Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben varım canım yeni geldim çok güzel şeyler gördüm ya baska bi yerde onları deniycem hele bide kızım olursaopuyorumnanaktan

merhabalar kızlar ben aranıza yeni katıldım...bende sizin gibi bebek sahibi olmayı cok istiyordum..ve sahip oldum fakat fazla sürmedi bebeğim karnımda öldü:gitme::gitme: cok ACI GÜNLER YASADIM 10EYLÜLDE BEBEĞİMİ ALDILAR ÖLDÜĞÜ İÇİN...BEN 10EKİMDE ADET GÖRDÜM.....KÜRTAJDAN SONRA HİÇBİR ŞİKAYETİM OLMADI....FAKAT BU SON Bİ HAFTADIR COK KÖTÜYÜM...KASIKLARDA AGRI VAR EĞİLİP KALKTIGIMDA COK SIK OLUYOR BELİMDEDE AGRI VAR....ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ KIZLAR HAMİLE KALDIGIM AYDA BELİMİN AGRIMASINDAN KILLANMISTIM CÜNKÜ BENM BELİM ADETE 2 GÜN 3GÜN KALA AGRIR FAKAT BUSEFER YİNE OZMANKİ GİBİ 1HAFTA ÖNCEDEN BASLADI....DÜŞÜNÜYORUM ACABA DİYE UMUTLANIYORUM AMA KAFAMA TAKMIYORUM COK DEĞİŞİK ÇÜNKÜ....COK SABIRSIZLANIYORUM.....ADETİME AZ KALDI BİRDE BENİM ADET ÖNCESİ KASIKLARIMDA HİÇ SANCIM OLMAZ KIZLAR...BİRTEK BELİM ODA DEDİM YA 2GÜN ÖNCEDEN BASLARDI CVBINIZI BEKLİCEMa.s.

neler gördün ozmozcum,Allah gönlüne göre versin canım,nasıl geçiyor hamişlik...
valla çok güzel bi avize gördüm onu yapıcam kursa basladım kendime hamile kıyafeti dikicem biraz ögreniyim bebişime kız olursa çok güzel süsler düşünüyorum hamilelik biraz mide konusunda kötü onun dışında iyi gidiyo canım zaten insan karnı büyüyüp tekme yameden hamiş olduguna inanamıyo bide doktora gidince ultrasonda anlıyosun hamile oldugunu sende ne var ne yok cokacimcoook

canım korunmuyorsan tabiki hamile olabilirsin ama buunu anlamanın tek yolu test yapmak onuda en azından adet gününde yapki çıksın bazen o gün bile çıkmıyo bebegin içinde üzüldüm her şeyin hayırlısı

merhaba canım hoşgeldin aramıza,yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten..herşeyde bir hayır vardır öyle düşün bence..bel arısı hep belirti olarak söyleniyor umarım seninde istediğin gibi olur...ben artık çok belirtilere takılmıyorum kendimi dinliyorum sonra hüsran oluyor her ay...

ay me güzel canım harika heyecanlar olsa gerek..bende beklemedeyim kaldı 7 gün...bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum canım yaşadığın heyecanları yaşayabilmek için:)))

haklısın canım ...benim yapabileceğim tek şey beklemek fakat kasıklarımdaki agrı beni endişelendiriyor...cokkk yerimde duramıcak gibi değilim fakat agrıor ....saol tekrardan cnm

hoşgeldin aramıza canımm..allah gönlüne göre hayırlısını nasib etsin dualarımızda seninle herşeyin hayırlısını nasib etsin allahm..bende kaç aylık evliyim sorun olmadığı halde hamile kalamıyorum anlamıyorum :gitme:

ay me güzel canım harika heyecanlar olsa gerek..bende beklemedeyim kaldı 7 gün...bu ay çatlatma iğnesi oldum bakalım bekliyorum canım yaşadığın heyecanları yaşayabilmek için:)))
problem ne canım bu çatlatma ignesi ne karındanmı yapıyorlar ne kadarlık evlisin ay ne çok soru sordum yavvvvvvvvfisfisfis

haklısın canım ...benim yapabileceğim tek şey beklemek fakat kasıklarımdaki agrı beni endişelendiriyor...cokkk yerimde duramıcak gibi değilim fakat agrıor ....saol tekrardan cnm
bişey degil ne demek insan paylastıkçça rahatlıyokaydirigubbakcemile5

sleepycim RABBıM en kısa zamanda hayırlısı ve saglıklısıyla tattırsın sana o heyecanları

problem ne canım bu çatlatma ignesi ne karındanmı yapıyorlar ne kadarlık evlisin ay ne çok soru sordum yavvvvvvvvfisfisfis

problem yok aslında canım ya eşiminde test normla bendede görünen bişey yok ama bir yılı geçti uğraşıyoruz olmuyor.tedavi olarakta ilk yumurtlama takibiyle başlıyor.önce klomen diye bir ilaç veriyor yumurta sayısını arttıro,sonra büyümesini takip edip çatlatma iğnesi vuruyor.aslında yumurta süresini bilmek gibi bir durum.göbektende yapıyorlar ama bana koldan vurdular.kalçadan falanda olanı var.biz evleneli beş yıl oldu canım,başta korunmanın ceremesini çekiyoruz galiba,gerçi doğal yöntemlerle korunduk ama hakkımızda hayırlıs..uffff bende ne çok konuştum yaaazemuszemus

analadımcanım umarım kavusursun melegine ben çıktım kızlar oglum biraz huysuz aglıyo ona bi bakıyım iyi geceler hepinize

canım çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.. hayırlısı böyleymiş. inşallah hamilesindir :ecrin_bebek:

azize ablacim benim buara durumlar karisti,,,normalde bugun adet olmam gerekirdi ama ben adet oldumda bittim bile,,,soyle anlatim son adet tarihim 9 ekimdi bu ay 3 kasimda olmam gerekiyodu ama 1 hafta once gelmeye karar verdiler 28 ekimde geldiler kirmizilar 1 kasimda da bitti dun fikfiklendik bugun olasi yumurtlaama gunu basladi dun yaptikki icerde hazir vede nazir beklesinler yumos gelirse diye,,,
9 ekim adet baslangici
14 ekim adet bitisi
(2 hafta sonra)
28 ekim adet baslangici
1 kasim adet bitisi( nasil adetse anlamadimda zaten)
herrsey allak bullak oldu suanda yeni adet tarihim bu ayin 18 i gosteriyo yukledigim ovulasyon programi,,,18 kasim diyo tabi benimkiler kendi kafalarina gore davranmazzlarsa yine,,,ama takmamaya karar verdim takmiyorumda rabbim ne zaman isterse ozaman versin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…