sağol canım, bakalım hayırlısıyla olsun diorum.çok kafaya takmamaya çalışıyorum:)
günler de bu aralar yavaş geçiyor canım-tatlicadiarzu-
en iyisi takmamak ama ne mümkün
bana da yavaş canım yaa
gerçekten yavaş geçiyorrrrrrrr
Merak ettim eşine nasıl söyledinnn, çok mutlu olmuştur kesinn :)
evet canım çok sevindi
hediye kutusu yaptım
içine çorap body ve emzik koydum
en üste de kan testinin sonucu ile idrar testinin sonucunu
bir de mektup yazdım
anlamadı önce açtı bakakaldı
1.5 yıldır istiyodu çünkü
sevinsem mi ne tepki versem bilemedim dedi ciddi misin falan dedi
korunduğumu sanıyodu
o yüzden böyle afalladı yani:roflol:
Arkadaslar bende siteye uyeyim ama daha cok okuyordum, bugun yazmak istedim bizde esimle 3 yillik evliyiz bu yilin mart ayinda korunmayi biraktik, ama her ikimizde de sorun olmamasina ragmen olmuyordu. ben kafama cok takiyordum, yumurtlama testleri aldim, birkac ay kullandim, hic bir ise yaramadi. polenler, tarcinlar ballar neler neler yedim. 7 ay sonra bu ay yeter dedim hic bir forum okumayacagim, hic bir test kullanmayacagim, olursa olur olmazsa da hayirli degilmis demek dedim.
ve dun aksam daha adet gunume 3 gun kala oylesine yaptigim test pozitif sonuc verdi, aksam oldugu icin bozuk bu test dedim. baska bir test daha alip denedim yine pozitif geldi.
hic lekelenmem olmadi, gogus agrim olmadi. hala da yok. ve ben hala inanamiyorum, esimle soktayiz kisaca.
lutfen kafaya takmayin, hatta burda yazismayin bile, biliyorum bazen dertlesmek paylasmak cok iyi geliyor ama bunun perde arkasinda bebek ve hamilelik olayi surekli aklimizda olmus oluyor, oysa unutmak gerek, aklimiza geldikce baska birseyle kendimizi mesgul etmek gerek.
Allah hepimizin gonlune gore, hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin.
:lepi: süper fikir.o ilk anlarını fotoğraflamak lazım.:roflol:
ben de düşündüm ama fırsat olmadı :roflol:
İNŞ. CANIM.ben 25 inde regl oldum bakalım kasıma kaldı artıkın inş.:sinifsinif: kızlar dr um yumurta takibine başlayalım dedi nasıl olcak sık sık muayene mi etcek şimdi beni :bbo: dr la takib eden var mı beni bilgilendirir misiniz lütfen opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?