Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yok canım adet günümden 9 gün sonraya çağırmıştı dr, o zaman gittiğimde keseyi görmüştük..
sen de yaptıracaksan kan testiyle tescille 1-2 gün sonra, haftaya gidersin keseyi de görürsün bence..

[/B] azize ablacım beni listeden silebilirsin. ben yine uğrarım topiğe elbette. sizleri takıp etmek bile güzel[/B]

Canım boş gebelik geçirmiştim daha önce. Onun için şimdi korkuyorum test yapmaya.. Belirtim hiç yok.. Acaba stresten mi kaynaklı?

olabilir canım o zaman az daha bekle 1 haftaya kadar normal zaten adet geçikmesi o zamana kadar olmazsan yaparsın inş. olmazsın

olabilir canım o zaman az daha bekle 1 haftaya kadar normal zaten adet geçikmesi o zamana kadar olmazsan yaparsın inş. olmazsın

göğüslerde şişme ve kasık ağrısı fln hiçbirşey yok mu

Canım hiçbir belirti yok... Adetime 3 gün kala ilişki oldu; ama geri çekilme ile yöntemimiz. Tam içeri olmadı; ama ben hemen temizledim falan. Ayrıca Norlevo içtim.. İçmeden önce kahverengi akıntım vardı. O da kesildi şimdi..

Plansız bir gebelik yaşamak istemediğim için bu kadar endişeliyim.. Ya içtiğim hap eğer hamileysem zarar verdiyse..mafoldumben

Allah hayırlara çıkarsın.. Birazdan yapacağım testi..

ya kizlar nezaman doktora gitmem gerekiyor adetime daha bi kac gün var ama positiv test diye yazmistim. dün aradim bugün icin randevu verdi. bisiler görebilirmiyim ki?

ilişkiden hemen sonramı içitn ilacı

Defhneeee napıyon aşağıdaaa

Defhnee çabbık çık yukarı kaydirigubbakcemile3

selammm kuşummmm napim yazdılarınızı ancak okuyabildim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 napıyosun bakalım? bebiş nasıl?
benim evde tadilat var banyoda :bbo: ne siteye girebildim ne size yazabildim. bi ara açtım sitede sorun vardı. bu ay senin takdikleri uygulayayım dedim ama malum evde tadilat başlayınca yarım kaldı çalışmalar :kedi: inş tutar ama umudum yok hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…