Canım hiçbir belirti yok... Adetime 3 gün kala ilişki oldu; ama geri çekilme ile yöntemimiz. Tam içeri olmadı; ama ben hemen temizledim falan. Ayrıca Norlevo içtim.. İçmeden önce kahverengi akıntım vardı. O da kesildi şimdi..
Plansız bir gebelik yaşamak istemediğim için bu kadar endişeliyim.. Ya içtiğim hap eğer hamileysem zarar verdiyse..mafoldumben
Allah hayırlara çıkarsın.. Birazdan yapacağım testi..
buarada hepinize selamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan masal, bebişkom ve azizecim tebrik ederim sizleri. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bu güzel duyguları hepimize de nasip etsin inş :Saruboceq:
azizecim kullanıcı paneline yazdım akşam ama cevap vermedin :gitme:
ama yinede gidim dimi kontrol icin. yani hamile olup olmadigimi anlar doktor herhalde dimi?
selam canım nasılsın
selammm kuşummmm napim yazdılarınızı ancak okuyabildim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napıyosun bakalım? bebiş nasıl?
benim evde tadilat var banyoda :bbo: ne siteye girebildim ne size yazabildim. bi ara açtım sitede sorun vardı. bu ay senin takdikleri uygulayayım dedim ama malum evde tadilat başlayınca yarım kaldı çalışmalar :kedi: inş tutar ama umudum yok hiç.
iyiyim tatlım sağol sen nasılsın? çalışmalara devam dimi
ayy yapma canım yaa.. tadilat fln dinlemeyin her fırsatta her yerde çalışın valla kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim canım ya bebiş de iyi herhalde, mide bulantım fln yok..
kalp atışlarını da duydum minigin..
inşallah tutmustur bu ay da sen de bebişini taşırsın içinde..
canım zaten adetine 3 gün kala olması zor ama 5 gün gecikmesi de enteresan..
ama geri çekilme yöntemiyle hamile kalmış olman çok çok zor.
bence hamile değilsin, test yapıp emin ol..
yani burada, yumurtlama günlerinde normal ilişkide bulunup hamile kalamayan o kadar insan varken, senin adete 3 gün kala geri çekilme yöntemiyle hamile kalabilmiş olman binde 1 ihtimal bence
canım ne oldu yaa son denememiydi sizin?
evde heryer berbat canım yaa toz toprak çalışmak imkansız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inş bulantın hiç olmaz canım. bulantı fazla olmazsa erkek derler. ee senin hiç yokmuş ozaman kesin erkek kaydirigubbakcemile3
ben birşey soruyum kızlar size dün bende pempe bir akıntı vardı kırmızı sarı arası gibi ne biliyim işte:sinifsinif::kedi:neden olur
hayır canım son olur mu 1 senedir uğrasıyorum bıkmadan usanmadan. olana kadar da bırakmak yok. ama canım bu sabah adet oldum yeni tarihimde, 1 aralık. azize abla da aralığa devam ettirmeyecek listeyi. ondan dedim.
ben birşey soruyum kızlar size dün bende pempe bir akıntı vardı kırmızı sarı arası gibi ne biliyim işte:sinifsinif::kedi:neden olur
hayırlısı olsun bakalım.. :))
babamız erkek istiyo..
benim de içime sanki kızmış gibi doğuyo..
kısmet artık, ne olursa olsun
bilen yokmu mafoldumbendün azcık üşüttüm ondandır herhalde
bilen yokmu mafoldumbendün azcık üşüttüm ondandır herhalde
ilk defa oldu ya ondan canım daha önce olmazdı :Solabilir aslında sağol:teselli: :teselli: ben yazdım ya tatlım bence yumurtluyorsun
canım valla yazmıyım dedim ama yazcam,
üşütmekten pembe kanama hiç duymadım..
yerleşme kanaması fln olma ihtimali var mı, yakn mı adetin hatırlayamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?