kızlar mrb. nasılsınız bakalım? ben hala adet olmadım adet günüm dündü. yaptığım testler negatif çıksada bugün umudum olduğunu anladım çünkü akıntım her dakika artıyor. adet oldum zannediyorum artık öyle ki günlük ped kullanacak kadar.
yarını da bekliyeceğim yine adet olmazsam çarsamba kan testi yaptıracağım. hamile olma olasılığım nedir kızlar? yani testler negatif çıkabilir dimi? daha 1 gün gecikti çünkü. adet zamanlarım kuru olurdu simdi ise fazla akıntı olması umutlandırıyor beni.
bana yardımcı olun kızlar gebelik var mıdır?
canım sağol cevabın için. ümit işte bizimki. testler negatif desede umudunu kaybetmiyor insanoğlu. akıntım yoğun değil zaten su gibi şeffaf. yalnız akıntı çamaşırda kuruduktan sonra bakıyorum bembeyaz leke yapmıs oluyor. seninde mi böyle?
kızlar mrb. nasılsınız bakalım? ben hala adet olmadım adet günüm dündü. yaptığım testler negatif çıksada bugün umudum olduğunu anladım çünkü akıntım her dakika artıyor. adet oldum zannediyorum artık öyle ki günlük ped kullanacak kadar.
yarını da bekliyeceğim yine adet olmazsam çarsamba kan testi yaptıracağım. hamile olma olasılığım nedir kızlar? yani testler negatif çıkabilir dimi? daha 1 gün gecikti çünkü. adet zamanlarım kuru olurdu simdi ise fazla akıntı olması umutlandırıyor beni.
bana yardımcı olun kızlar gebelik var mıdır?
canım sen çok erken test yapmışsın. Rabbim hayırlısını versin. hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. bence adetin geçtikten sonra test yapsan daha kesin sonuç olurdu. üstelik o testler her zaman doğru sonuç vermiyor. benimde geçen ay testim negatif çıktı. ama hamileymişim. düşükle sonuçlandı mafoldumben
o testler çok güvenilir değil. boş yere üzülüp, canını sıkma. Rabbim hayırlısını versin
ecegün ben de seninle aynı durumdayım benimde bugün adet olmam lazım kasıklarımda ve belimde ağrı var ve adet oldum zannettirecek kadar akıntım. inşallah ikimiz de hamileyizdir
canım sen test yaptın mı peki?
canım sen idrar testini kaç gün geçince yaptığın halde çıkmadı? söylediklerin beni daha da umutlandırdı da. yani hemen çıkmayabilir dimi testte? senin sonucu kötü olmuş keske düsükle sonuçlanmasaydı. üzüldüm ama hersey bizim için işte.
canım benim reglim 8 gün gecikti ve hemen hemen hergün test yaptım. 6. ve 7. günlerde silik çizgi çıkmıştı. ben yinede pek ihtimal vermedim. artık paztsi doktora gidecektim. ama haftasonu çok şiddetli sancılarla kanamam başladı. parçacıklı gibiydi kanama. bilemedim anlayamadım. pazartesi doktora gidince öğrendim düşük olduğunu. hayırlısı olsun. nasip böyleymiş demekki.
sakın umudunu kaybetme. senin regl günün ne zamandı. kaç gün gecikme var şimdi senin ?
bide kısslar komik ama ben her adetten 2 yada 3 gün önce mutlaka rüyamda adet olduğumu görürüm ona göre hazırlığımı yaparım ama bu ay görmedim bunun yerine hep hamile kaldığımı gördüm bu beni çok umutlandırdı. (biliyorum söyleyince çok saçma geliyor ama insan kendisi için düşününce bütün saçmalıklar normal geliyor.)
bende bu ay hep pozitif idrar testleri görür oldum çok komik ama kaydirigubbakcemile3 insallah gerçek çıkar
bende bu ay hep pozitif idrar testleri görür oldum çok komik ama kaydirigubbakcemile3 insallah gerçek çıkar
bide kısslar komik ama ben her adetten 2 yada 3 gün önce mutlaka rüyamda adet olduğumu görürüm ona göre hazırlığımı yaparım ama bu ay görmedim bunun yerine hep hamile kaldığımı gördüm bu beni çok umutlandırdı. (biliyorum söyleyince çok saçma geliyor ama insan kendisi için düşününce bütün saçmalıklar normal geliyor.)
:roflol: çok güldüm ya.. valla rabbim hayırlısını versin annelik aday adaylığı sürecinden aklımı yitirmeden artık adaylığa yükselmek istiyorum
aaa ne kadar enteresan yaa, öngörü gibi
inşallah ecegün sen yaptır pozitif çıkarsa ben de yaptırıcam ertesi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?