Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canımm 5 haftan dolup öyle git yada 6.haftanın içinde ben öyle gidicem tam herşey belli olsun...
ay ben de hiç sevmiyorum
geçen ay öylesine bir kontrole gitmiştim
yapmışlardı
çok feci yaa
peki sence 21 kasım geç mi olur ?

evet tuğbacım aynen öle oluyo çokk takıyoruz ben 2 aydır gayet rahattım ovlsyon testi aldım
kafam dahada rahat olsun diye ama bi türlü çıkmadı bende herhalde regli bitiminde felanmı yumurtladım diye düşünüyorum yani 6 7 günde olabilirmi ki???

evet canım öyle oldu sanırım ilk hamileliğimde çok farklıydı adetim 3 gün geçti test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı,2 günsonra tekrar test yaptım 2.çizgi çıkmıştı.
erken ve geç yumurtlamanın çok etkisi oluyo. ve erken döllenmenin hemen belliediyo işte.
hala şaşkınım yaa...
azızecım senı tekrar tebrık ederım demkkı sen adettınden hemen sonrakı donemde yumurtlamısınkı bu kadar cabuk teste cıktı

yaa ben bu ovlsyon testi hiç kullanmadım kızlar adetbitti gün aşırı bazende 2günde bir çalıştım bidahaki adet günüme 1 hafta kalana kadar. böyle devam ettim.bu ilk denememiz doğru dürüst...
hemen tuttu valla allahın izniyle.

azizecim tebrik etmiştim seni ama tekrar edeyim
ben biliyodum senin bu ay hamiş olacağını sen demiştin sivilcelerim felan çıktı bende demiştim bence hamişsin
sağlıkla gelsin inşlhhh
darısıda başımıza
ama bizi unutmak yok aralık ayı listemizide sen yap
uğur getir bizede canımcım
ereni ve seni ve mini mini bebişi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aysen karabiber sağolun güzeller allah en kısa zamanda sizlerede versin inşallah canlarım benim.

azizecigim ben betül:) hayırlı ugurlu olsun cok sevındım aramız fazla olmayacak allahın izniyle erkan abinin haberı var mı?

kızlar adet bitiminde hemen başlamak mı gerekiyo bak ben atlıyodum adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmaz diye düşünüyodum..bakalım bu ay daha sıkı çalışalım inş ozaman:)))))opuyorumnanaktan

kızlar tam yumurtlama günlerimde sadece 3 defa yaptık.akıntı geliyor biliyosunuz hep o zamanlar işte.sizde o akıntıya çok dikkat edin.ben ondan anlıyorum.yumurtladığımı.

kızlarr bu idrar testlerinin yanılma payı var mı??bir arkadaşım yanılma payı var dedi.acaba oldum??

kızlar adet bitiminde hemen başlamak mı gerekiyo bak ben atlıyodum adet bitiminden hemen sonra yumurtlama olmaz diye düşünüyodum..bakalım bu ay daha sıkı çalışalım inş ozaman:)))))opuyorumnanaktan

canım adettin 10.günü yumurtlama başlıyor.hemen bitince olmaz biliyorum.adetin ilk gününden itibaraen say

şimdi tekrar test yaptım erkanda gördü çok sevindi yine iki çizgi çıktı adet günüm bi geçsin yine yapıcam tam emin olmak için...ama benim karnım ağırıyo adet olcakmışım gibi sendede oluyomuydu tatlım?
azizecigim ben betül:) hayırlı ugurlu olsun cok sevındım aramız fazla olmayacak allahın izniyle erkan abinin haberı var mı?

olsun tatlım ya o kadar sevındım kı anlatamam allah sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder ınsallah ama konustugumuzda soylemıstın zaten sende benım gıbı ılk aydan tutturmussun allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah.Yakınlarınla paylasmayı düşünüyormusun? yoksa bıraz daha bellı olsun dıye bekleyecek mısın?

canım bendede oluyo bugun ıkıncı adet gunum ıkı dakıkada bir kontrol edıyorum acaba regli mi oldum dıye ama daha tecrubelı arkadaslar ılk 3-4 ay bu belırtılerı yasayabılecegımı soyluyor normalmiş yani insallah bu sefer hayırlısıyla allah tamamına erdırsın ve nazarlardan korusun:)

şimdi sadece sen öğrendin canım...erkan bide benim annem biliyo.
adet bi geçsin şöyle 1hafta falan ozaman söylerim sana güveniyorum canım bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…