Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayyyyyy inanmıyorummmmmm içime doğmuştu ve azizeye söylemiştim hamile olduğunu.çokkkkk sevindimmm yaa.darısı basımızaaaaaa

azize mutluluktan uçtu kendini listeye yazmamış daha güncelle artık azizeee

ecegün bende beklemedeyim senin gibi
dün bi test yapayım dedim negatif çıktı
umutla bekliyorum bu atda olmazsa 15 ay olacak artık çooook yoruldum

canım benimde 11-12 ay oldu bende psıkolojik bunalımdayım. az önce dayanamadım ağladım artık. kasığımda felaket bir sancı var. yarın bile adet olabilirim.mafoldumben

PORTAKALSUYU nerelerdesin? sende 1 kasımı bekleyenlerdensin. bi gelisme var mı senden?

Cnm dün çok hastalandım.Soğuk algınlığı,boğaz ağrısı ve öksürük nedeniyle acile gittik gece.Doktor muayene ettikten sonra ilaç yazmadan önce,gebelik şüphem olduğunu,belli olmadığı için ilaç almadığımı söyledim daha cümlem bitmeden doktor kan tahlili alalım önce dedi.Sabahtan evde test yapmıştım,negatif çıkmıştı.Tahlil sonucunu öğrendik.Değer 0 kanda da Negatif senağlama Hiç umudum kalmadı kendimi adet olmaya hazırladım zaten.Doktora;adete bir kaç gün var,ilaçları kullanmak için bekleyip tekrar kan testi yaptırayım mı dedim.Hayır,gebelik olsa şuan çıkardı gebelik yok rahat ol dedi :1shok:

Henüz regl olmadım ama olacağıma eminim.Bu ay da annelik sevinci uçtu gitti.Ne yapacağımı bilmiyorum.Aptal gibiyim.İsyanım yok ama bu denli isterken sebepsiz yere olmamasını da anlayamıyorum.Psikolojik olarak şimdiden çöktüm.

Yaşadığım tek belirti sol kasığımda 2gün boyunca süren batma-sızlamaydı.O da adet öncesi bünyemin hazırlığıymış demek ki... senağlama

moralini bozma canım,inşallah bizlerde kavuşucaz birgün çok zor beklemek ama başka çare yok bizimde uzun zaman oldu problemde yok ama olmuyor(( vardır bir zamanı elbet hakkımızda kayırlısı...

portakalsuyu, üzülme gülüm. (bende aynıyım ama) nasip iste var demekki bir zamanı. bende beklemedeyim iste

azizecim hayırlı olsun çok sevindim ikimiz de temmuz annesi olacağız
burda liste tuttun bize uğurlu geldi
temmuz annelerinde de ben liste tutmaya başladım
inşallah hayırlı olur
kızlar Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah

portakalsuyu canım üzülme diyeceğim ama zor biliyorum
insan istemeden üzülüyor
hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yok
daha vakti var canım inşallah önmüzdeki aya umutları yitirmek yok

azizecim bende regl oldum 25 ekimde, bi daha ki aya regl olmayacağım gün(inş. tabi)21 kasım ekler misin canım

AZIZE canim hamileligin hayirli olsun.insallah saglikli,hayirli bir evlat nasip etsin yüce rabbim sana ve insallah isteyen herkese bizede:ecrin_bebek:hihoyyyt

portakal_suyu seni çook iyi anlıyorum
her aya yeni bir umutla başlıyoruz bu sefer olur tamamdır diyoruz sonu beklediğimiz gibi olmayınca da yıkılıyoruz
hep diyorum yaa çok yoruldum diyee isyan değil gerçekten çok zor bi durum
dün eltimin bebeği oldu okadar imrendimki ağladım saatlerce nebileyim sanki ben hiç anne olamayacakmışım gibi zannediyorum bazen
ama takdir Allahtan sabretmekten başka yapacak birşeyim yok

ecegün canım inan benimde psikolojim çok bozuldu
her adet günümde oturur ağlarım
düşünmiycem diyorum ama ne yaparsam yapayım aklımdan atamıyorum

kızlar ya sizdede varnı problem yoksa bendemi ya geç açılıyo sayfalar yada açılmıyo

canim yaa kolay degil biliyorum ama su bebek fikrini aklindan cikarabilsen stres yapmamis olacaksin ki bir bakmissin kendiliginden oluvermis.kadinlar bunu düsününce bir hormon salgilanmiyomus öyle birsey duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…