Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

buarada hepinize selamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan masal, bebişkom ve azizecim tebrik ederim sizleri. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bu güzel duyguları hepimize de nasip etsin inş :Saruboceq:

azizecim kullanıcı paneline yazdım akşam ama cevap vermedin :gitme:

canım zaten adetine 3 gün kala olması zor ama 5 gün gecikmesi de enteresan..
ama geri çekilme yöntemiyle hamile kalmış olman çok çok zor.
bence hamile değilsin, test yapıp emin ol..
yani burada, yumurtlama günlerinde normal ilişkide bulunup hamile kalamayan o kadar insan varken, senin adete 3 gün kala geri çekilme yöntemiyle hamile kalabilmiş olman binde 1 ihtimal bence

selam canım nasılsın

ayy yapma canım yaa.. tadilat fln dinlemeyin her fırsatta her yerde çalışın valla kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım ya bebiş de iyi herhalde, mide bulantım fln yok..
kalp atışlarını da duydum minigin..
inşallah tutmustur bu ay da sen de bebişini taşırsın içinde..

evde heryer berbat canım yaa toz toprak çalışmak imkansız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inş bulantın hiç olmaz canım. bulantı fazla olmazsa erkek derler. ee senin hiç yokmuş ozaman kesin erkek kaydirigubbakcemile3

ben birşey soruyum kızlar size dün bende pempe bir akıntı vardı kırmızı sarı arası gibi ne biliyim işte:sinifsinif::kedi:neden olur

Evet canım. Bakalım hayırlısı artık.. Çok teşekkür ederim cevapların için..

Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

azizecim kasım ayı annelerine eklememişsin beni yada eklemişsen hangi sayfada görebilirim bulamadım 6 kasım adet tarihim

hayırlısı olsun bakalım.. :))
babamız erkek istiyo..
benim de içime sanki kızmış gibi doğuyo..
kısmet artık, ne olursa olsun

hayır canım son olur mu 1 senedir uğrasıyorum bıkmadan usanmadan. olana kadar da bırakmak yok. ama canım bu sabah adet oldum yeni tarihimde, 1 aralık. azize abla da aralığa devam ettirmeyecek listeyi. ondan dedim.

heee korktum bende :))

canım aralıkta hamile kalmak isteyenle topiğini de sen aç :)

ben birşey soruyum kızlar size dün bende pempe bir akıntı vardı kırmızı sarı arası gibi ne biliyim işte:sinifsinif::kedi:neden olur

yumurtluyor olabilirsin canımm

hayırlısı olsun bakalım.. :))
babamız erkek istiyo..
benim de içime sanki kızmış gibi doğuyo..
kısmet artık, ne olursa olsun

evet bitanemm önemli olan sağlıklı olsun eli ayağı sağlam olsun. inş sağlıcakla kavuşursun yavruna :Saruboceq: :Saruboceq:

:teselli: :teselli: ben yazdım ya tatlım bence yumurtluyorsun
ilk defa oldu ya ondan canım daha önce olmazdı :Solabilir aslında sağol
canım valla yazmıyım dedim ama yazcam,

üşütmekten pembe kanama hiç duymadım..
yerleşme kanaması fln olma ihtimali var mı, yakn mı adetin hatırlayamadım..

17 si daha var canım pempe akıntı hafif ama sarıya dönük öyle birşey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…