Ayy şimdi de ateş basıyor beni.Akşam acile gitsem orada kan tahlili istesem ağrımdan dolayı.Sonucu ne zaman alırım acaba?
belirti yaşıyormusun reyocum....
Ben mesela 3 gundur muthıs usuyorum ayaklarım resmen buz
bırde muthıs kasık sancısı var bugun ya sende bır belırtı varmı
ah o belirtiler yumurtlama günlerimden beri hiç kesilmediki üşüme kasık ağrıları bir hamilede ne belirti varsa hepsi var...ama ben bugün test yaptım çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorum.
kızlar simdilik çıkıyorum ben anneme gidiyorum evde durunca daha çok düsünüyoru. aksama görüsürüz. by
yok cnm bence daha cıkmaz cunku en az 4 gun yok mu senın 1 gun oncesıne kadar cıkmıyor
bak ben bıu sıteden baya sey ogrendım tavsıye ederım
Due date calculator - When is my due date?
kızlar onu dıokuzu bilmem bu gebelik testleri insanda bağımlılık yapıyor. saplantılı bi hale getiriyor. ben her ay 3, 4 kez yapıyorum adetime 4 gün kala başlıyorum ama hiçbirşey çıkmıyo tabi.. bu ay da kendimi zor tutuyorum yapmamak için. varsa hemencecik öğreneyim yoksa da umudumu keseyim diyorum ama yaptığım çok mantıklı bişey de sayılmaz
kızlar onu dıokuzu bilmem bu gebelik testleri insanda bağımlılık yapıyor. saplantılı bi hale getiriyor. ben her ay 3, 4 kez yapıyorum adetime 4 gün kala başlıyorum ama hiçbirşey çıkmıyo tabi.. bu ay da kendimi zor tutuyorum yapmamak için. varsa hemencecik öğreneyim yoksa da umudumu keseyim diyorum ama yaptığım çok mantıklı bişey de sayılmaz
ekim ayında bende öyleydim adetim 5 gün geçmişti ne umutlanmıştım ama malesef öyle oluyor kasım ayında umutlanmıyacam adetime kadar bekleyecem inş.
doktor çocuğun olma ihtimali yüzde sıfır diyo ben bile umutlanıyorum bir de yüzde bir ihtimal olsa ne yaparım bilemiyorum
AYNEN BEN EN SON YEMIN ETTIM 1 GUN GECMEYINCE YAPMICAM TEST DIYE BAKALIM SUANA KADAR 50 KERE DENEMISTIM AMA KENDIMI TUTUYORUM BU SEFER BAKALIM SON 3 GUN DAHA ALLAHIN IZIYLE SABREDEBILECEKMIYIM
ekim ayında bende öyleydim adetim 5 gün geçmişti ne umutlanmıştım ama malesef öyle oluyor kasım ayında umutlanmıyacam adetime kadar bekleyecem inş.
doktor çocuğun olma ihtimali yüzde sıfır diyo ben bile umutlanıyorum bir de yüzde bir ihtimal olsa ne yaparım bilemiyorum
regl olana kadar ümidini yitirme..bazen geç döllenme olabiliyormuş..inşallah öyledir eğer değilsede bidahaki aya inşallah olur canım napalım hamiş kalana kadar birbirimize destek olmalıyız..VALLA BENİM ADETİM GEÇELİ BUGUN İKİNCİ GÜN AZ ÖNCE EVDE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI .. MORALİM BOZULDU YAA benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?