Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

samsak eğer özel olmazsa bişey sormak istiyorum..sorunun neymiş neden yüzde sıfır diyorlarki?adetlerin düzenliymiş bu çok güzel bişi..

çok teşekkür ederim bende kimseyle paylaşamıyorum biriyle konuşmak daha ii oluyor

regl olana kadar ümidini yitirme..bazen geç döllenme olabiliyormuş..inşallah öyledir eğer değilsede bidahaki aya inşallah olur canım napalım hamiş kalana kadar birbirimize destek olmalıyız..

ya aslında çok pozitif biriyim ama böyle birşeye heveslenipte olmayınca çok moralim bozuluyor sanki kolum kanadım kırıldı tek çizgiyi gördüğümden beri . Ya umarım öyledir sıkıntıdan acaba kendi kendime düşünürken regl imi benmi geciktirdim acaba falan diye

tabi adet zamanını etkilemiş olabilir. üzülme diyemiyorum az üzül. unutma yarın yeni bir gün ve yeni umutlar demektir.

tabi adet zamanını etkilemiş olabilir. üzülme diyemiyorum az üzül. Unutma yarın yeni bir gün ve yeni umutlar demektir.

bakalım az üzülmeye çalışrım daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 15 ay ama en stresli olduğum zamanda (ablamı kaybediyorduk) onda bile tam zamanında geldi şimdi böyle gecikince heveslendim bekleyeceğim bakalım regl olmazsam 1 hafta 10 gün ondan sonra kan testi yaptırıcam hayırlısı bakalım..

bir çok nedeni olabilir adet gecikmesinin mevsimsel geçişler bile çok etkiliyor. ama seninkinin nedeni gebeliktir inşallah. güzel haberlerini almayı bekliyoruz

inşaallah hamilesindir canımmmm.Rabbim hayırlısıyla küçük meleğine kavuştursun :Saruboceq:

arkadaşlar bende yeni katıldım.yarın reglimin son günü bende bebiş istiyorum.önerilerinizi bekliyorm

arkadaşlar bende bugun bir tuhaflıklar var

karnım ağrıyor aslında belim kasıklarım hepsi... regl gibi ama deil de,sanki gaz var gibi şiş belim bir tuhaf eve gitmek istiyorum uyumak istiyorum
galiba sabah test i yapacağım ....

QUOTE=izmirhayal;9831026]kızlar beni silin listeden kan sonucum geldi 2.79 cok üzgünüm[/QUOTE]

herşeyin hayırlısı hayalcim ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum... umarım tez vakitte tekrar o sev,inci yaşayacaksın.... dualar seninle
:Saruboceq:

kızlar beni silin listeden kan sonucum geldi 2.79 cok üzgünüm

canım inşallah bi daha ki ay olur ümitsizliğe düşme
bak ben düşük yaptım ona rağmen ümidimi kaybetmiyorum
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
geç olsun da güç olmasın aman varsın 1-2 ay geç gelsin canını sıkma

Kızlar cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugun saglık oacagına gıttım kan tetsı yapıyorlar orda pozıtıf cıkınca ozel doktora gıtcektım fakat kan sonucu negatıf cıktı kızlar yaaaaaaaaaa bendende cok az kahverengı akıntı aktı offfffffffffffffffff morelım sıfır yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım hemen moralını bozma acaba testın yanlıs cıkma olasılıgı varmı
off cok uzuldum bende ama ne yapalım kısmetten oteye gıdemıyoruz ne olur hemen kendını bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…