Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bence hemen yaptır kan snucunu adetten öncede yaptırsan çıkar zaten 2 günde geçtiğine göre beklemene gerek yok opuyorumnanaktan

canım yap bi test yapsana neden merakta kalıyosun.rahatlarsın yapsen.hayırlı haberler inşallah.ne kadardır bebek istiyosun?

aslında 1 eylülden beri bebek için niyetlendik yeni ama işte insan meraklanıyor çevremde kimsede bilmiyro herkes hadi artık dediklerinden ii meraklandım idrar testimi yap diyorsun yani

bence hemen yaptır kan snucunu adetten öncede yaptırsan çıkar zaten 2 günde geçtiğine göre beklemene gerek yok opuyorumnanaktan

ya ozaman giyinip gideyim sağlık ocağına şuan en yakın o yapılıyordur herhalde burada 1.5 senedir oturuyorum ama hiç o sebeplerle gittilermi bilmiyorum ayy bak şimdi çok heyecanlandım:roflol:

ya ozaman giyinip gideyim sağlık ocağına şuan en yakın o yapılıyordur herhalde burada 1.5 senedir oturuyorum ama hiç o sebeplerle gittilermi bilmiyorum ayy bak şimdi çok heyecanlandım:roflol:

git git sağlık ocağındada yapıyorlar genelde kan testi değilde idrar inş. hamişsindir:ecrin_bebek:

aslında 1 eylülden beri bebek için niyetlendik yeni ama işte insan meraklanıyor çevremde kimsede bilmiyro herkes hadi artık dediklerinden ii meraklandım idrar testimi yap diyorsun yani

canım idrar testi için adetinden bir hafta yadaongün gecmesi gerekiyo.daha erkende belli olan oluyo.yani idara testi için adetinten geçmiş olması lazım.imkanın varsa kan testi yaptır kesin sonuç alırsın inşallah hamilesindir:teselli:

slm kızlar...topiğe girmeyeli yeni hamişlerimiz olmuş..canı gönülden tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr.çok sevindim sizlerin adınaa....darısı başımıza.....

kan tahlili tarıhten 2 gun onceye kadar cıkıyor test de 1 gun onceden cıkıyor( evde yapılan test) bence ıdrar testi ile suan ogrenebilirsin umarım mujdeli haberi alırsın

dualar senınle

bende cmt çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladımmm.akibetim 15 gün sonra falan belli olur artık...bu ay olsunn Allahım lütfen,lütfenn.....

tatlişoğlum hoşgeldin.Nasılsın cnm. Oğlun iyileşti mi?

teşekkür ederim canım evet allaha şükür iyileşti çocukların hasta olması kadar kötü bişey yok allahım dert verip derman aratmasın...

sen naptın senin belirtilerine bakıyorum sanki hamile gibisin merak ediyorum inş hamilesindir canım...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ne güzel olur.bakalım şans kime kimlere vuracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…