kızlar azönce tuvalette silinirken azıcık koyu sarı bi akıntım geldi bakalım devamı gelecek mi? eğer adet olursam 3 gün erken gelmiş olacak. off zaten çok karnım ağrıyordu zannedersem geliyor benimki. mafoldumben allah ım insallah gelmez ya
kıslar burada bi arkadaşın dediği iki yöntemi de denedim kendi rahmimi kontrol ettim ve şu karbınatlı testten yaptım zaten gebelik testide yapmıştım tüm bunlar birleşince sonuç hamile değilim. bütün bunlar adet belirtisimafoldumben
inşallah hamileliktendir canım, bu arada benim bu ayda yattı sanırım...kociş şehir dışında bende meryem ana olmadığıma göree naniknaniksırnaşık şey
bi arkadaş konu açmış kendi rahminizi kontrl ederek hamile olup olmadığınızı öğrenin diye söylemesi biraz garip ama parmağınla rahmini kontrol et eğer parmağın boşluğa denk geliyorsa hamilesin ama rahmine denk geliyorsa adet olacaksın çünkü adet zamanı rahim aşağı iniyor.. habide idrarının üstüne karbonat döküyosun eğer karbonat dibe çökerse hamile değilsin ama karbonattan dolayı idrarın köpürürse hamileymişsin. burada ööle yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?