Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Amin canım inşallah..Çok korkuyorum adet ağrım başlayacak diye.İşte olmasam şimdi durduk yere ağlayacağım.
5-6 gün kaldı.Bu akşam iş çıkışı bir kaç tane test alacağım her gün test yapacağım bir de öyle beklemeyi deneyeyim bakalım.Zaman geçmiyor Canım

bugünü saymazsak benimde 4 günüm kaldı.biraz sabırsız bi insan olduğum için 1 hafta önceden testlere başladım 1 hafta önce yaptım çıkmadı bugün yine yaptım çıkmadı elimde 3 tane daha test var.sonraki günler yine yapıcam...artık kısmet en azından daha sakin bekliyorum bu şekilde...

kızlar bugün yine yaptım bugün cıkmadı oysa dün çift çizgiydiii kan tahlili yaptırdım saat dörtte cıkcakk

Bugün benimde kesildi sanki.Sol kasıkta ki sızlama devam ediyor.Ayağa kalkınca bacağıma da kramp giriyor gibi oluyor ilk 1-2 dk.Bilmiyorum test alıp yapsam mı en azından silik milik çıkarsa umut olur.Sen ne dersin?

gülüm daha 1 hafta var adetimize. bence çıkmaz ya. hassas testler bile bildiğim kadarıyla 4 gün öncesini gösteriyor. biz bekleyelim bence. eğer pazar adet olmazsam ben p.tesi sabahı yapmayı düsünüyorum testimi. ay birde birseyler yedikten sonra hafif hafif mide bulantısı yasıyorum. eğer bu kadar belirtiye hamile değilsim artık kafayı yedim diyeceğim kaydirigubbakcemile3 valla her ay aynı seyler oluyor eşim bile artık sana inanmıyorum diyor kaydirigubbakcemile3 ama bu ay baska yaa çok umutluyum insallah herkes hamile kalır bu ay amin:Saruboceq:

Ayy şimdi de ateş basıyor beni.Akşam acile gitsem orada kan tahlili istesem ağrımdan dolayı.Sonucu ne zaman alırım acaba?

kızlar ben bugün doktora gittim gördüm bebemi minicik bişey 2 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi minnacık daha ya :ecrin_bebek:

kızlar ben bugün doktora gittim gördüm bebemi minicik bişey 2 hafta sonra gel kalp atışlarını görelim dedi minnacık daha ya :ecrin_bebek:

ayy ne güzel bir mutluluk insallah kolay doğumla sağlıklı hayırlı evladını kucağına alırda bu mutluluğu tekrar yaşarsın. allah bizlerede nasıp eder insallah.en kısa zamanda. amin:Saruboceq:

ay kıyamam hafif hafif midesi bulanırmış,bak sen hamilesin ben sana söyleyeyim.Benim eşim konuyu bile açmıyor artık üzülmeyeyim diye.Ben kafaya koydum,ya doktora gideceğim ya da test yaptıracağım :Saruboceq:

BEKLEMEK NE KADAR ZOR BİLİRİM AMA BU KADAR ERKEN YAPARSAN CIKMADIKCA DAHA COK MUTSUZ OLACAKSIN..KENDINI BU KADAR HIRPALAMA BENCE BIRAZ DAHA SABIRLI OL :uhm:

kız bak öyle deme. hamileliğe kendimi çok alıstırdım zaten. kaydirigubbakcemile3 eğer adet olursam yıkılacağım bana da sen hamilesin gibi geliyor. kasık ağrılarını anlatınca öle doğdu içime biran. sen testi hemen yaptıracaksın anlasılan. iyi yaptır bakalım bizlerede haber et ama. ben 7 tane test aldım hazırlandım yapmamak için zor tutuyorum kendimi. ama söyle duydum ben iliskiden 10 gün sonraa anca belli olurmus gebelik. ben geçen hafta p.tesi,salı yumurtladım yani çarsamba günü anca belli olur yaptırsam bile. bilmiyorum yanlıs mı duydum. ne dersiniz???

BEKLEMEK NE KADAR ZOR BİLİRİM AMA BU KADAR ERKEN YAPARSAN CIKMADIKCA DAHA COK MUTSUZ OLACAKSIN..KENDINI BU KADAR HIRPALAMA BENCE BIRAZ DAHA SABIRLI OL :uhm:

Canım beklemem gerektiğini biliyorum ama uygulamaya koyamıyorum.Daha önce böyle kasığım sızlamadığı için biraz da içime umut doğdu.Çok karışık duydular içindeyim .kafamçokkarıştı

Canım beklemem gerektiğini biliyorum ama uygulamaya koyamıyorum.Daha önce böyle kasığım sızlamadığı için biraz da içime umut doğdu.Çok karışık duydular içindeyim .kafamçokkarıştı

INŞALLAH POZITİF CIKAR İNŞALLAH....

AH O BEKLEMEK YOK MU mafoldumben

Kaç para verdin kıs o testlere kaydirigubbakcemile3 doğru duymuşsun ayrıca en doğrusu aslında adetin en az 1 gün gecikene kadar beklemek ama insanın başına geldimi bekleyemeyebiliyor işte bazen.

Kaç para verdin kıs o testlere kaydirigubbakcemile3 doğru duymuşsun ayrıca en doğrusu aslında adetin en az 1 gün gecikene kadar beklemek ama insanın başına geldimi bekleyemeyebiliyor işte bazen.

ayy şekerim tanesi 1 lira bile değil sırnaşık şey 30 adet ovülasyon testi 6 adet gebelik testi toplam 30 mlyondu. 1 tane test de evde vardı. ovülasyon testlerini azıcık bıraktım zaten günde 3-4 tane yaptım :roflol: şimdi sıra gebelik testlerini kullanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…