tatlişoğlum çok sağol. inşallah isteyen herkese bebişlere kavuşur.
inşallah bu ay hamiş olurum bende.
4 aydır tedavi görüyorum bende; prolaktin horomunun yüksek, dostınex kullanıyorum. ayrıca geçen ay klomene de başlattı doktorum ama yumurtalar hızlı büyüyünce, rahim zarı ince kalmış, geçen ay olmadı.
bu ay da klomen kullandırmadı. geçen hafta da rahim filmi istedi doktorum, sorun çıkmadı allaha şükür, açıkmış tüplerim.
şu anda yumurta takibi yapılıyor, salı günü tekrar gidecez, inşallah yumurtalarım büyümüşse çatlatma iğnesi verecek.
allah bebiş isteyen erkese sabır versin, en kısa zamanda inşalla bebişlerine kavuştursun
oo iyi canım sen epey yol kat etmişsin sonuca ulaşmana az kalmış bundan sonra inş bebiş yolu bekleyeceksin ...kaydirigubbakcemile5
merhaba,
ben aranıza yeni katıldım,
daha önceden misafir olarak, yazdıklarınızı takip ediyordum,
aynı duyguları ve deneyimleri birebir paylaşmak çok güzel, herkesle her zaman gebelik dertlerinizi konuşamıyorsunuz.
beni de listenize ekler misiniz?
gelecek adet tarihim 9 kasım
herkese allah sağlıklı bebişler armağan etsin...
canım bilmiyorum ki ben düzenli adet oluyordum öyle herhangi taktik uygulmadım internetten son adet tarihlerini yazarak yumurtlama tarihlerine baktım ve o dönemde gün aşırı beraber olduk.onun dışında bişey yapmadım şükür. bazı arkadaşlarımız ovülayon testi kullanıyor onlardan faydalanabilirsin. çokta strese girme inş eşinde sende tez zamanda mutlu haberler alırsınız..Şeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah, tatlişoğlum,
taktikleriniz ve önerileriniz varsa lütfen, benimle paylaşırmısınız?
artık bu ay hayırısı ile olsun istiyorum, en çok eşim için.
biliyorum ban belli etmemeye çalışıyor ama çok istiyor. bir bebek çocuk gördümü çok duygulanıyor.
allahım hayırlısı ile bu ay nasip etsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
chileck
canım teşekkürler inşlhh en tez zamanda hep beraber paylaşırız hamiş haberlerimizide beraber seviniriz tatlım :1hug:
sende baya çabalayanlardansın canım inşlhh allah daha fazla bekletmez bizim içinde ol der inşlhhh
15 kişi hamile bu ay, ne güzel! Bafo teste az kaldı heyecanlı mısın?
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallah, tatlişoğlum,
taktikleriniz ve önerileriniz varsa lütfen, benimle paylaşırmısınız?
artık bu ay hayırısı ile olsun istiyorum, en çok eşim için.
biliyorum ban belli etmemeye çalışıyor ama çok istiyor. bir bebek çocuk gördümü çok duygulanıyor.
allahım hayırlısı ile bu ay nasip etsin.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bunların hepsi hamilelik belirtisi hamilesin sanırımalkisalkisalkisof hemde nasıl :)
belirtileri yazıyorum:
1- 3 gun onceye kadar kasıkta agrı,batma kısa ve aralıklarla sancı
2- bel agrısı hala devam edıyor ara ara
3- karnımın altında anlayamadıgım bır sıslık
4- manasız bir agız tatsızlıgı ( nomalde regle bu kadar yaklaşmısken dei gibi tatlı yerdim suan kase kase tursu ve tuzlu ne varsa yıyorum :) )
4- sankı regl oluyormusun gıbı sabah agrı hıssettım hasta oldum sandım ama akıntıymıs
5- bıde goguslerımde agrı yok ama cevresı koyulasmıs geldı bana
arkadaşlar ya artık hayal dunyasında yasıyorum yada offf bilmiyorummmmmmmmmmm
pekı canım sende durum ne
canım bunların hepsi hamilelik belirtisi hamilesin sanırımalkisalkisalkis
iyi akşamlar kızlar.
iki tane hamilemiz varmış yeni gördüm...
izmirhayel ve katrem sizleri çok tebrik ediyorum kızlar.
allah tamamına erdirsin inşallah
kızlar ağlamaktan helak oldum. biraz önce başka bir topikteki yazıları okudum.konu şu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde eşinize ilk nsl hbr verdiniz neler var neler. okudukça ağladım ya. felaket bişey.o günleri görücez dimi kızlarrrrrrr.
kızlar ağlamaktan helak oldum. biraz önce başka bir topikteki yazıları okudum.konu şu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde eşinize ilk nsl hbr verdiniz neler var neler. okudukça ağladım ya. felaket bişey.o günleri görücez dimi kızlarrrrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?