mrb ya ben birşey sormak istiyorum sizlere benim bugun adetim gecikeli ikinci gün kan tahlili ne zaman yaptırsam karar veremedim hemen hemen belirtileri hissetmeye başladım sabahları canım birşey yemek istememz sevdiğim birşeyi bazen hazırladığım halde yemek istemez kasıklarımda bazen sırayla batmalra oluyor sabah uyandığımda mide bulantısı oluyor kan testini nezaman yaptırsam dayanamıyorum artık beklemeye
canım yap bi test yapsana neden merakta kalıyosun.rahatlarsın yapsen.hayırlı haberler inşallah.ne kadardır bebek istiyosun?
bence hemen yaptır kan snucunu adetten öncede yaptırsan çıkar zaten 2 günde geçtiğine göre beklemene gerek yok opuyorumnanaktan
ya ozaman giyinip gideyim sağlık ocağına şuan en yakın o yapılıyordur herhalde burada 1.5 senedir oturuyorum ama hiç o sebeplerle gittilermi bilmiyorum ayy bak şimdi çok heyecanlandım:roflol:
aslında 1 eylülden beri bebek için niyetlendik yeni ama işte insan meraklanıyor çevremde kimsede bilmiyro herkes hadi artık dediklerinden ii meraklandım idrar testimi yap diyorsun yani
çok teşekkür ederim allah her isteyene versin inşallah ben gidip yaptırıyım ozaman
nbr kızlarrrr
mrb ya ben birşey sormak istiyorum sizlere benim bugun adetim gecikeli ikinci gün kan tahlili ne zaman yaptırsam karar veremedim hemen hemen belirtileri hissetmeye başladım sabahları canım birşey yemek istememz sevdiğim birşeyi bazen hazırladığım halde yemek istemez kasıklarımda bazen sırayla batmalra oluyor sabah uyandığımda mide bulantısı oluyor kan testini nezaman yaptırsam dayanamıyorum artık beklemeye
iyidir cnım sen napıyosun nasıl gidiyo?opuyorumnanaktan
bende cmt çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalara başladımmm.akibetim 15 gün sonra falan belli olur artık...bu ay olsunn Allahım lütfen,lütfenn.....
iyiyim canım işte uğraşıyoruz biraz baş dönmelerim var bugünlerde yarın yine kan vereceğim hayırlısı bakalım sizlerde güzel haberler yokmu
tatlişoğlum hoşgeldin.Nasılsın cnm. Oğlun iyileşti mi?
inşallah canım ne güzel olur.bakalım şans kime kimlere vuracak...lansor17..........................26 ekim
yasemeen.......................27 ekim
skorpion74.......................???
saliha...............................28 ekim
bafo..................................28 ekim
tinkerbelle.........................29 ekim
maybe bayb......................29 ekim
pelly.................................29 ekim
demetnur...........................30 ekim
reyo..................................30 ekim
kahvelokum........................30 ekim
kızlar bu hafta bizim haftamızz zemuszemus
umarım hepimiz HAMILEEYIMMMMMMMMMMMMMMMM Diy burdan bağırıız :)kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?