arkadaşlar listeye yeni isimler ekleyebiliyorsanız beni de ekleyin. aranıza yeni katıldım. bir mujize olmadığı sürece hamile kalmam imkansız ama yine de kasım ayı için ismimi yazın adet günüm kasımın 2 si
günaydın canım iyiyiz sen nasılsıngünaydık kızlaaarrrrr. nasılsınız bakalım?
günaydık kızlaaarrrrr. nasılsınız bakalım?
Günaydın cnm.Benim kasık batması hala devam ediyor.Sen ne durumdasın var mı bir gelişme?
herkese gunaydın ve iyi haftalar kızlar...
son 2 gun...
regl olucakmısım gibi his gitti yerine acaip bir sol kasığımda batma varsanki... birde ağzımda sabun gibi bir tat
akşam test yapsam mı ne dersınız yoksa kaderımı mı beklıyım
vede bel ağrısı tabi
herkese gunaydın ve iyi haftalar kızlar...
son 2 gun...
regl olucakmısım gibi his gitti yerine acaip bir sol kasığımda batma varsanki... birde ağzımda sabun gibi bir tat
akşam test yapsam mı ne dersınız yoksa kaderımı mı beklıyım
vede bel ağrısı tabi
istersen bekle canım 2 gün daha inş. hamişsindir
canım keske sabah yapsaydın testini. bence hamilesin gülüm. simdiden hayırlı osun. istensen yap testini kanıtla. bizede haber et ama
canım benimde kasık ağrım devam ediyo özellikle yürüdüğümde falan daha çok oluyor. ama bugün akıntım kesildi gibi ona canım sıkkın. çünkü benm adet dönemim kesilirdi.
Allahtan ümit kesilmez inşallah hamile kalırsınarkadaşlar ben bir yıldır her ay acaba bu ay hamile miyim diye bekleyip duruyorum. tüp bebek denemesi oldu ama sonuçlanamadı bile doktor tıp biraz daha ilerler ve insanlar üzerinde kök hücreden sperm üretilirse ancak o zaman hamşile kalabileceğimi söyledi ama ben yine de her ay bekliyorum sonucun hüsran olacağını bile bile bekliyorum.
sabah sabah günaydın bile demeden neler yazıyorum. kusura bakmayın kısslar günaydın hepinize
inşallah canım isteyen herkes inşallah... güzel haberler duyup güzel haberler vermek istiyorum
canım keske sabah yapsaydın testini. bence hamilesin gülüm. simdiden hayırlı osun. istensen yap testini kanıtla. bizede haber et ama
mrb ya ben birşey sormak istiyorum sizlere benim bugun adetim gecikeli ikinci gün kan tahlili ne zaman yaptırsam karar veremedim hemen hemen belirtileri hissetmeye başladım sabahları canım birşey yemek istememz sevdiğim birşeyi bazen hazırladığım halde yemek istemez kasıklarımda bazen sırayla batmalra oluyor sabah uyandığımda mide bulantısı oluyor kan testini nezaman yaptırsam dayanamıyorum artık beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?