Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bafo senin kırmızılar gelmedi sanırım
inşaallah zamanı gelmiştir ve hamilesindir
gelmediğine göre hadi inşaallah

tamam canım ne guzel degerlerınde yukselıyo işteee ne uzuyozun kendını hamıssın tebrık ederım

tamam ıste bak yukselıyor gıttık ce

katrem tebrikler canım
şimdi doya doya sevincini yaşayabilirsin
sağlıklı hamilelikler diliyorum
eee darısı başımıza

Allah razı olsun arkadaşlar
Allah isteyen herkese bekletmeden kolay yoldan sağlıklı bebekler versin inşallah

KATRENcim tebrikler hamilesin ne güzel. aayyy çok heveslendim bak. allah ım insallah bizlerede yaşatsın.

arkadaşlar ekim ayı listesinde adet tarihi geçmiş olan arkadaşlar adet olduysanız yazın lütfen ekim ayınında sonlarına geldik...listeyi düzenlicem haber gelmeyen arkadaşları ekim listesinden silcem...

slm kızlar,evet ececim cumartesi günü oldum iğneyi.12.ve 36. saat ilişki verdi,sonrada regle kadar gün aşırı,bakalım çalışmalara devam:))) senin belirtileride okudum,hadi hayırlısı canımcım....

iyi aksamlar kizlar ya bir sorum olacak gecen ay kürtaj oldum ya ben tekrar hamilelik icin bir kez adet olmam gerekiyodu.dün adette oldum.normalde benim adet 28 günde bir gelirdi düzenli olarak. yumurtlama günüm 14. gün oluyodu .acaba kürtajdan sonra bu gün degisebilirmi bir bilgisi olan varmi??yoksa bu ay denemeyip birkac ay kendimi kontrol mü etsem kac günde bir adet olucam diye.off ya karar veremiyorum..

Azize'cim benim kırmızılar bu akşam teşrif ettiler. Yeni adet tarihim 24 Kasım... Tabloda düzeltirsen sevinirim..

Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…