Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım inşallah hepimize uğurlu gelir azize arkadaşımada tşkkür ederim eklediği için ben baktığımda yoktu canım ben sorduktan sonra ekledi arkadaşım onda zahmet oldu ama hamiş hamiş yoruyoruz ama azize arkadaşımızı inşallah bebişinikucğına aldığın ünleride hayırlısıyla görürüz canım

selam kızlaar
azizecim benim yeni adet tarihim 26 kasım
başında olmadı sonunda Rabbim nasip eder inşaallah
umudumu kaybetmek istemiyorum

umudumuzu kaybetmek yok canım.
artık her derdin bir çaresi var.
inş.hiçbir müdahaleye gerek duymayalım.
ama tedaviler de çok çeşitli artık.
ben de 24 kasımı bekliyorum.
ümitle ve heyecanla...
umarım bebişlerimiz çok yakında göbüşlerimize gelir.:CüvCüv:

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan

azizecim takvim olmuş sonunda alkisalkisalkis alkisalkisalkis aralık listesi de yap lütfen yine ordan devam edelim canım. hepimiz aynı topikte olalım opuyorumnanaktan

selam kızlar herkese...nasılsınız bende beklemedeyim son 7 gün bakalım görücez nolduğunu yakında:))

defnecim naber canım,görüşemedik epeydir,nasıl gidiyor...

iyiyim canımcım evet görüşemedik bizim evde tadilat var çalışmalara mecbur ara verdim. bu ay umudum yok benim. inş önümüzdeki aya çok çalışıcam :) sende belirtiler ne alemde bakalım?

kızlar biliyorum çok soru soruyorum ve herşeyi inceleyip duruyorum ama daha önceden de söyledim 2 gün daha kafanızı ağrıtıcam ve sonra test yapacam çünkü sizlerden başka danışacağım konuşacağım kimsem yok. lütfen anlayışla karşılayın. arkadaşlar benim akıntılar 3 gün kesilmişti sonra dün tekrar başladı ve bugün yine kesildi belim ağrıyor ve kasığımdaki iğne gibi batmaların sıklığı ve acısı arttı. (adet sancımdan farklı ama arada adet sancısı gibi de ağrıyor)ve ben çok korkuyorum adet olacağım diye. çünkü bu ay benim son şansım. kronik hastalığım var ve ilaçlarıma tekrar başlamalıyım ve bu ilaçları kullanırken hamile kalamam((

evet canım iğneyi olduk ama işe yarıycakmı çok merak ediyorum açıkçası...napalım artık olmassa aralık deyip umuda devam diycez..hayırlısı canım hiç belli olmaz belkide çalışmanın az olduğu ay tutar,bellimi olur:))) valla belirti dinlemiyorum artık,sonra hayal kırıklığı oluyor(( ama iğneyi vurulduğumdan beri kasık ağrılarım şiddetli özellikle solda iki tane vardı ondandır heralde...

canım bukadar kafana takıp stres yapma lütfen. bol bol dua et. içini ferah tut. ben hamile olmadım hiç belirtileri bilmiyorum ama güzel düşünelim ki herşey güzel olsun dimi :1hug:

samsak canım valla belli olmuyor ki belirtiler,bence dinleme hiç sonra insan daha çok üzülüyor...ama benim akıntım adet öncesi hep kurur ve tıbbende öle sanırım..hakkında hayırlısı...

ececim canım test yapmışssın üzüldüm senin adına,ama umudumuzu kaybetmek yok canım önümüzdeki aylara inşallah.bende çevremde şu çatlatma iğnesiyle ilgili epey konuştum,pek umudum kalmadı ama bakalım kısmet...

ayyyyy hadi inş bebiştendir canım :Saruboceq: bende artık belirti falan hiç kafama takmıyorum belirtilere baksaydım ohooo çoktan doğum bile yapmam lazımdı kaydirigubbakcemile3 benim çok zor bu ay 9-12-15.günler çalıştık. imkansız ama olsun önümüzdeki aya umutluyum :)

ama tarihlerin yumurtlamana yakın sanırımm..valla hiç belli olmuyor ki canım benim bir kez deneyip hamile kalan o kadar çok tanıdığım varki..hayırlısı o yzüden hep hayırlısını istemek lazım.bugün hamile bir arkadaşımın bebişinde sorun olduğunu duydum ve çok üzüldüm, o yüzden Allahım hayırlısını versin hepimize..

sleepy ve defne cevabınız için çok teşekkürler. aslında bekledim bekledim 2 gün daha bekleyemiyorum. sanırım biraz daha sabırlı olmam gerekiyor. herkese tekrar iyi akşamlar. allah hepinizin gönlüne göre versin...

yapabileceğimiz tek şey sabretmek oluyor benim 13 aydır olduğu gibi,hakkımızda hayırlısı canım çok az kalmış inşallah güzel hebrler verirsin bize,sanada iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…