Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ayy şimdi de ateş basıyor beni.Akşam acile gitsem orada kan tahlili istesem ağrımdan dolayı.Sonucu ne zaman alırım acaba?

sende benim gibisin ya sabırsızsın kan testi yaptırma bence.çünkü özgecayı hatırlıyomusun o 4 gün önce kan testi yaptırdı ozaman bile 8 küsür çıktı senin daha 1 haftan var bekle bikaç gün daha.oyalanmak istiyosan test al yap daha iyi olur...bu arada benim bi arkadaşım gebeliklerini 1 hafta önceden evde yaptığı testlerden öğreniyor aslında kişiden kişiye fark var herkes için hayırlısı olsun..

belirti yaşıyormusun reyocum....

Ben mesela 3 gundur muthıs usuyorum ayaklarım resmen buz

bırde muthıs kasık sancısı var bugun ya sende bır belırtı varmı

ah o belirtiler yumurtlama günlerimden beri hiç kesilmediki üşüme kasık ağrıları bir hamilede ne belirti varsa hepsi var...ama ben bugün test yaptım çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorum.

kızlar simdilik çıkıyorum ben anneme gidiyorum evde durunca daha çok düsünüyoru. aksama görüsürüz. by

ah o belirtiler yumurtlama günlerimden beri hiç kesilmediki üşüme kasık ağrıları bir hamilede ne belirti varsa hepsi var...ama ben bugün test yaptım çıkmadı olsa çıkar diye düşünüyorum.

yok cnm bence daha cıkmaz cunku en az 4 gun yok mu senın 1 gun oncesıne kadar cıkmıyor

bak ben bıu sıteden baya sey ogrendım tavsıye ederım

Due date calculator - When is my due date?

kızlar onu dıokuzu bilmem bu gebelik testleri insanda bağımlılık yapıyor. saplantılı bi hale getiriyor. ben her ay 3, 4 kez yapıyorum adetime 4 gün kala başlıyorum ama hiçbirşey çıkmıyo tabi.. bu ay da kendimi zor tutuyorum yapmamak için. varsa hemencecik öğreneyim yoksa da umudumu keseyim diyorum ama yaptığım çok mantıklı bişey de sayılmaz

AYNEN BEN EN SON YEMIN ETTIM 1 GUN GECMEYINCE YAPMICAM TEST DIYE BAKALIM SUANA KADAR 50 KERE DENEMISTIM AMA KENDIMI TUTUYORUM BU SEFER BAKALIM SON 3 GUN DAHA ALLAHIN IZIYLE SABREDEBILECEKMIYIM

ekim ayında bende öyleydim adetim 5 gün geçmişti ne umutlanmıştım ama malesef öyle oluyor kasım ayında umutlanmıyacam adetime kadar bekleyecem inş.

insan kendini tutamıyorki mantıklı olmadığını bile bile yapıyoruz...

ekim ayında bende öyleydim adetim 5 gün geçmişti ne umutlanmıştım ama malesef öyle oluyor kasım ayında umutlanmıyacam adetime kadar bekleyecem inş.

doktor çocuğun olma ihtimali yüzde sıfır diyo ben bile umutlanıyorum bir de yüzde bir ihtimal olsa ne yaparım bilemiyorum

Allahım verdikten sonra olur inşallah canım doktorları bile şaşırtırsın

ya valla burda yazmak bana çok iyi geldi kimseyle konuşamayınca insan çok kötü oluyor

AYNEN BEN EN SON YEMIN ETTIM 1 GUN GECMEYINCE YAPMICAM TEST DIYE BAKALIM SUANA KADAR 50 KERE DENEMISTIM AMA KENDIMI TUTUYORUM BU SEFER BAKALIM SON 3 GUN DAHA ALLAHIN IZIYLE SABREDEBILECEKMIYIM

VALLA BENİM ADETİM GEÇELİ BUGUN İKİNCİ GÜN AZ ÖNCE EVDE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI .. MORALİM BOZULDU YAA benneyaptımki

doktorların olmaz deyipte peşine hamile kalan çok var inşallah seninde öyle olur neden olmasınki...

desteğiniz için çok teşekkürler. bekliyoruz bakalım...seldacım inanırmısın bazen sadece adetim geciksin diye dua ediyorum. o bile olmuyor. inşallah senin için herşey güzel olur en yakın zamanda çift çizgin olur:lepi:

VALLA BENİM ADETİM GEÇELİ BUGUN İKİNCİ GÜN AZ ÖNCE EVDE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI .. MORALİM BOZULDU YAA benneyaptımki
regl olana kadar ümidini yitirme..bazen geç döllenme olabiliyormuş..inşallah öyledir eğer değilsede bidahaki aya inşallah olur canım napalım hamiş kalana kadar birbirimize destek olmalıyız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…