Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı olsun canım. Önümüzdeki aya dha çok çalışırsınız opuyorumnanaktan

kzılarr napıyosunuz bakimmmm?

iyiyiz canım sen napıyosun bakalım? hamilelik ne alemde? bulantılar başladı mı?

selam arkadaslar nasilsiniz??

selam canım sen nasılsın?

defhne slm canım yok bulantı falan başlamadı şükür çok rahat geçiyor herhangi bir sıkıntım yok.. sen nasılsın napıyosun..

meraba arkadaşlar nasılsınız
test yaptım ben bu sabah negatif çıktı
eylül-ekim-kasım derken umutlar aralık ayına kaldı

olsun canım üzülme sakın bak benim bu 2. aralık ayım olucak :) Rabbim en kısa zamanda meleğini göndersin inş :Saruboceq:

defhne slm canım yok bulantı falan başlamadı şükür çok rahat geçiyor herhangi bir sıkıntım yok.. sen nasılsın napıyosun..

aman aman hiç olmasın inş :Saruboceq: benim evde tadilat var canım çalışmalara ara verdik. bu aya olmaz büyük ihtimalle hiç umudum yok. aralık ayına çok çalışıcam yerimseniben

canım sen cuma günü doktora gitmeycekmiydin neden erkenden test yaptın dah abelli olmaz sen umudunu yitirme...

canım insan yine de kötü oluyor ya :sinifsinif:
bi arkadaşımın bir hafta varken çıkmış testte bende bi deneyeyim dedim negatif olunca da üzüldüm
zaten pek bi umutlu değilim mafoldumben

slm canım görmemm mi gördüm msj nı tatlım sağol...evet cevap yazamadım canım kusuruma bakmayerimseniben okudum hemen kapattım erenin ödevlerine giriştik hemen.
tekrar sağol şekercim.sen nasılsın?

slm canım görmemm mi gördüm msj nı tatlım sağol...evet cevap yazamadım canım kusuruma bakmayerimseniben okudum hemen kapattım erenin ödevlerine giriştik hemen.
tekrar sağol şekercim.sen nasılsın?yerimseniben

tekrar sağol şekercim.sen nasılsın?yerimseniben:1hug:

canım insan yine de kötü oluyor ya :sinifsinif:
bi arkadaşımın bir hafta varken çıkmış testte bende bi deneyeyim dedim negatif olunca da üzüldüm
zaten pek bi umutlu değilim mafoldumben
canım herkesin farklı olabiliyor bazıalrının günü geçince bile hemen çıkmıyor üzülme lütfen sen yinede cuma günü git doktora acele edipte kendini strese sokma ...:teselli:

slm kızlar ben geldim azizecim senden cevap bekliyorum bi umut işte topiğiniz uğur getirir inşallah opuyorumnanaktan

azizee senin takvimi kendimde denicem şimdi resim çıkıyomu çıkmıyo mu die

tekrar sağol şekercim.sen nasılsın?

iyiyim bende bitanem aynen bi değişiklik yok. aralık listesi yaparsan haber ver senin topikte takılalım. başka topiklerde dolaşmak istemiyorum. burdaki tüm arkadaşlarımı çok sevdim. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım ya tadilat banyoda olmasaydı sorun olmazdıkaydirigubbakcemile3 ama neyse herşeyde bi hayır vardır aralık ayında en baş listede görürüz inş adınızı:)

evet en lazım olan yerde sorun oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inş canım benim :Saruboceq:

canim arkada$inda erken cikti diye seninde öyle olacak anlamina gelmez ki.herkesin hormonlari farkli hizda calisir ki birde hamilelik sen son idrarda belli oluyo bu yüzden gününün gecmesini beklemek en güzeli.o zaman bile cok hafif bir ikinci cizgi olusuyo.herkesin bir olmaz.moralini bozma
meraba arkadaşlar nasılsınız
test yaptım ben bu sabah negatif çıktı
eylül-ekim-kasım derken umutlar aralık ayına kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…