Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım. kasıma inşallah hamiş haberini alırız. adetten sonra çok iyi çalış canım bidahaki adet gününe 10 gün lanakadar.
selam azize ben regl oldum yazmıştı ama görmedin heralde ,beklenmeyen gün 21 kasım oldu.dr dan yeni geldim,sağım kapalı ya benim yumurtam orda gelişiyomuş ama dua edin de sola geçsin kızlar yaa :Saruboceq:

:lepi:slm canım. kasıma inşallah hamiş haberini alırız. adetten sonra çok iyi çalış canım bidahaki adet gününe 10 gün lanakadar.
selam azize ben regl oldum yazmıştı ama görmedin heralde ,beklenmeyen gün 21 kasım oldu.dr dan yeni geldim,sağım kapalı ya benim yumurtam orda gelişiyomuş ama dua edin de sola geçsin kızlar yaa :Saruboceq:

Tesekkürler canim… Allah razi olsun canim.

Canim benim bilgilerin icin cok tesekkür ederim

Canim sende sagol. Daha isyerindeyim gitmedim daha doktora. iki saat sonra dir randevum. Rabbim hepimizin duasini kabul eder insallah. Sizin kucaginizi bebeksiz benimde kizimi kardessiz birakmasin insallah

kızlarr ben bugün biraz önce tekrar test yaptım ikinci çizgi busefer daha net gözüktü ve adetime daha2gün var. çok sevinçliyim testte bakıp duruyorum yaa...ilk cuma yapmıştım 2günde çizgi dahada koyulaştı.

bebiskom88 tamam tatlım hayırlı olsun....sen dr.gittin mi? ben daha gitmedim.

eğer bi gün yaptığım testte ki çizgi görürsem en az 1 ay o testi yanımda aşırım heralde... arada bi bakıp rüya olmadığından emin olurum:) azize darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

samsak sağol tatlım...allah en kısa zamanda sanada versin canım.
bende elimde teste bakıp duruyom valla.

çok sevindim kızlar ya allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin bekleyenlerin başına

kızlar belim çok ağrıyo çok korkuyorum adet olacağım diye tuvaletle bilgisayar arasında mekik dokuyorum resmen.

Canim sende sagol. Daha isyerindeyim gitmedim daha doktora. iki saat sonra dir randevum. Rabbim hepimizin duasini kabul eder insallah. Sizin kucaginizi bebeksiz benimde kizimi kardessiz birakmasin insallah

inşaallah canım, Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize de :Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar hepinize merhaba, ya bana bir akıl verin.
Adetim 4 gün geçti benim ama cumartesi sabah test yaptım negatifti. Hala gelmedi.
Yeniden test yapayım mı, ne zaman yapayım? Gene negatif çıkarsa ya?
Ama esas korkum negatif çıkmas değil de negatif olduğu halde adetimin bu kadar gecikmesi. Saat gibidir normalde benim, bir sorun mu var diye endişeleniyorum.

canım ya senin hamilelik adetinden kaç gün önce belli olmuştu. benimde 4 gün var daha test yapsam mı acaba diye düşünüyorum fisfisfis

bence yap valla… bakarsin seninde erken döllenme olmus, daha erken almis olursun güzel haberi. ama negativ olursada üzülme sakin… cünkü zaten erkendi

genelde derler eger her zaman zamaninda gelipte birden gecikmeler olunca vücut kendini hamilelige hazirliyor demekmis… idrar testi yaptin bence kann testi yap. daha kesin bi sonuc alirsin

bence yap valla… bakarsin seninde erken döllenme olmus, daha erken almis olursun güzel haberi. ama negativ olursada üzülme sakin… cünkü zaten erkendi

merak ne güzel şey merak kaydirigubbakcemile3
şu testlere verdiğim paralarla kendime neler neler alırdım ya her ay mutlaka 3-4 tane alıyorum akannehir kaydirigubbakcemile3

genelde derler eger her zaman zamaninda gelipte birden gecikmeler olunca vücut kendini hamilelige hazirliyor demekmis… idrar testi yaptin bence kann testi yap. daha kesin bi sonuc alirsin

Canım benim çok teşekkür ederim yanıtın için. Peki kan testini ne zaman yaptırmalıyım ben sence? Bir de normal mi acaba eğer hamileysem ikinci gecikme gününde çıkmaması?

merak ne güzel şey merak kaydirigubbakcemile3
şu testlere verdiğim paralarla kendime neler neler alırdım ya her ay mutlaka 3-4 tane alıyorum akannehir kaydirigubbakcemile3

sizin orda ucuz dur lar en azindan. burda almanyada en ucuz test 10 €… yani 20 TL civarinda ))) bende hem bu hamis testlerine hemde yumurtlama testlerine ne paralar verdim. Kocisim bizi batiracan diyor :-DDDD

Ben simdi doktora gidecem kizlar... aksam görüsürüzzzzzz

Canım benim çok teşekkür ederim yanıtın için. Peki kan testini ne zaman yaptırmalıyım ben sence? Bir de normal mi acaba eğer hamileysem ikinci gecikme gününde çıkmaması?

canım benim geçen ay 8 gün gecikme oldu kaç kere test yaptım negatif çıktı. son iki gün silik çıkmıştı. önemsemedim. birde işim çok yoğundu gidemedim doktora. 8 gün sonra çok şiddetli ağrılarla başladı. meğer düşükmüş,ben kanama başladıktan 2 gün sonra doktora gidebildim. umudunu kaybetme ve kan testi yaptır o testler çok güvenilir sonuç vermiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…