canım ben hamişlikten önce tatlıya daha düşkündüm. şimdi kalmadı öyle, nadir çekiyor canım..
ben daha çok böyle kısır yiyeyim salatalık turşusu yiyeyim ya da böyle peynirli bişiler yiyeyim fln öle şeyler çekiyo..
hadi bakalım belki kız olacaktır:)) benim oğlumdada öyleydi çok ekşi yememiştimm...CADIARZU
özgee canın ne çekiyor bişeyler istiyomusun benim daha çok eğilimim şekerli şeylere karşı ...gerçi ekşide yiyorum ama daha çok tatlı...sen?
canım ben hamişlikten önce tatlıya daha düşkündüm. şimdi kalmadı öyle, nadir çekiyor canım..
ben daha çok böyle kısır yiyeyim salatalık turşusu yiyeyim ya da böyle peynirli bişiler yiyeyim fln öle şeyler çekiyo..
huhuuu oğlun olcak kızzz...bende oğlumda tatlı ya doyamıyodum valla iyikide öyle olmuş dünya tatlısı oğlum var:Saruboceq:
canım bende oğluma hamileyken senin yediklerini isterdim seninda oğluş olcak erhaldeyerimseniben
inşallah dilaracım ya şu iki günübi atlatsam kırmızı kartı görmeden bu arada kasım ayı hamileleri listesini nerden bulabilirim ben daha yeniyimde burda opuyorumnanaktan
azizecim hala takvime beni de yazmamışsın galiba canım rica etsem yazarmısın yada yazdıysan hangi sayfada söylermisin cnm opuyorumnanaktan
yazıcam tatlım merak etme not aldım.:lepi: baş sayfada canım listemiz.
azizecim hala kasım ayı anneleri listesine beni de yazmamışsın galiba canım rica etsem yazarmısın yada yazdıysan hangi sayfada söylermisin cnm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?