kızlar beni silin listedenkan sonucum geldi 2.79 cok üzgünüm
arkadaşlar bende yeni katıldım.yarın reglimin son günü bende bebiş istiyorum.önerilerinizi bekliyorm
Kızlar cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugun saglık oacagına gıttım kan tetsı yapıyorlar orda pozıtıf cıkınca ozel doktora gıtcektım fakat kan sonucu negatıf cıktı kızlar yaaaaaaaaaa bendende cok az kahverengı akıntı aktı offfffffffffffffffff morelım sıfır yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugun saglık oacagına gıttım kan tetsı yapıyorlar orda pozıtıf cıkınca ozel doktora gıtcektım fakat kan sonucu negatıf cıktı kızlar yaaaaaaaaaa bendende cok az kahverengı akıntı aktı offfffffffffffffffff morelım sıfır yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ama sonuç akşam 7'den sonra... Adetimi bekleyemedimhadi dua edin pozitif olsun
Dayanamadım gittim kan testi yaptırdım ama sonuç akşam 7'den sonra... Adetimi bekleyemedimhadi dua edin pozitif olsun
Kızlar benım yapırdıgım tets beta hcg degerı soylemıyor yanı saglık ocaklarında yapılıyor ya sadece var yok denılıyor ondan yapırdım negatıc cıktı kadına dedım ama test boyle boyle cıktı dedım adette olmadım dedım sen ozele gıt beta hcg yaptır dedıelr yarın gıtcem bakalım
ınsallah cnm hayırlısı artık ne yapcaz kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?