Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydın kıslarr
dilara1 seni listede göremedim ayın kaçındaydın sen
gelmediğine göre belkide hamilesin canım

ovulasyon testlerimi kullanmak için sabırsızlanıyorum
gitsin artık şu kırmızılar 10 aya kadar da gelmesin yasakkelime

iyi öğlenler kızlar.. bi kaç gün girememnete demiştim ama dayanamadım ne var ne yok merak ettim. kimsede bi değişiklik yok mu

arkadaslar slm 23 ünde agdet olmam lazımdı ama ben hala olmadım 26 sında kan testi yaptırdım negatif cıktı ama hala gelen giden yok endise etmeye basladım acaba bi problemmi var diye yardım edin banada

bende de bi sorun var çok yavaş giyo geliyo adet günümü senin canım test yaptın mı üstüne görme felan olmasın

günaydın kıslarr
dilara1 seni listede göremedim ayın kaçındaydın sen
gelmediğine göre belkide hamilesin canım

Kizlar benim adet günüm aslinda tam belli degil cok karisik geliyordu. düsüklerden önce ama hep normalde 28 gündü. daha fazla olmadi hic. dünde 28. icni günümdü ama, gecen ay 25. inci günde adet olmustum diye… bu gecen Cumartesi yani tam 25 inci günümde test yapmistim negativ. ikinci test imi de dün yapmistim yine negativ
yani hamilelik yok, sanmiyorum yani… onun icin bi an evvel gelseydi… rahatlardim yaaa

kızlar akşam baş midem bu lanıyor. çikolata görmeye hatta düşünmeye bile tahammül edemiyorum tiksiniyorum. birde akşam tansiyonum normal olmasına karşın feci bir baş dönmesi yaşadım. ya sanırım çok düşünüyorum...

sayfalar çok geç açılıyo bide hep hata veriyo.
ondan kimse yazamıyodur...bende sıkılıyorum bu durumdan artık.
yazılar geç geliyo bekle dur. zaten canım sıkkın

göğüslerimdeki şu ağrı ve sızlama nedir diye canım sıkılıyo...
hamilelikten mi adetten mi...çok meraktayım yaaa.

inşallah hamileliktendir beklemekten başka yapacağımız bişi yok. az öncede dedim. adet gününe kadar sadece uyumak istiyorum düşünmekten yorgun düştüm. sıkıldım merak etmekten ama yapacak bişi yok bekleyip durcaz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…