bu arada hemişsin heralde hayırlı olsun sağlıla kucağına al inş. bebişini banada çok dua et nolur hamilelerin duaları kabul olurmış
ah canım varsa da 5 gün önceden cıkması imkansızz..
keske yapmasaydın hiç..
belirtilerin var mı bir anlatsana
selam kızlar herkese merhabalar ozgecay nasılsın canım nasıl gıdıyor hamılelık
evet canım hepinize dua ediyorum.. inşallah vardır bebiş..
adet bitiminden itibaren gün aşırı çalıştınız değilmi, yumurtlama gnlerini fln kaçırmadınız..
hiç bi belirti yok canım ya sadece belim çok ağrıyo ama adetten öncede hep ağrırdı bide iki gündür karnım sürekli kaşınıyo sanki tüylü bişi değiyo gibi senin belirtilerin varmıydı 4 gün önceden
ewt gün aşırı çalıştıkama tam ortasında yani yumurtlama vakitlerinde 2 gün çalışamadık halada çalışıyoruz sanki olcak bu saatten sonra kaydirigubbakcemile2
ne biliyim yaa bana olmıycak gibi geliyor zaten artık ümitlenmiyorumda
bu saatten sonra zor ama hiç belli olmaz. bakarsın geç döllenme fln olur..
hadi bakalım canım insallah tutturmussunuzdur..
Arkadaslar cevap veren yokmu???? aranizda yaptiran varmi bilmiyorum ama… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????
canım hoşgeldiinn.. gelmiyorsun eskisi kadarr..
hamilelik iyi canım yaa, pıtpıtları da duyduk çok şükür..
hemen yorulmaz, geceleri erkenden sızmak ve arada kasıklarda ağrı dşında hiçbir sıkıntım yok benim çok şükür, bulantım fln yok
Arkadaslar cevap veren yokmu???? aranizda yaptiran varmi bilmiyorum ama… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????
ecegun ben sana yazdım sanıyorum ya yazamamışım demek..
akıntı süper bir belirti.. normalde kesilmesi lazım..
hamile olabilirsin ihtimal büyük..
bişi soracm arada böyle su gibi akıntın geliyormu? benim belirtilerimden biri oydu adet zamanımdan önce.. gerçi hala arada oluyor
slm kızlar bişi sorucam benim adet tarihim 6kasım ama dün sabah test yaptım negatif olsa çıkardı dimi bazı arkadaşlarım erken yapmışın dedi çok kötüyüm çok ağladım 5 aydır olmuyo son ayımız eşim askere gidiyormafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?