kızlar ağlamaktan helak oldum. biraz önce başka bir topikteki yazıları okudum.konu şu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde eşinize ilk nsl hbr verdiniz neler var neler. okudukça ağladım ya. felaket bişey.o günleri görücez dimi kızlarrrrrrr.
eşim ağladığımı görünce hem kızdı hem üzüldü kızlar dediki 6 aydır olmuyo abartıyosun yapma böylre dedi baska odaya gitti
eşim ağladığımı görünce hem kızdı hem üzüldü kızlar dediki 6 aydır olmuyo abartıyosun yapma böylre dedi baska odaya gitti
haklısın kıxlar abarttım galiba. birde okuyunca etkilendim biraz. bugünde çok bebek muhabbati yaptım görümcemle falan. etkilendim heraldei
Canım hemen bir soru sormak istiyorum.Hamile olduğunu yeni öğrenen diğer arkadaşlarda yanıtlarsa sevinirim.İdrar renginde bir değişiklik oluyor mu?
iyi akşamlar kızlar.
iki tane hamilemiz varmış yeni gördüm...
izmirhayel ve katrem sizleri çok tebrik ediyorum kızlar.
allah tamamına erdirsin inşallah
ohhh ben bugün bir sabah girdim sonrada zamanım olmadı bi baktım ki 2 hamiş haberi var izmirhayal ve katrem sizleri tebrik ediyorum çok sevindim bu topik bizler uğurlu geldi inş dahada artar..
izmirhayal ve katrem.. inanın o kadar sevindim ki.. Allah sağlıklı gebelikler ve sağlıkla bebişlerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah..
tatlişoğlum evet çok fenayım yaaa...
portakal greyfurt limon suları sıktım... ballı limonlar içtim, tavuk suyuna limonlu karabiberli çorba içtim az önce de.. şimdilik bir değişiklik yok ama inşallah iyi gelir..
yarın sabah işe gitmem şart, önemli bir toplantım var ama sonra işlerimi halledip rapor alıp çıkmayı düşünüyorum ben de..(
azizecim beni sil listeden
regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü
hayırlısı olsun ayşecim sıkma canını inşallah bidahaki ay gelir bebeğin
geçmiş olsun canım yaa...neden siliyşm ki.
kasımda olurbelki allahın izniyle hiç belli olmaz bu işler tatlım.
üzme kendini olana kadar çalışmalara devam edicez.
nezaman tutarsa artık.:teselli:
azizecim beni sil listeden
regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü
yaa evet canım olucağı zamanı allah biliyo merak etme.
eşinlede hiç tatsızlık yapma canım hiçbişey için birbirinizi üzmeye deymez.
insanın eşi gibisi varmı çocuğun da olsa gün gelcek yine insan eşine kalcak sıf bebek içinde çalışmalar olmasın birbirinizi istediğiniz için olsun aşkla sevgiyle bak gör herşey daha güzel olur ozaman.
hakkında hayırlısı ayşecim.
çok sağol tatlım moral buldum eşimle arayı düzelttim merka etme
akşamları uğrar bakarım listemze mutlaka şimdiden tarih veremiyorum artık ovülasyon olsun ona göre söylerim öptüm tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?