HAYIRLI OLSUN MASALCIM. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.:CüvCüv:
BU ARADA BEN ADET OLDUM AZ ÖNCE. mafoldumben senağlamaNASILDA HEVESLENMİŞTİİM 2. CİZGİDEN DOLAYI AMA DEMEKKİ BEKLEMEKTEN OLMUŞ:1no2:
ARALIK AYI LİSTESİ YAPARSANIZ BENİDE EKLEYİN LÜTFEN ARALIK 1
kzılarr napıyosunuz bakimmmm?
selam arkadaslar nasilsiniz??
meraba arkadaşlar nasılsınız
test yaptım ben bu sabah negatif çıktı
eylül-ekim-kasım derken umutlar aralık ayına kaldı
defhne slm canım yok bulantı falan başlamadı şükür çok rahat geçiyor herhangi bir sıkıntım yok.. sen nasılsın napıyosun..
canım sen cuma günü doktora gitmeycekmiydin neden erkenden test yaptın dah abelli olmaz sen umudunu yitirme...
buarada hepinize selamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan masal, bebişkom ve azizecim tebrik ederim sizleri. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bu güzel duyguları hepimize de nasip etsin inş :Saruboceq:
azizecim kullanıcı paneline yazdım akşam ama cevap vermedin :gitme:
buarada hepinize selamlar arkadaşlar opuyorumnanaktan masal, bebişkom ve azizecim tebrik ederim sizleri. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bu güzel duyguları hepimize de nasip etsin inş :Saruboceq:
aman aman hiç olmasın inş :Saruboceq: benim evde tadilat var canım çalışmalara ara verdik. bu aya olmaz büyük ihtimalle hiç umudum yok. aralık ayına çok çalışıcam yerimseniben[/QU
hayırlısı olsun canım ya tadilat banyoda olmasaydı sorun olmazdıkaydirigubbakcemile3 ama neyse herşeyde bi hayır vardır aralık ayında en baş listede görürüz inş adınızı:)
evt Allah boş duranı sevmezz, çalışmak lazımm kaydirigubbakcemile3
canım herkesin farklı olabiliyor bazıalrının günü geçince bile hemen çıkmıyor üzülme lütfen sen yinede cuma günü git doktora acele edipte kendini strese sokma ...:teselli:canım insan yine de kötü oluyor ya :sinifsinif:
bi arkadaşımın bir hafta varken çıkmış testte bende bi deneyeyim dedim negatif olunca da üzüldüm
zaten pek bi umutlu değilim mafoldumben
azizee senin takvimi kendimde denicem şimdi resim çıkıyomu çıkmıyo mu die
slm canım görmemm mi gördüm msj nı tatlım sağol...evet cevap yazamadım canım kusuruma bakmayerimseniben okudum hemen kapattım erenin ödevlerine giriştik hemen.
tekrar sağol şekercim.sen nasılsın?
hayırlısı olsun canım ya tadilat banyoda olmasaydı sorun olmazdıkaydirigubbakcemile3 ama neyse herşeyde bi hayır vardır aralık ayında en baş listede görürüz inş adınızı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?