ay ben de hiç sevmiyorum
geçen ay öylesine bir kontrole gitmiştim
yapmışlardı
çok feci yaa
peki sence 21 kasım geç mi olur ?
azızecım senı tekrar tebrık ederım demkkı sen adettınden hemen sonrakı donemde yumurtlamısınkı bu kadar cabuk teste cıktı
azizecimm hayırlı olsun canım allah bağışlasın yuvanıza inşallah darısı bizim başımızacanımm 5 haftan dolup öyle git yada 6.haftanın içinde ben öyle gidicem tam herşey belli olsun...
canım erken yapma insan çok üzülüyor sonra
bekle en azından adet günün gelsin canım
ben adet günümde yapmıştım
artık o durumda varsa vardır yoksa yoktur
ama önceden yapınca
ya hamileysem de daha çıkmadıysa ya öyleyse ya şöyleyse diye kafayı yiyorsun
beklemek sabretmek zor canım ama sabret
sabrın sonu selamet inş
Doğru söylüyorsun canım. Beklemek lazım. Zaten ben beklemek yanlısıyım.Ama insan psikolojisi işte.Burda arkadaşlar önceden öğrenince; aynı sonucu görme isteğinin sabırsızlığı sanırım:mymeka:
topiğine bakıym dedim güzel haberlerle karsılastım cook mutlu oldum:)
kızlar adet bitiminde hemen başlamak mı gerekiyo bak ben atlıyodum adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmaz diye düşünüyodum..bakalım bu ay daha sıkı çalışalım inş ozaman:)))))opuyorumnanaktan
azizecigim ben betül:) hayırlı ugurlu olsun cok sevındım aramız fazla olmayacak allahın izniyle erkan abinin haberı var mı?
olsun tatlım ya o kadar sevındım kı anlatamam allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder ınsallah ama konustugumuzda soylemıstın zaten sende benım gıbı ılk aydan tutturmussun allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.Yakınlarınla paylasmayı düşünüyormusun? yoksa bıraz daha bellı olsun dıye bekleyecek mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?