Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim doktora gitmek için niye bekliyorsun canım ,yani hemen gitmek gerekmiyormu herkes beklediğini yazıyorda ben pek bilmediim için merak ettim..benim doktorum bu ay iğne oldumya eğer geçikirse test yaptırın sonrada görüşelim dedide o yüzden sordum canım..

arkadaşlar
benim adet günüme 11 gün var eğer gebelik varsa en çok hangi belirtisi olur.meraklandım ne olur cevaplarmısınız..

arkadaşlar
benim adet günüme 11 gün var eğer gebelik varsa en çok hangi belirtisi olur.meraklandım ne olur cevaplarmısınız..

canım hamilelik ve adet belirtileri çok benzer ve kişiye görede değişiyor.o yüzden pek net bişey söylemek mümkün değil bildiğim kadarıyla.belirti içinde erken canım daha 11 günün var inşallah bebişin seninledir...

azize canım aynı belirtiler bendede var.adet olcam diye çok korkuyorum.bel ağrım çok var.bu hafta doktora gitmeyi düşünüyorum erken mi daha??

esmeral yumurtlama günlerini netten hesapla ona göre çalışın olur mutlaka.

teşekkür cevap için..
daha biz 2 ay oldu çalışmalara bisefer test yaptırdım hormanlarla ilgili,süt hormonu cıkmıştı.bir ay ilaç kullandım normale döndü dedi doktor.acaba bu süt hormonu tekrar yükselirmi farketmeden bunlan ilgili tekrar baktırmam gerekirmi..

bianka belirtiler aynı adet olcakmışsın gibi zaten bekle balkalım inşş olurr.

bianka belirtiler aynı adet olcakmışsın gibi zaten bekle balkalım inşş olurr.

azizeciğim, sana doktorun çalısma saatlerını yazdım ama sanırım sısteme geçmemiş
sabah 9.00 - 9.30 aksam 16.00 -16.30 a kadar bakıyor tam çıkıs saatleri bu hepsini yazmak istedim.
tekrar hayırlı olsun dilerim sonuna kadar saglıklı bir hamilelik geçirir ve yavrunu sağlıkla kucagına alırsın

esmeral canım bir arkadaşımında yükselmişti bir ara.şimdi çok tatalı bir bebişi var.kafanı hiç takma.bebek fikrinden uzaklaş o yüzden oluyomuş.oluruna bırak.bir daha yükselmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…