inşallah canım allah gonlune gore versın nekadardır evlısın nezamandır duşunuyorsun bebişi...
hadi hayırlısı canım...güzel haberlerini bekliyorum tatlım.
sen çalışıyon mu canım?
yok ablacım evdeyim zaten çalışabilecek bi yerde yok burası tam bir mahrumiyet bölgesii
1 eylül 2009 tarihinden beri korunmuyorum ben doğum kontrol ahpı kullandım 15 ay ve bugun adet görmem lazım dı görmedim bugun temizim yarında bekleyeceğim yine görmezsem salı günü kn tahlili yapacağım.. allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versinbu arda ben 1.5 senelik evliyim kısmetse ilk bebeğimiz olucak bu
sen gelinmi giyyin oraya canım? yoksa sende oralımısın?
kızlar ben geldim
ıyı geceler kızlar
kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyom tatlışlar.....görüşürüz
Kızlar iyi akşamlar, dünden bu yana bugün daha da artan sol kasımda bir ağrı var.Resmen sızlıyor.Akıntım da bembeyaz ve aralıksız hergün devam ediyor.Adet öncesi karnıma doğru sancı olurdu bi kaç gün kala ama şuan 7 gün var ve bu şekilde sızlamamıştı hiç.Endişeleniyorum,çok merak ediyorum birazda korkuyorum :bbo:
canım sennle birlikte gün sayıyoruz. benmde sağ kasığımda ağrı var :) akıntımda su gibi geliyor.
hoşgeldinn canım nasılsın?
tatlişoğlum çok sağol. inşallah isteyen herkese bebişlere kavuşur.
inşallah bu ay hamiş olurum bende.
4 aydır tedavi görüyorum bende; prolaktin horomunun yüksek, dostınex kullanıyorum. ayrıca geçen ay klomene de başlattı doktorum ama yumurtalar hızlı büyüyünce, rahim zarı ince kalmış, geçen ay olmadı.
bu ay da klomen kullandırmadı. geçen hafta da rahim filmi istedi doktorum, sorun çıkmadı allaha şükür, açıkmış tüplerim.
şu anda yumurta takibi yapılıyor, salı günü tekrar gidecez, inşallah yumurtalarım büyümüşse çatlatma iğnesi verecek.
allah bebiş isteyen erkese sabır versin, en kısa zamanda inşalla bebişlerine kavuştursun
hamilesin canım tebrikler :hooray:TEST SONUCUM 90.66 ÇIKTI
Hamile miyim ben şimdi ?
Sormadan çıktım geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?