Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah hamileliktendir canım, bu arada benim bu ayda yattı sanırım...kociş şehir dışında bende meryem ana olmadığıma göree naniknaniksırnaşık şey

kızlar azönce tuvalette silinirken azıcık koyu sarı bi akıntım geldi bakalım devamı gelecek mi? eğer adet olursam 3 gün erken gelmiş olacak. off zaten çok karnım ağrıyordu zannedersem geliyor benimki. mafoldumben allah ım insallah gelmez ya

kıslar burada bi arkadaşın dediği iki yöntemi de denedim kendi rahmimi kontrol ettim ve şu karbınatlı testten yaptım zaten gebelik testide yapmıştım tüm bunlar birleşince sonuç hamile değilim. bütün bunlar adet belirtisimafoldumben

inşallah devam etmez. benden umut yok bari sizler sevinin

neyi denedin kız? bende deniyeyimsırnaşık şey

Samsakcim, Azize cim sIkmayIn caninizi… sizin hayirlisiyla bi kac gününüz kaldi. Biz maalesef (yeni adet görenler yani) yine bir ay bekliyecez. Samsakcim hic sanmiyorum testlerin yanlis gösterdigini… Allahtan ümit kesilmez ama… bende kendimi ümitlendirmek istemiyorum.
Insallah insallah Rabbim sizlere nasip eder bu ay.

inşallah hamileliktendir canım, bu arada benim bu ayda yattı sanırım...kociş şehir dışında bende meryem ana olmadığıma göree naniknaniksırnaşık şey

Allah iyiligini versin yaaaa... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

bi arkadaş konu açmış kendi rahminizi kontrl ederek hamile olup olmadığınızı öğrenin diye söylemesi biraz garip ama parmağınla rahmini kontrol et eğer parmağın boşluğa denk geliyorsa hamilesin ama rahmine denk geliyorsa adet olacaksın çünkü adet zamanı rahim aşağı iniyor.. habide idrarının üstüne karbonat döküyosun eğer karbonat dibe çökerse hamile değilsin ama karbonattan dolayı idrarın köpürürse hamileymişsin. burada ööle yazıyor.

valla deniyeceğim :roflol::roflol::roflol: ama parmak isi bana zor gelebilir önce karbonatı yapayım bi.

dilara senin de dediğin gibi allahtan ümit kesilöez ama görünen köy de kılavuz istemez

selaaammmm

bana gelen gıden yok kızlar 2 gun gectıı...mıdem berbat,tuzlu dusunda bısey yıyemıyorum belım cok agrıyoo test yapmaya korkuyorum
azizeeeeeeeeeeee yadım et
yapayım mı test ????

bafocum sen testini yap canım...
2 gün geçmiş hamileysen silikte olsa ikinci çizgi çıkar canım.
yok çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparsın tatlım...hadi hayırlı haberini bekliyorum canım.

ben bugün kırmızıları gördüm çok şaşırmadım dediğim gibi çünkü çok fazla umut bağlamadım ama burdan bu belirtileri olan anne adaylarına sesleniyorum göğüs acıması krap girmesi iştah artışı olan annelere temennim çok fazla kendinizi dinlemeyin ve ümitlenmeden bu bir ayı geçirmeye çalışın bende bu belirtiler vardı hepsi kırmızıların işaretiymiş anladım bu iş belirti melirti dinlemiyor olacağı varsa oluyor..ister bi kerede ister on kerede yeterki Rabbim uygun görsün..onun için lütfen kendinize her ay bu eziyeti yaşatmayın zamana bırakın bende eğer burda bazı arkadaşların dediğine kulak assaydım topic dışında çok hamilelik psikolojisine girecektim öyle yapmadım çok fazla her belirtiye kulak asmadım çünkü herkes aynı değil ve aynı şeyleri hamilelikte yaşayacak diye bir kanun yok yeterki siz eşinizle ilişkinizi sağlam tutun :1hug:sağlığınız yerinizde olsun gerisi gelir İnşallah....neyse kasım annesi olup olmamakta şuan kararsızım bakalım bi kırmızılar geçsin.. anne olanlara hayırlı doğumlar diliyorum adaylarada kendini çok dinlemeyin diyorum sonunda kırmızıları görüp hayal kırıklığına uğramakta vara.s..aman ....canlarımlmaz:..görüşürük kızlar..

slm kızlar yarın doktora gıtcem hormon testlerı yapılcak adetlerım nedne gecıkıyo dıye ınsallah hormoın bozuklugu yada baska bırsey yoktur lutfen ne olur benım ıcın dua edın ne olurrrrrrrrrrrr

beni listeden sil azize çünkü adet geldi hamilelik hayalmiş. kociş de yok. bekle ki gelsin. herkese selam ederim güzel gebelikler dilerim. bir de bafoo inşallah hamilesindir. yap şu testii.

kızlar belim çok agıro. hep hastalandım sanıyorum ama bişey yok yarın alıcam ıste yapıcam eger olmaz sa sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…