Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu arada hemişsin heralde hayırlı olsun sağlıla kucağına al inş. bebişini banada çok dua et nolur hamilelerin duaları kabul olurmış

evet canım hepinize dua ediyorum.. inşallah vardır bebiş..
adet bitiminden itibaren gün aşırı çalıştınız değilmi, yumurtlama gnlerini fln kaçırmadınız..

ah canım varsa da 5 gün önceden cıkması imkansızz..
keske yapmasaydın hiç..
belirtilerin var mı bir anlatsana

hiç bi belirti yok canım ya sadece belim çok ağrıyo ama adetten öncede hep ağrırdı bide iki gündür karnım sürekli kaşınıyo sanki tüylü bişi değiyo gibi senin belirtilerin varmıydı 4 gün önceden

selam kızlar herkese merhabalar ozgecay nasılsın canım nasıl gıdıyor hamılelık

canım hoşgeldiinn.. gelmiyorsun eskisi kadarr..
hamilelik iyi canım yaa, pıtpıtları da duyduk çok şükür..
hemen yorulmaz, geceleri erkenden sızmak ve arada kasıklarda ağrı dşında hiçbir sıkıntım yok benim çok şükür, bulantım fln yok

evet canım hepinize dua ediyorum.. inşallah vardır bebiş..
adet bitiminden itibaren gün aşırı çalıştınız değilmi, yumurtlama gnlerini fln kaçırmadınız..

ewt gün aşırı çalıştıkama tam ortasında yani yumurtlama vakitlerinde 2 gün çalışamadık halada çalışıyoruz sanki olcak bu saatten sonra kaydirigubbakcemile2

canım bel ağrım vardı benim de.. bir de kasıklarımda adetten 1 hafta önce baslayan, sanki her an adet olacakmışım gibi bir sancı ve batmalar vardı..
geceleri de üşüme titreme fln geliyordu arada..
göğüslerim fln adet zamanım geçtikten sonra şişip acımaya başladı benim.

ewt gün aşırı çalıştıkama tam ortasında yani yumurtlama vakitlerinde 2 gün çalışamadık halada çalışıyoruz sanki olcak bu saatten sonra kaydirigubbakcemile2

bu saatten sonra zor ama hiç belli olmaz. bakarsın geç döllenme fln olur..
hadi bakalım canım insallah tutturmussunuzdur..

Arkadaslar cevap veren yokmu???? aranizda yaptiran varmi bilmiyorum ama… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????

canım benim bir tüp bebek denemem oldu o zaman adetn 4. günü çağırdı doktor yumurta sayıma baktı ona göre yumurta büyütmek için ilaç verdi ve adetten 17 gün sonrasında yumurtalarım 17 mm yi aşınca çatlatma iğnesi vurdu ve 2 gün sonra yumurta toplayacaklardı (ama kısmet biz o aşamaya gelemedik) ama normal durumda ne zaman başlanır vurulur bilmiyorum.

hosbulduk canım saol.gelıyorum aslında ama sen yoksun hatta bende senı merak ettım.bıde hazıran annelerı topıgınde senın bılgılerınde c yazıyor korktum valla.bı bak ıstersen.aynı sıkayetler bendede var yanlız benım sabah bulantılarım basladı.bıde goguslerım hala acıyor senınde acıyormu.bıde cok usuyorum bazen.ama olsun hepsıne deger 8 haftalık oldum.cok sukur allahıma kalp atıslarınıda duyduk.oyle guzel atıyordukı ınsan hıc sıkılmadan saatlerce dınleyebılır.hihoyyyt:teytey:

ecegun ben sana yazdım sanıyorum ya yazamamışım demek..
akıntı süper bir belirti.. normalde kesilmesi lazım..
hamile olabilirsin ihtimal büyük..
bişi soracm arada böyle su gibi akıntın geliyormu? benim belirtilerimden biri oydu adet zamanımdan önce.. gerçi hala arada oluyor

Arkadaslar cevap veren yokmu???? aranizda yaptiran varmi bilmiyorum ama… Su yumurta catlatma ignesi adet basladiktan ne zaman sora vurulur????

canım ben bu ay ilk vez vuruldum. adetin 5. günü klomen kullandım 5 gün. yumurta büyütmek için. hap bitti aradan 3 gün geçti kontrole gittik ve 18 mm bi yumurtam olusmus yarına iğneyi vurdurabilirsiniz dedi dr. yani adetin ilk gününden itibaren sayınca 14.günü vurulmus olduk

ahucum süper yaa :)))
aaa haziran annelerinde benim bilgilerim normaldi daha 2 gün önce, neetmişler öyle bir bakayım ona

canım adetin 12,günü yapılıyor çatlatma iğnesi. mesajını geç gördüm. muhtelemen şimdi doktordasın. inşaallah bu ay olumlu sonuçlanır.
çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra da gün aşırı ilişki diyor doktorlar. sonra iğne yapıldıktan sonra 14.gün eğer regl olmazsan teste çağırıyor doktor. inşaallah testin pozitif çıksın canım :Saruboceq:

canım sağol cevabın için. ümit işte bizimki. testler negatif desede umudunu kaybetmiyor insanoğlu. akıntım yoğun değil zaten su gibi şeffaf. yalnız akıntı çamaşırda kuruduktan sonra bakıyorum bembeyaz leke yapmıs oluyor. seninde mi böyle?

canım sen çok erken test yapmışsın. Rabbim hayırlısını versin. hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. bence adetin geçtikten sonra test yapsan daha kesin sonuç olurdu. üstelik o testler her zaman doğru sonuç vermiyor. benimde geçen ay testim negatif çıktı. ama hamileymişim. düşükle sonuçlandı mafoldumben
o testler çok güvenilir değil. boş yere üzülüp, canını sıkma. Rabbim hayırlısını versin

ecegün ben de seninle aynı durumdayım benimde bugün adet olmam lazım kasıklarımda ve belimde ağrı var ve adet oldum zannettirecek kadar akıntım. inşallah ikimiz de hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…