Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

olabilir canım. testler yanıltıyor insanı. umudunu kaybetme bence.
inşaallah hamilesindir canımmm
Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin hepimize de :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet evet oluyor canım, kuruyunca öyle oluyor sanırım.. benimde böyle su gibi geliyordu hala da geliyor.. böyle sanki çiş yapmışsın gibi kaydirigubbakcemile3
ben de adet oldum fln sanıyordum, bi bakıyordum su gibi gelmiş.

canım sakın umudunu kaybetme.inşaallah hamilesindir.
o testlere güvenme en sağlıklısı kan testi yaptırmak.
Rabbim hepimizin de yüzünü güldürsün bebişlerimize kavuşuruz inşaallah:Saruboceq:

canım sen idrar testini kaç gün geçince yaptığın halde çıkmadı? söylediklerin beni daha da umutlandırdı da. yani hemen çıkmayabilir dimi testte? senin sonucu kötü olmuş keske düsükle sonuçlanmasaydı. üzüldüm ama hersey bizim için işte.

canım benim reglim 8 gün gecikti ve hemen hemen hergün test yaptım. 6. ve 7. günlerde silik çizgi çıkmıştı. ben yinede pek ihtimal vermedim. artık paztsi doktora gidecektim. ama haftasonu çok şiddetli sancılarla kanamam başladı. parçacıklı gibiydi kanama. bilemedim anlayamadım. pazartesi doktora gidince öğrendim düşük olduğunu. hayırlısı olsun. nasip böyleymiş demekki.
sakın umudunu kaybetme. senin regl günün ne zamandı. kaç gün gecikme var şimdi senin ?

bide kısslar komik ama ben her adetten 2 yada 3 gün önce mutlaka rüyamda adet olduğumu görürüm ona göre hazırlığımı yaparım ama bu ay görmedim bunun yerine hep hamile kaldığımı gördüm bu beni çok umutlandırdı. (biliyorum söyleyince çok saçma geliyor ama insan kendisi için düşününce bütün saçmalıklar normal geliyor.)

canım adet günüm dündü. yani bugün 1.günüm. birde ben bu ay klomen ve iğne vurulmuştum. acaba onlarda gecikme yapabilir mi ki?

bende bu ay hep pozitif idrar testleri görür oldum çok komik ama kaydirigubbakcemile3 insallah gerçek çıkar

bende bu ay hep pozitif idrar testleri görür oldum çok komik ama kaydirigubbakcemile3 insallah gerçek çıkar

:roflol: çok güldüm ya.. valla rabbim hayırlısını versin annelik aday adaylığı sürecinden aklımı yitirmeden artık adaylığa yükselmek istiyorum

:roflol: çok güldüm ya.. valla rabbim hayırlısını versin annelik aday adaylığı sürecinden aklımı yitirmeden artık adaylığa yükselmek istiyorum

aaa ne kadar enteresan yaa, öngörü gibi

aaa ne kadar enteresan yaa, öngörü gibi

özgecim sen benim öngörülerimi bi bilsen:) arkadaşlarımın mürüvvetlerini çocuklarının olacağını sıkıntılarını bile rüyamda görüyorum. inşallah bu sefer kendi durumumu doğru öngörmüşümdür

selam azize ben regl oldum yazmıştı ama görmedin heralde ,beklenmeyen gün 21 kasım oldu.dr dan yeni geldim,sağım kapalı ya benim yumurtam orda gelişiyomuş ama dua edin de sola geçsin kızlar yaa :Saruboceq:

slm bengeldimm...özgecim benim şu karın ağrım devam ediyo...senin de ağrıyomuydu adet gününden önce? bide belim sanki adet ağrısıgibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…