Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim 8 gün sonra kırmızılar göründü bu sabah o kadar mutluyum ki.buna bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdi.kan testini yaptırmasam bugün hamilelik rüyasından uyanacaktım.benden tavsiye çok beklemeden kan testi yaptırın arkadaşlar.ovulasyon testi sipariş ettim internetten.çalışmaları daha garantili yapacağım bu kez.işi şansa bırakmayacağım.
azizeciğim benim tarihim 12 kasımdı onu silip yeni tarihimi 24 kasım yapar mısın? (ay ne güzel hem de öğretmenler günü)

canım benim okuyunca şaşırdım ama senin tesette çif çizgi çıkmamışmıydı ki ??
ya anlamadım ben bu durumu şimdi nasıl olabilir ki sağlık ocağında kan tahlili yapılmıyor sonuçta o da idrar yanlış olma ihtimali var sen en iyisi bir kan tahlili yaptır kesin sonuç çıkar canım merak etme sağlık ocağı da olsa yanılabilir o da idrar testi sonuçta sıkma canını yoluna girer canım herşey

evet canım 7 8 gün kaldı. ama galiba adet olcam yine:sinifsinif:
yüzümde sivilce ler çıktı offfff of adet öncesi hep böyle oluyo kısmet bakalım.
iyi akşamlar canım sen de güzel bekleyişe başladın.. inşallah Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin hepimizin canım opuyorumnanaktan

kızlar ben cıktım bırde bu arada ev bakmaya gıdıyorum akşam testı yaparım haberleşiriz dua edın optum

Yarencim ve Katrem arkadaşlarım ikinizi de tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: Rabbim tez zamanda hepimize bu güzel duyguları nasip etsin inş :Saruboceq:

Uf ya uf yok sistemde sorun varmış yarın sabah arayın sonucu öğrenin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…