Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canim bazen bu bizimde ba$imiza geliyo birsey yaziyoruz aralarda kaliyo gören olmuyo.stresinide anliyoruz insallah hastalanmazsin

evet canım bence burdaki herkes seni anlayabilir o ikigün kala streslerini hangimiz yaşamıyoruz ki rahat olmaya çalış canım hiç test yaptın mı opuyorumnanaktan

anlayışınız için sağolun kızlar evet test yaptım a.s.iki gün önce her zamanki gibi tek çizgi canım

üzülmeee kizzz belki insallah birseyler var sendeee. etkilenmesin bebisss

amaaannnnnnnnnnn neysee...
azizee nerdesin bak bugünkü konumuz sein takvimin oldu heeee kaydirigubbakcemile3
bize dert oldu valla..
canım valla tüm tarihleri yaz dene.. hangisi tutarsa.. kaydirigubbakcemile3
sonra o kk ya yapıştırmak üzere kopyaladıgın linki de bir web sayfasına yapıştır nasıl göründüğüne bak önce

:içelim:

kızlar çok heyecanlıyım eğer bugünde adet olmazsam 11 yıllık adet olduğum dönemde ilk kez iki adetimin arası 30 günü geçmiş olacak. ve bu hamile olabilirim anlamına geliyor. ama ya değilsem. Allahım beklemek ne kadar zormuşş.18 aydır bekle bekle bekle...

özgee canın ne çekiyor bişeyler istiyomusun benim daha çok eğilimim şekerli şeylere karşı ...gerçi ekşide yiyorum ama daha çok tatlı...sen?

kız test yapsanaa delikafadulden

canım bazen adet döngüsü değişebiliyormuş sen bunu ümit olarak nitelendirme inş hamilesindir ama bunlara çok takılma... üzülmeni istemem hakkında hayırlısı olsun...

özgee canın ne çekiyor bişeyler istiyomusun benim daha çok eğilimim şekerli şeylere karşı ...gerçi ekşide yiyorum ama daha çok tatlı...sen?
canım ben hamişlikten önce tatlıya daha düşkündüm. şimdi kalmadı öyle, nadir çekiyor canım..
ben daha çok böyle kısır yiyeyim salatalık turşusu yiyeyim ya da böyle peynirli bişiler yiyeyim fln öle şeyler çekiyo..

inşallah dilaracım ya şu iki günübi atlatsam kırmızı kartı görmeden bu arada kasım ayı hamileleri listesini nerden bulabilirim ben daha yeniyimde burda opuyorumnanaktan

kasım ayı listesi ilk baştaki sayfada canım ordan bakabilirsin ..inş kırmızları görmezsin sende hamile olarak geçersinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…