Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım inşallah bi daha ki ay olur ümitsizliğe düşme
bak ben düşük yaptım ona rağmen ümidimi kaybetmiyorum
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
geç olsun da güç olmasın aman varsın 1-2 ay geç gelsin canını sıkma

bitanem degerin kac cıktı bende dün test yaptım çift çizgiydi bugün kan testi negatiff malesef 2.79 cıktı

üzüldüm valla mızmız biraz öncede izmirhayalin negatif çıkmıştı.bugün noluyor böyle ya..güçlü olun kızlar..

slm kızlarrr..kızlar dün sevindik bugün üzülüyoruz hakkınızda hayırlısı...demekki bundan sonra silik çift çizgiye güvenmiyoruz,kesin sonuç için mutlaka kan testi...hayırlısı olsun kızlar çok zor bir durum diycek bişey bulamıyorum...(((((

Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ama sonuç akşam 7'den sonra... Adetimi bekleyemedim hadi dua edin pozitif olsun

izmirhayal belki bebek daha yenidir?? Bu hormon sonuçta sadece hamilelerde çıkmıyor mu?

Bafo karar verdin mi yapacak mısın testi bu kaçıncı ayındı senin?

Kızlar benım yapırdıgım tets beta hcg degerı soylemıyor yanı saglık ocaklarında yapılıyor ya sadece var yok denılıyor ondan yapırdım negatıc cıktı kadına dedım ama test boyle boyle cıktı dedım adette olmadım dedım sen ozele gıt beta hcg yaptır dedıelr yarın gıtcem bakalım

sleepy80 daha 4 gün var ama benim olduysa zaten şimdiye çıkar diye yaptırdım çünkü adetimin yalnızca 10,11,12 sinde ilişkiye girdik o da şimdiye çıkar diye yaptırdım. Yoksa da artık rahatlarım başka şeyler düşünebileyim diye, ders çalışamıyorum yahu yeter.

sağlık ocaklarındaki herhalde evde yaptığımız idrar testleri gibi, öyle mi acaba?

evet sen özele git herkesin bildiği kan testini yaptır inşallah çıkar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…