desteğiniz için çok teşekkürler. bekliyoruz bakalım...seldacım inanırmısın bazen sadece adetim geciksin diye dua ediyorum. o bile olmuyor. inşallah senin için herşey güzel olur en yakın zamanda çift çizgin olur:lepi:
desteğiniz için çok teşekkürler. Bekliyoruz bakalım...seldacım inanırmısın bazen sadece adetim geciksin diye dua ediyorum. O bile olmuyor. Inşallah senin için herşey güzel olur en yakın zamanda çift çizgin olur:lepi:
regl olana kadar ümidini yitirme..bazen geç döllenme olabiliyormuş..inşallah öyledir eğer değilsede bidahaki aya inşallah olur canım napalım hamiş kalana kadar birbirimize destek olmalıyız..
tabi adet zamanını etkilemiş olabilir. üzülme diyemiyorum az üzül. Unutma yarın yeni bir gün ve yeni umutlar demektir.
bakalım az üzülmeye çalışrım daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 15 ay ama en stresli olduğum zamanda (ablamı kaybediyorduk) onda bile tam zamanında geldi şimdi böyle gecikince heveslendim bekleyeceğim bakalım regl olmazsam 1 hafta 10 gün ondan sonra kan testi yaptırıcam hayırlısı bakalım..
bende herşey normal eşimde sperm yok micro TESE de yapıldı hiç sperm bulunamadı.
Inşallah hamileyimdir arkadaşlar..
arkadaşlar bende yeni katıldım.yarın reglimin son günü bende bebiş istiyorum.önerilerinizi bekliyorm
kızlar beni silin listedenkan sonucum geldi 2.79 cok üzgünüm
kızlar cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugun saglık oacagına gıttım kan tetsı yapıyorlar orda pozıtıf cıkınca ozel doktora gıtcektım fakat kan sonucu negatıf cıktı kızlar yaaaaaaaaaa bendende cok az kahverengı akıntı aktı offfffffffffffffffff morelım sıfır yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?