Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize nette kadinlar klübünden cik tekrar gel olacak yapmissin yapistimissinda olur

yok canım bende yaptıgım anda değişiyo cıkıp girmeme gerek kalmadan..
resim yerinde "x" görünüor, demekki bir harf fln eksik ya da fazla bişi var yani :1rolleyes:

canım dediklerini yapıyom olmuyo valla...kaçkere denedim hep onunla uğraşıyorum yaa.
kkden yaptığımdada bebek sonda duruyo.başta durması için nereye tıklıcaz?
hay allah yaa.. şifreni ver yapiimm dicem canım sonunda yaa, kaydirigubbakcemile3
dün tatliş öle istedi ona öle yaptım..

ben yeni takvim bile kydum azizeeee...
o yapıştırdıgım linkin üzerine tıklayıp sayfayı açtın, sonra da adres çubugunun tamamını kopyaladın değil mi

canım dediklerini yapıyom olmuyo valla...kaçkere denedim hep onunla uğraşıyorum yaa.

after yazan bir yer vardır, ona tik koyuyordun sanırım canım..

orada due date tarihini soruyorsa bebegin doğum tarihini yani 11 Temmuz 2010 yazacaksın canım

azizecim bu takvim olana kadar senin bebiş doğacak. şaka şaka kızmadın dimi.

[
Hosgeldin canim… sor sorularini canim gecte olsa cevaplanir… bak bende dün ücüncü de cevap alabildim. sagolsun arkadaslar,

hayır o bu değil sorularımın cavabını görmeden kırmızıları görecem. kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

dur kiz agzindan yel alsin… gelmez insallah

azize ya beni kasıma eklememişsin 21 kasım regl olmayacağım gün(inş. tabi).coştu bu topik maşallah hamişler adaylar derken 11 kişi yaa hakketen vvuuuuuuu yani kaydirigubbakcemile5

sat adet tarihini yazmiyosun demekki o yüzden bebek sonda oluyo

azizenin takviminde sat sormuyor zaten, sadece due date yani doğum tarihini soruyor bebeğin.
belki orada sat fln yazdıysa yanlışlıkla azize o yuzden sonda duruyordur. benim yaptığımda başta duruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…