ilk defa oldu ya ondan canım daha önce olmazdı :Solabilir aslında sağol
17 si daha var canım pempe akıntı hafif ama sarıya dönük öyle birşey ya
hmmm evt ysmn, yumurtlama günlerinde öle pembe akıntı duymuştum..
çalışın çalışıınnn.. dünü boş geçirmeseydiniz.. bugunu de geçirmeyin
dünü boş geçirmedimde :kedi:bugün dinlenme günü ya da yapsammı acabakaydirigubbakcemile3
bence yap :kedi:
bencede :kedi:
ama yapmasan da olur, içerde bekliyodur dünküler daha kaydirigubbakcemile3
Evet canım. Bakalım hayırlısı artık.. Çok teşekkür ederim cevapların için..
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
onlar gitmişlerdir ben bugünde yapıyım barikaydirigubbakcemile3:kedi:
e olabilir tabi.. :1rolleyes:
taam yap o zaman :kedi:
güzel haberlerle gelirsin inşaallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlarr ben kan testi yaptırdım.114 çıktı.hamileyim ama biraz canımı sıktı adetime 2 gğn var daha ya kanama falanda gelebilir her kadında olur tutunmaya bilirmiş.o yüzden 11 kasıma randevu verdi.keseyi görürsek kesin olur dedi.
Az önce olanı da ben anlatayım, işten çıkmadan yazışıyorduk burada. "Adetim 4 gün gecikti, 2 gün önce evde test yaptım ama negatifti." diye anlatınca bu başlıktaki arkadaşlar kan testi yaptır diye önerdiler. Ben de yaptırayım da içim rahatlasın, öyle vaya böyle kesin sonucu alayım diye düşündüm. Bu arada biz yazışırken avizeci aradı, montaja geleceğiz diye gidemem filan dedim.
Neyse uzatmayayım. Servisten eve gelince baktım biraz zaman var avizecinin gelmesine, gidip kan vereyim diye evimin yakınındaki hastaneye koştum.
Ne oldu dersiniz, işte çıkarken hiçbirşey yoktu. Servisten inip kan verene kadar reglim gelmiş. KAnı verip eve geldiğimde farkettim. Beş dakikalık mesafede tuttu geleceği.
Çok güldüm kendi kendime, ama en azından rahatladım. Şimdi sonucu almaya gitmeye bile üşeniyorum valla.:)))
slm kızlar günaydın.
SAMSAK ve SLEEPY80 arkadaslarımız benim durumumu merak ediyordunuz. bu sabah kalktım ve hemen testimi yaptım sonuç çok açık negatifffffff mafoldumben
aradan yarım saat geçmeden bi ıslaklık hissettim. birde baktım kiiii,, kırmızılar gelmiişşş. neysi bu ayda olmadı. hemde klomene,iğneye rağmen. demekki daha zamanı var.
azize abla benim yeni tarihim 1 aralık. tekrar liste yapmayı düsünüyor musun?
teşekür ederim canım içim rahatladı defnecim sanada teşekkürleropuyorumnanaktan
rica ederim canımmm opuyorumnanaktan özgeciğimin de dediği gibi çalışın çalışın :kedi:
evt Allah boş duranı sevmezz, çalışmak lazımm kaydirigubbakcemile3
Alıntı:
masal800 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
kızlarr ben kan testi yaptırdım.114 çıktı.hamileyim ama biraz canımı sıktı adetime 2 gğn var daha ya kanama falanda gelebilir her kadında olur tutunmaya bilirmiş.o yüzden 11 kasıma randevu verdi.keseyi görürsek kesin olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?