burda birbirimizi tanıdığım çok kızlar var yaa...
hepberaber devam ederiz. canım bende adet günümün geçmesini bekliyorum bugün günüm. acaba nezaman dr. gitsem tatlım yaa? sen hemen dr.göründünmü ?
Kızlar adetimin üstünden 5 gün geçti.. Hiçbir belirtim yok.. Ne zaman başlar bu belirtiler?
Kızlar adetimin üstünden 5 gün geçti.. Hiçbir belirtim yok.. Ne zaman başlar bu belirtiler?
adet belirtilerin oluyormuydu test yap canım
Canım boş gebelik geçirmiştim daha önce. Onun için şimdi korkuyorum test yapmaya.. Belirtim hiç yok.. Acaba stresten mi kaynaklı?
Canım boş gebelik geçirmiştim daha önce. Onun için şimdi korkuyorum test yapmaya.. Belirtim hiç yok.. Acaba stresten mi kaynaklı?
[/B] azize ablacım beni listeden silebilirsin. ben yine uğrarım topiğe elbette. sizleri takıp etmek bile güzel[/B]
ben çıktım herkeze bayyyyyyyyyyyyy....
ben çıktım herkeze bayyyyyyyyyyyyy....
olabilir canım o zaman az daha bekle 1 haftaya kadar normal zaten adet geçikmesi o zamana kadar olmazsan yaparsın inş. olmazsın
göğüslerde şişme ve kasık ağrısı fln hiçbirşey yok mu
Canım hiçbir belirti yok... Adetime 3 gün kala ilişki oldu; ama geri çekilme ile yöntemimiz. Tam içeri olmadı; ama ben hemen temizledim falan. Ayrıca Norlevo içtim.. İçmeden önce kahverengi akıntım vardı. O da kesildi şimdi..
Plansız bir gebelik yaşamak istemediğim için bu kadar endişeliyim.. Ya içtiğim hap eğer hamileysem zarar verdiyse..mafoldumben
Allah hayırlara çıkarsın.. Birazdan yapacağım testi..
ya kizlar nezaman doktora gitmem gerekiyor adetime daha bi kac gün var ama positiv test diye yazmistim. dün aradim bugün icin randevu verdi. bisiler görebilirmiyim ki?
ya kizlar nezaman doktora gitmem gerekiyor adetime daha bi kac gün var ama positiv test diye yazmistim. dün aradim bugün icin randevu verdi. bisiler görebilirmiyim ki?
ilişkiden hemen sonramı içitn ilacı
Defhneeee napıyon aşağıdaaa
Defhnee çabbık çık yukarı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?