Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin inş. hamiş kalırsınopuyorumnanaktan bu arada yeni hamile kaln arkadaşları tebrik ederim

herkese gunaydın ve iyi haftalar kızlar...

son 2 gun...

regl olucakmısım gibi his gitti yerine acaip bir sol kasığımda batma varsanki... birde ağzımda sabun gibi bir tat

akşam test yapsam mı ne dersınız yoksa kaderımı mı beklıyım
vede bel ağrısı tabi

istersen bekle canım 2 gün daha inş. hamişsindir

canım keske sabah yapsaydın testini. bence hamilesin gülüm. simdiden hayırlı osun. istensen yap testini kanıtla. bizede haber et ama

arkadaşlar ben bir yıldır her ay acaba bu ay hamile miyim diye bekleyip duruyorum. tüp bebek denemesi oldu ama sonuçlanamadı bile doktor tıp biraz daha ilerler ve insanlar üzerinde kök hücreden sperm üretilirse ancak o zaman hamşile kalabileceğimi söyledi ama ben yine de her ay bekliyorum sonucun hüsran olacağını bile bile bekliyorum.

lansor17..........................26 ekim
yasemeen.......................27 ekim
skorpion74.......................???
saliha...............................28 ekim
bafo..................................28 ekim
tinkerbelle.........................29 ekim
maybe bayb......................29 ekim
pelly.................................29 ekim
demetnur...........................30 ekim
reyo..................................30 ekim
kahvelokum........................30 ekim

kızlar bu hafta bizim haftamızz zemuszemus

umarım hepimiz HAMILEEYIMMMMMMMMMMMMMMMM Diy burdan bağırıız :)kaydirigubbakcemile5

sabah sabah günaydın bile demeden neler yazıyorum. kusura bakmayın kısslar günaydın hepinize

canım benimde kasık ağrım devam ediyo özellikle yürüdüğümde falan daha çok oluyor. ama bugün akıntım kesildi gibi ona canım sıkkın. çünkü benm adet dönemim kesilirdi.

Bugün benimde kesildi sanki.Sol kasıkta ki sızlama devam ediyor.Ayağa kalkınca bacağıma da kramp giriyor gibi oluyor ilk 1-2 dk.Bilmiyorum test alıp yapsam mı en azından silik milik çıkarsa umut olur.Sen ne dersin?

Allahtan ümit kesilmez inşallah hamile kalırsın
sabah sabah günaydın bile demeden neler yazıyorum. kusura bakmayın kısslar günaydın hepinize

bu arada günaydın

inşallah canım isteyen herkes inşallah... güzel haberler duyup güzel haberler vermek istiyorum

canım keske sabah yapsaydın testini. bence hamilesin gülüm. simdiden hayırlı osun. istensen yap testini kanıtla. bizede haber et ama

mrb ya ben birşey sormak istiyorum sizlere benim bugun adetim gecikeli ikinci gün kan tahlili ne zaman yaptırsam karar veremedim hemen hemen belirtileri hissetmeye başladım sabahları canım birşey yemek istememz sevdiğim birşeyi bazen hazırladığım halde yemek istemez kasıklarımda bazen sırayla batmalra oluyor sabah uyandığımda mide bulantısı oluyor kan testini nezaman yaptırsam dayanamıyorum artık beklemeye

canım yap bi test yapsana neden merakta kalıyosun.rahatlarsın yapsen.hayırlı haberler inşallah.ne kadardır bebek istiyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…