Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar size iyi sohbetler anlaşılan yenilrle pek konuşmuyosunuz iki gündür sizlerle konuşmaya çalışıyorum neyse size iyi sohpetler genede arkadaşlığınız için sağolun

kızlar size iyi sohbetler anlaşılan yenilrle pek konuşmuyosunuz iki gündür sizlerle konuşmaya çalışıyorum neyse size iyi sohpetler genede arkadaşlığınız için sağolun

canım sen soru sordunda cevaplamadıkmı neden alınıyorsun burda eski yeni diye bişeyyok herkes herkesle konuşuyor sende katıl bize sormu sordun ben farkında değilim bir daha sor... alınmaca yok....lütfennnn

aaa aşkolsun..
neden konusmayalım, hiçbirimiz de çok eski sayılmayız ayrıca.. çogu kişiyle birkaç günlük tanışıklıgımız var..
ayrıca ben dün konustugumuzu hatırlıyorum.
bişi sordun da cevap mı alamadın canım anlamadım ben

son adet tarihi diyo iste orada kopyaliyorum bak buraya ( Üst kısımdan son reglinizin ilk gününü seçin. Seçim şekli ay-gün-yıl formatındadır.)

kızlar soru sordum veya sizlerl sohbet etmeye çalıştım ama her defasında sayfaların arasnda kaldım o yüzden bu arada kızlar sizleride asla kırmak istemem eğer kırdıysam özür dilerim adetime iki gn kald birazda stresim o yüzden beni anlıycağınızı biliyorum kıslar eğe kırdıysam tekrar özür dierim kızlar :çok üzgünüm:

kızlar hiç yumurta takibinde yumurtanın yer değiştirdiğini duydunuz mu yani sağdan sola ya da soldan sağa geççtiğini felan? mafoldumben

evet canım bence burdaki herkes seni anlayabilir o ikigün kala streslerini hangimiz yaşamıyoruz ki rahat olmaya çalış canım hiç test yaptın mı opuyorumnanaktan

tamam canım olabilir böle sıkma canını az kalmış inş adet olmazsın...

arkadaşlar adetten önce vucut sıcaklığını düştüğünü okumuştum bu ne kadar doru hamilelikle bi bağı var mı beni bilgilendirebilirmisiniz

dur kiz hemen gitmeeee.... ya anca okuyup yaziyor insan canim. bak bende yenilerden biriyimmm... bosver yaaa takil iste sohbetlerine... sorularin varsada sorr

azize reklem gibi bişey görünüyo ama kaydirigubbakcemile3 beni 21 kasıma aldın mı canım,hadi bakalım yaparsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…