özgecim ben sende şuan takvim göremiyorum ....
kızlar size iyi sohbetler anlaşılan yenilrle pek konuşmuyosunuz iki gündür sizlerle konuşmaya çalışıyorum neyse size iyi sohpetler genede arkadaşlığınız için sağolun
aaaa imdaaatt ben görüyom siz niye göremiyonuzzz. takvimim nerdeeeeeee
kızlar size iyi sohbetler anlaşılan yenilrle pek konuşmuyosunuz iki gündür sizlerle konuşmaya çalışıyorum neyse size iyi sohpetler genede arkadaşlığınız için sağolun
gördüm kızz gördüm endişelenmeeeeeee... :sm_cool:
kızlar soru sordum veya sizlerl sohbet etmeye çalıştım ama her defasında sayfaların arasnda kaldım o yüzden bu arada kızlar sizleride asla kırmak istemem eğer kırdıysam özür dilerim adetime iki gn kald birazda stresim o yüzden beni anlıycağınızı biliyorum kıslar eğe kırdıysam tekrar özür dierim kızlar :çok üzgünüm:
oldumu acaba yaptım ama
kızlar hiç yumurta takibinde yumurtanın yer değiştirdiğini duydunuz mu yani sağdan sola ya da soldan sağa geççtiğini felan? mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?