Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar nasılsınız???
aaa moral bozmak yok lmaz:
bende ovlsyn testinde dün gece her zamankinden koyu ama yinede diğeri kadar belirgin olmayan çizgi gördüm
ama eşim nöbette olduğu için değerlendiremedik:gitme:
acaba bugün için olur mu dersiniz???

olur bence ayşencim sonuçta yumurta dün çatlasa bile hala seninle:))) bildiğim kasarıyla 12 saat falan kalıyor o yzüden bence çalışmak lazımm:)))

ovulasyon testlerindeb24 ile 48 saatvarasında değerlendirin diyor ya, bence olur en kotüihtimalle ucundan yakalarsınız yumurtayı. benim şahsi fikrim tabi...

ben ovulasyon testlerinde hiç çift çizgi goremedim.Hal boyle olunca hep çalıştık(( uzun bir süre kocamı gormek istemiycem sanırım.

teşekkürler kızlar cevaplarınız için
bende aynı koylukta görmedim elimdeki testlerde bitince dahada alıp kullanmayı düşünmüyorum

ne desek boş geceleri uykum kaçıyo valla bazen ne olacak olacakmı olmuycakmı acaba başka sorunlarmı var??? herkes soruyo bi yandan offffff offfffff
allahım benim içinde ol de tüm isteyenler için kimsenin kucağını boş bırakma rabbim

ben de bidaha kullanmıcam zaten bitti bizim burdaki eczanede de yokmuş. çift çizgi gormeyince iyice swinir stres oldum.

ayne öle canımmm
kafam rahatlasın diye aldım daha çokk strese girdim yahuuuu valla sinirlerim bozuluyo acaba gerçekten yumurtlamıycakmıyım bu ay olabilirmi?????

bilmiyorum canım seninle aynı durumdayım. ama umudunu yitirme. ben hala umutluyum. bu ay bi geçsin hele de oyle başlayalım kaygılanmaya. senin ne zaman belli olcak? benim adetim 16 ekimdi ama 16 kasımı bekleyemeden kan tahlili yaptırcam.

merhaba kızlar. bundan sonra beni de bu sayfada sıksık göreceksiniz. hamile kalmak istiyorum.reglim 29 ekimde başladı ve bugün bitti nezaman hamile kalma şansım yüksek?? bu ara biz çalışmalara reglden 4 gün önce başladık hamile kalıp kalmadığımı hemen öğrenebilir miyim???

slm kızlar.canan hoşgeldin aramıza..regl den 4 gün öncesi gebelik şansının olmadığı günlerden canım.reglin 14. günü yumurtlaman tabi 28 günde birse adetlerin yani adet bitiminden itibaren günaşırı ilişki önemli canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…