selam azize ben regl oldum yazmıştı ama görmedin heralde ,beklenmeyen gün 21 kasım oldu.dr dan yeni geldim,sağım kapalı ya benim yumurtam orda gelişiyomuş ama dua edin de sola geçsin kızlar yaa :Saruboceq:
selam azize ben regl oldum yazmıştı ama görmedin heralde ,beklenmeyen gün 21 kasım oldu.dr dan yeni geldim,sağım kapalı ya benim yumurtam orda gelişiyomuş ama dua edin de sola geçsin kızlar yaa :Saruboceq:
dilara çatlama iğnesi klomen yada benzeri ilaçlarla yumurtalıklar uyarıldıktan sonra yada ilaçsızda mümkün doktor vajinal usg ile bakıp yumurtaları ölçğüyor yeterli büyüklüğe ulaşmışsa vuruluyor
iğneden 36 sonra yumurta çatlıyor başka sormak istediğin b,şey varsa yardım cı olmaya çalışayım
canım benim bir tüp bebek denemem oldu o zaman adetn 4. günü çağırdı doktor yumurta sayıma baktı ona göre yumurta büyütmek için ilaç verdi ve adetten 17 gün sonrasında yumurtalarım 17 mm yi aşınca çatlatma iğnesi vurdu ve 2 gün sonra yumurta toplayacaklardı (ama kısmet biz o aşamaya gelemedik) ama normal durumda ne zaman başlanır vurulur bilmiyorum.
canım adetin 12,günü yapılıyor çatlatma iğnesi. mesajını geç gördüm. muhtelemen şimdi doktordasın. inşaallah bu ay olumlu sonuçlanır.
çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra da gün aşırı ilişki diyor doktorlar. sonra iğne yapıldıktan sonra 14.gün eğer regl olmazsan teste çağırıyor doktor. inşaallah testin pozitif çıksın canım :Saruboceq:
canım eğer adet olmazsam çarsamba kan testi yaptıracağım. ama yarın evde yine kendim deniyeceğim
kızlarr ben bugün biraz önce tekrar test yaptım ikinci çizgi busefer daha net gözüktü ve adetime daha2gün var. çok sevinçliyim testte bakıp duruyorum yaa...ilk cuma yapmıştım 2günde çizgi dahada koyulaştı.
Canim sende sagol. Daha isyerindeyim gitmedim daha doktora. iki saat sonra dir randevum. Rabbim hepimizin duasini kabul eder insallah. Sizin kucaginizi bebeksiz benimde kizimi kardessiz birakmasin insallah
samsak sağol tatlım...allah en kısa zamanda sanada versin canım.
bende elimde teste bakıp duruyom valla.
canım ya senin hamilelik adetinden kaç gün önce belli olmuştu. benimde 4 gün var daha test yapsam mı acaba diye düşünüyorum fisfisfis
Kızlar hepinize merhaba, ya bana bir akıl verin.
Adetim 4 gün geçti benim ama cumartesi sabah test yaptım negatifti. Hala gelmedi.
Yeniden test yapayım mı, ne zaman yapayım? Gene negatif çıkarsa ya?
Ama esas korkum negatif çıkmas değil de negatif olduğu halde adetimin bu kadar gecikmesi. Saat gibidir normalde benim, bir sorun mu var diye endişeleniyorum.
bence yap valla… bakarsin seninde erken döllenme olmus, daha erken almis olursun güzel haberi. ama negativ olursada üzülme sakin… cünkü zaten erkendi
genelde derler eger her zaman zamaninda gelipte birden gecikmeler olunca vücut kendini hamilelige hazirliyor demekmis… idrar testi yaptin bence kann testi yap. daha kesin bi sonuc alirsin
merak ne güzel şey merak kaydirigubbakcemile3
şu testlere verdiğim paralarla kendime neler neler alırdım ya her ay mutlaka 3-4 tane alıyorum akannehir kaydirigubbakcemile3
Canım benim çok teşekkür ederim yanıtın için. Peki kan testini ne zaman yaptırmalıyım ben sence? Bir de normal mi acaba eğer hamileysem ikinci gecikme gününde çıkmaması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?