Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah canım allah gonlune gore versın nekadardır evlısın nezamandır duşunuyorsun bebişi...

1 eylül 2009 tarihinden beri korunmuyorum ben doğum kontrol ahpı kullandım 15 ay ve bugun adet görmem lazım dı görmedim bugun temizim yarında bekleyeceğim yine görmezsem salı günü kn tahlili yapacağım.. allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin

Son düzenleme:

kızlar hepinize iyi geceler ben çıkıyom tatlışlar.....görüşürüz

Kızlar iyi akşamlar, dünden bu yana bugün daha da artan sol kasımda bir ağrı var.Resmen sızlıyor.Akıntım da bembeyaz ve aralıksız hergün devam ediyor.Adet öncesi karnıma doğru sancı olurdu bi kaç gün kala ama şuan 7 gün var ve bu şekilde sızlamamıştı hiç.Endişeleniyorum,çok merak ediyorum birazda korkuyorum :bbo:

izmirhayal ve katerm tebriklerrrrrrrrrrrrrrr
allah sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

canım sennle birlikte gün sayıyoruz. benmde sağ kasığımda ağrı var :) akıntımda su gibi geliyor.

kızlar bende hala bişey yokkkk
ne olur duas edin yarın sab<ah doktora gitcem ne olur bişey çıkmasınnnn çok korkuyorummmmm
bugün test yaptım yine bişey çıkmadı hadihayırlısı
azizecim inşallh hamilesindir
geç döllenme ihtimali var mıdır bilmiyorum tam 10 gün geçtii döllenme bebek varsa bile ilaç kullanmıştım ne olur onuda bşlmiyorum kafam çok karışık artık ne olursa olsun napıyımmmmm

mrb canim umarim en kisa zamanda bebisine kavusursun bendede prolaktin hormonu yuksek cikmisti mart sonunda gitmisstim nisandi sanirim prolaktin icin ilac almaya basladim parlodel 2.5mg diye,,,temmuzda randevum vardi ve doktorum cok gusel hersey normale donmus problem kalmamis dedi(cok hafif bi yukseklik var ama yinede dusurmemiz gerek demisti)simdi 6 ay veriyorum bu 6 ay icinde hamile kalabilirsin demisti eger olmassa aralikda yine goruselim dedi araliga az kaldi henuz hamis degilim belki bu ay bi surpriz olur bilmiyorum,,,bi anlasmazlik yuzunden ilaci alamadim yaklasik 1 bucuk haftadir parlodeli kullanamiyorum gerci ins ins ins geri yukselmemistir,,,yada bundada bi hayir vardir ilaci alamamda belki hamisimdirde aksilik ondan cikmisdir ondan alamamisimdir cunku doktorum hamile oldugunu ogrendiginde hemen birak ilaci ve bize haber ver randevu yapalim demisti,,,son 9 gun,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…