Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar tam yumurtlama günlerimde sadece 3 defa yaptık.akıntı geliyor biliyosunuz hep o zamanlar işte.sizde o akıntıya çok dikkat edin.ben ondan anlıyorum.yumurtladığımı.

Benim ik üç gün sürdü.Gün aşırı deniyoruz zaten.Şimdi yok.. Yumutlama sona erdi heralde.

betülcüm kısmetse senindr.bi giderim bende beyenirsem devam ederim hem evede yakın.
dr.adı neydi tatlım?

azizecimm beni kasım listeisne alırmısın haa beklıyorum kırmızıları ama gelen gıden yok sımdılık :1no2:

tatlım sen ne zaman paylaşmak istersen söylersin ben sadece şaşırmış gibi yaparım:)
ben medıcana da özgür tetıkcana gıdıyorum sedada oraya gelıyor bu ayın dokuzunda randevumuz var istersen senide götürelim ne dersın?

canım sen memnunmusun nasıl ilgilimi? ben burda okudum hakkında pek iyi duymadım bide çok çabuk muayene edip bitti diyomuş...
adını söyledinde tanıdım...ama ben yine kendim bi görcem tabi.
sen 9 kasımda gidicende tatlımbenim için çok erken daha ben anca 13 kasımda giderim.
adet günümün 10 gün geçmiş oluyo herşeyi daha net görürüm ozaman.

dilemma iyi işte takip et.mutlaka tutar.ama rahat ol.bebek düşüncesini kafandan atmaya çalış.

canım bende internetten pek iyi şeyler okumadım gidene kadar tereddütlerim vardı bizde sedanın bir tanıdıgı aracılıgıyla gittik biiliyorsun benım düşüklerim oldugu için hiçbir testi atlamadı sorularımı dinleyip düzgün cevaplar veriyor,hemen muayeneyı bıtırıyor demişsin bir sorun yoksa bakıyor haftana gore testını verıyor ve gönderiyor sonucta bir problem yoksa oturup muhabbet etmeye gıtmıyoruz tatlım.
benım kesemı gosterene kadar 15 dakıka ugrastı mesela göremeyince vajınal baktı yani ilgili bir kadın ama sen de bir gör benım bundan oncekı dr içinde mukemmel dıyorlardı ama ben hiç görmedim :) o yuzden boyle şeyler kişiye göre dğişir yine de ben bir kez de olsa denemeni tavsıye ederım muhakkak randevu al gıtmeden yoksa giremezsın genellıkle dolu oluyor

sabah saatlerinde müsayit oluyomu acaba bilgin varmı? yoksa öyleden sonramı gidiliyo?benim için en uygunu sabah saatleri olur. erken saatlerde dr. hastanede oluyomu canım yaa?

azizecim beni de kasım listesine eklermisin acaba:) kasım 4 te adet olmamayı diliyorum. kasım 5 eşimin doğumgünü ona en güzel hediyeyi vermek istiyorum. kızlar bana şans dileyin dualarım bizler için

eklerim canım hoşgeldin...inşallah adet olmazsın tatlım.benimde kasımın 4 adet tarihim
bugün test yaptım iki çizgi çıktı inanamıyorum hamile olduğuma...sendede varsa çıkar belki?
azizecim beni de kasım listesine eklermisin acaba:) kasım 4 te adet olmamayı diliyorum. kasım 5 eşimin doğumgünü ona en güzel hediyeyi vermek istiyorum. kızlar bana şans dileyin dualarım bizler için

eklerim canım hoşgeldin...inşallah adet olmazsın tatlım.benimde kasımın 4 adet tarihim
bugün test yaptım iki çizgi çıktı inanamıyorum hamile olduğuma...sendede varsa çıkar belki?

bizede dua et canım opuyorumnanaktandarısı herkesin başına

ben hala şaşkınım ve çok mutluyum. dr. gitmek için bekliyorum canım.
adet tarihim bi geçsin şöyle 10 gün ozaman gidicem kısmetse.
hamilelik belirtilerim iyice kendini gösteriyo çok halsizim hep uykum geliyo,memelerim sızlıyo ve karnım ağrıyo...adet sancısı gibi.bende durumlar böyle canım.
iyiyim cnım sen nasılsın

hadi hayırlısı canım darısı bizim başımıza

meraba arkadaşlar
ben yeniyim hem siteye hemde gebelik çalışmalarına daha 2 ay oldu.acaba daha uzun sürermi biraz korkmaya başladım.

Benim de 6 Kasım cnm, ben daha test yapmıyorum en azından 3 veya 4 Kasım'a kadar bekle.Nerdeyse 1 hafta öncesinden çıkacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…