Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hadi bakalım belki kız olacaktır:)) benim oğlumdada öyleydi çok ekşi yememiştimm...CADIARZU

kızlar çok korkuyorum. acayip heyecanlıyım. test derken bile bi garip oluyorum. birazda sancım var gibi o yüzden test yapmak istemiyorum. perşembeye kadar bekleyeceğim ama beklerken hem kendi kendimi yiyeceğim hem de sizin kafanızı şişireceğim. çünkü bu durumu paylaşabileceğim sizden başka kimsem yok..

hadi bakalım belki kız olacaktır:)) benim oğlumdada öyleydi çok ekşi yememiştimm...CADIARZU

ekşi yemediysen oğlunda benimki o zaman erkek mi olcakk..:)
ay canım benim olsun da o kız erkek farketmez..
senin gönlün kızdadır şimdi tabi oğlun oldugu için..
ben de nedense hep kızım olacakmış gibi hissediyorum, yıllardır hep içime kızım olacakmış gibi doğar.. kısmet bakalım

huhuuu oğlun olcak kızzz...bende oğlumda tatlı ya doyamıyodum valla iyikide öyle olmuş dünya tatlısı oğlum var:Saruboceq:
özgee canın ne çekiyor bişeyler istiyomusun benim daha çok eğilimim şekerli şeylere karşı ...gerçi ekşide yiyorum ama daha çok tatlı...sen?

canım bende oğluma hamileyken senin yediklerini isterdim seninda oğluş olcak erhaldeyerimseniben

inşallah dilaracım ya şu iki günübi atlatsam kırmızı kartı görmeden bu arada kasım ayı hamileleri listesini nerden bulabilirim ben daha yeniyimde burda opuyorumnanaktan

valla bilmiyorum ama galiba birinci sayfada… ben hic bakmiyorum listeye… masallah liste o kadar uzun kiii… ;-) insallah en gec aralik ayina kadar o listedeki isimler hep silinippp hamile listesine girerler

evet yanlış oldu ben doğuracam valla şu takvimi yapana kadarkaydirigubbakcemile3

azizecim hala kasım ayı anneleri listesine beni de yazmamışsın galiba canım rica etsem yazarmısın yada yazdıysan hangi sayfada söylermisin cnm opuyorumnanaktan

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyy oldu oldu işte....özgem sağol tatlı annem benim.
ohh bee...

azizecim hala kasım ayı anneleri listesine beni de yazmamışsın galiba canım rica etsem yazarmısın yada yazdıysan hangi sayfada söylermisin cnm opuyorumnanaktan

canım hem sitem ediyorsun hem yazdıklarımızı okumuyorsun ben az önce sayfanın en başta olduğunu söyledim sana....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…