gidiyoruz elazığaa bebeğim ne kadarlıkmış öğrencezz :CüvCüv:

canım benimde son 9 gün çok heycanlıyım.
bende kasık ağırı yok gibi ama göğüs uçlarım çok ağırıyo.
hakkımızda hayırlısı olsun tatlımyerimseniben

hadi hayırlısı canım...güzel haberlerini bekliyorum tatlım.
sen çalışıyon mu canım?
bende iyiyim ablacım bel ağrım çok oluyo ve göğüslerim hala acıyo yarın hastaneye gidiyoruz elazığaa bebeğim ne kadarlıkmış öğrencezz :CüvCüv:

canım benimde son 9 gün çok heycanlıyım.
bende kasık ağırı yok gibi ama göğüs uçlarım çok ağırıyo.
hakkımızda hayırlısı olsun tatlımyerimseniben

inşallah azize ablacım. benimde kasıktaki batmalarım beni çok umutlandırıyo. iştahımda açıldı yarım kilodan fazla almısım bile. bide hamile olunca nolur bilmem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…