Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

:lepi:
yapma boyle aysecım allahın ıznıyle elbette gorecegız ama ben cıft cızgyı gorunce suprız falan demeden hemen arıcam eşimi
artık burdan facebooktan,msn den hererden ılan edıcem :lepi:

eşim ağladığımı görünce hem kızdı hem üzüldü kızlar dediki 6 aydır olmuyo abartıyosun yapma böylre dedi baska odaya gitti

eşim ağladığımı görünce hem kızdı hem üzüldü kızlar dediki 6 aydır olmuyo abartıyosun yapma böylre dedi baska odaya gitti

lütfen böyle yapma eşinede kendinede büyük haksızlık ediyorsun ve üzüyorsun daha çok erken kaç yıldır uğraşanalr var yıpratmayın kendinizi ne olur...:sinifsinif:

:çok üzgünüm:

amannn 6 ay ıcın mı bu kadar dertlendınnn yapma gulum ya bak benım 15 ay oldu sebebı yok dusun....1 sene ıcınde normal dıyorlar aman yapma

haklısın kıxlar abarttım galiba. birde okuyunca etkilendim biraz. bugünde çok bebek muhabbati yaptım görümcemle falan. etkilendim heraldei

ayseece, güzelim yapma böyle,

zor bir duruma ama sabırlı olmak zorundayız ve umutlu,
stres yapma rahat ol,
eşini de üzme, biliyorum çok üzülüyorsun ama
6 ay diyorsun, sabırlı ol

inşallah kavşacağız bebişlerimize

:teselli

aman kızlar boşa üzüyosunuz kendinizi yaaa benim 35 ay oldu ama hala yok olsun napalım nasipten öteye gidilmiyor allah önce sağlık sıhhat huzur mutluluk versin cümlemizee

Canım hemen bir soru sormak istiyorum.Hamile olduğunu yeni öğrenen diğer arkadaşlarda yanıtlarsa sevinirim.İdrar renginde bir değişiklik oluyor mu?

canım ben dikkat etmedim hiç

iyi akşamlar kızlar.
iki tane hamilemiz varmış yeni gördüm...
izmirhayel ve katrem sizleri çok tebrik ediyorum kızlar.
allah tamamına erdirsin inşallah

iyi akşamlar canım sağolasın
geçen ay ilk benim için adet oldu yazmıştın
çok şükür aynı şeyi görmedim yine

ohhh ben bugün bir sabah girdim sonrada zamanım olmadı bi baktım ki 2 hamiş haberi var izmirhayal ve katrem sizleri tebrik ediyorum çok sevindim bu topik bizler uğurlu geldi inş dahada artar..

sağol canım benim inşallah buradaki herkes hamile olur

amin canım
sana da geçmiş olsun
inşallah bir an önce geçer
Allah yardımcın olsun

canım yapma böyle
insan birşeyi körü körüne isteyip de o şey olmayınca daha da üzülüyor
doktor bana zaten ilk altı ay olmaması normal demişti
eşin de çok üzülmüştür canım
bu işlere üzüntü de iyi gelmiyor biliyorsun yasakkelime

azizecim beni sil listeden
regl oldum malesef çok kötüyüm çok umutlanmıştım bu ya
saldım artık 3 ay kadar kendi haline bırakıcam sonra adm akıllı bi hastanede bende eşimde muayene olcaz öyle karar aldık
aldığım ilaçların etkisi sanırım reglim çok kötüüüüü

geçmiş olsun canım yaa...neden siliyşm ki.
kasımda olurbelki allahın izniyle hiç belli olmaz bu işler tatlım.
üzme kendini olana kadar çalışmalara devam edicez.
nezaman tutarsa artık.:teselli:

hayırlısı olsun ayşecim sıkma canını inşallah bidahaki ay gelir bebeğin

canım inşallah Allahım isteyen herkese versin inş

geçmiş olsun canım yaa...neden siliyşm ki.
kasımda olurbelki allahın izniyle hiç belli olmaz bu işler tatlım.
üzme kendini olana kadar çalışmalara devam edicez.
nezaman tutarsa artık.:teselli:

canım çok üzüldüm ağladım hiç yoktan eşimle kavga ettim
sonrada sinirimden bütün evi temizledim
ilaç kullanmıcam bu ay bakalım
Allahım ne zaman gönderirse o zamana kadar çalışıcaz artık

Yeni hamile olduğunu öğrenenleri tebrik ederiiim kaydirigubbakcemile5
Hamile olmayanlar hiç üzülmesin, gelecek aya olması için hepimiz dua edelim:Saruboceq:

yaa evet canım olucağı zamanı allah biliyo merak etme.
eşinlede hiç tatsızlık yapma canım hiçbişey için birbirinizi üzmeye deymez.
insanın eşi gibisi varmı çocuğun da olsa gün gelcek yine insan eşine kalcak sıf bebek içinde çalışmalar olmasın birbirinizi istediğiniz için olsun aşkla sevgiyle bak gör herşey daha güzel olur ozaman.
hakkında hayırlısı ayşecim.

canım herseyın hayırlısı olsun yapma boyle esınde cok zulmustur emınım...elbet hayırlı bır anı vardır... ama zıhnını nekadra uzak tutarsan o kadar daha rahat olabılırız belkı
keske bende yapabilsem keşke kaydirigubbakcemile5

çok sağol tatlım moral buldum eşimle arayı düzelttim merka etme
akşamları uğrar bakarım listemze mutlaka şimdiden tarih veremiyorum artık ovülasyon olsun ona göre söylerim öptüm tatlım

kızlar benimde 9 günüm kaldı...göğüslerim aşırı hassas ve uçları ağrıyo.
daha erkenmidir acaba belirti için? nedersiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…