kızlar soru sordum veya sizlerl sohbet etmeye çalıştım ama her defasında sayfaların arasnda kaldım o yüzden bu arada kızlar sizleride asla kırmak istemem eğer kırdıysam özür dilerim adetime iki gn kald birazda stresim o yüzden beni anlıycağınızı biliyorum kıslar eğe kırdıysam tekrar özür dierim kızlar :çok üzgünüm:
ben duymadım hiççç :1shok:
due date yazan yere son adet tarihi yazilcak gülüm
hadi yaa kimsemi duymadı dr bazen oluyo dedi ama hani yaşayan olmuşsa biraz daha ümitlencem oooff offffffffff.....
arkadaşlar adetten önce vucut sıcaklığını düştüğünü okumuştum bu ne kadar doru hamilelikle bi bağı var mı beni bilgilendirebilirmisiniz
evet canım bence burdaki herkes seni anlayabilir o ikigün kala streslerini hangimiz yaşamıyoruz ki rahat olmaya çalış canım hiç test yaptın mı opuyorumnanaktan
kızlar soru sordum veya sizlerl sohbet etmeye çalıştım ama her defasında sayfaların arasnda kaldım o yüzden bu arada kızlar sizleride asla kırmak istemem eğer kırdıysam özür dilerim adetime iki gn kald birazda stresim o yüzden beni anlıycağınızı biliyorum kıslar eğe kırdıysam tekrar özür dierim kızlar :çok üzgünüm:
oldumu acaba yaptım ama
amaaannnnnnnnnnn neysee...
azizee nerdesin bak bugünkü konumuz sein takvimin oldu heeee kaydirigubbakcemile3
bize dert oldu valla..
canım valla tüm tarihleri yaz dene.. hangisi tutarsa.. kaydirigubbakcemile3
sonra o kk ya yapıştırmak üzere kopyaladıgın linki de bir web sayfasına yapıştır nasıl göründüğüne bak önce
:içelim:
üzülmeee kizzz belki insallah birseyler var sendeee. etkilenmesin bebisss
kızlar çok heyecanlıyım eğer bugünde adet olmazsam 11 yıllık adet olduğum dönemde ilk kez iki adetimin arası 30 günü geçmiş olacak. ve bu hamile olabilirim anlamına geliyor. ama ya değilsem. Allahım beklemek ne kadar zormuşş.18 aydır bekle bekle bekle...
kızlar çok heyecanlıyım eğer bugünde adet olmazsam 11 yıllık adet olduğum dönemde ilk kez iki adetimin arası 30 günü geçmiş olacak. ve bu hamile olabilirim anlamına geliyor. ama ya değilsem. Allahım beklemek ne kadar zormuşş.18 aydır bekle bekle bekle...
canım ben hamişlikten önce tatlıya daha düşkündüm. şimdi kalmadı öyle, nadir çekiyor canım..özgee canın ne çekiyor bişeyler istiyomusun benim daha çok eğilimim şekerli şeylere karşı ...gerçi ekşide yiyorum ama daha çok tatlı...sen?
inşallah dilaracım ya şu iki günübi atlatsam kırmızı kartı görmeden bu arada kasım ayı hamileleri listesini nerden bulabilirim ben daha yeniyimde burda opuyorumnanaktan
kızlar çok heyecanlıyım eğer bugünde adet olmazsam 11 yıllık adet olduğum dönemde ilk kez iki adetimin arası 30 günü geçmiş olacak. ve bu hamile olabilirim anlamına geliyor. ama ya değilsem. Allahım beklemek ne kadar zormuşş.18 aydır bekle bekle bekle...[/QUOTE
insallah hamilesindiropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?