Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canim ya sana bayiliyorum inanki hele $u lafin varya Fikfiklendik.ilahi bir ömürsün walla cok güldürdün beni bu saatte.canim adet düzeni insanin bazen mevsimlerden dolayida degisebiliyo malum ki$ mevsimi geldi

Son düzenleme:
Kızlar bugün keseyi gördük
çok şükür
hamile miyim derken :)
Allah herkese nasip etsin

aramiza hosgelmissin canima.s.ba$indan gecen olaya cok üzüldüm bende 22 eylülde kaybettim bebegimi.gecmis olsun .insallah bir daha böyle seyler ya$amayiz.canim doktor kürtajdan sonra korun demedimi sana belli bir sure??eger korunmadiysan belki yine hamilesindir belirtilerini sen daha iyi anlarsin tabiki.insallah öylesindir.opuyorumnanaktan

Amin.senin adina cok sevindim.kaydirigubbakcemile2artik tescilli hamilesin:))yani.insallah sagliklica kucaginada almak nasip olur.:ecrin_bebek:

çok şükür canım
amin
10 gün sonra kalp atışlarını da duymaya gideceğiz
inşallah sağlıklı bir bebek olur
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Umutsuzz, umarım nickinin aksine umutlu olursun..Benim regl belirtilerim 9 gün önce başladı bu ay.Normalde sen de olduğu gibi 2-3 gün önce olurdu bazen hiçbir belirti olmadan da başladığı olurdu.Şu zamana kadar hiç bu kadar şiddetli belirli yaşamamıştım.2 gece uyutmadı, içimde çekilmeler hissettim tam olarak ağrı bile değil.Gögüslerim 2 katına çıktı ve halen ağrıyor.Bu da alışılmamış bir şey benim için.Halsizlik ve yorgunluk da yapıyor.Sonunda bugün dayanamadım adetime 2-3 gün kala test yaptım, negatif çıktı.Zaten hamile olduğumu düşünmüyorum bu ay, testle emin oldum.Henüz adet olmadım ama olurum.Benim demek istediğim insan psikolojisi gerçekten bu ağrıları yaratabiliyor.Hamile miyim diye düşünüyorsun ve gerçekten birtakım değişiklikler oluyor.Ben seninki de öyledir demiyorum, belki de hamilesindir bilemem ama bu durumu gerçekten çok düşünme.En azından normal bir yolla hamile kalmışsın.Yaşadıklarına gerçekten üzüldüm ama bu bir daha aynı şeyi yaşayacağın anlamına gelmiyor.

Arkadaşlar belki ilginizi çekebilir diye düşündüm.Bilgilendirmee..

KISIRLIKTA AŞILAMA YERıNE MıKROIVF

ınfertilite (kısırlık) tedavisinde, tüp bebek merkezlerinin teşhis ve tedaviye bakış açısı her geçen gün gelişiyor. Klasik tedavi anlayışı, yerini, daha az ilaç kullanılarak daha ekonomik çözümlerle yüksek başarı oranı sunan, bütünleşik tedavi yaklaşımlarına bırakıyor.

Maya Tüp Bebek Merkezi Tıbbi Direktörü Op. Dr. Osman Denizhan Özgün, infertilite tedavisinde klasik tedavi yöntemlerine alternatif olabilecek, yeni tedavi yöntemi MikroIVF hakkında bilgi verdi.

Türkiye’de infertil çiftlerin neredeyse tamamına tüp bebek tedavisi uygulanmadan önce ortalama 2 kez aşılama tedavisi uygulanıyor. Hafif ve orta şiddetli erkek infertilitesi ve açıklanamayan infertilite problemlerinde yoğun olarak kullanılan aşılama tedavisi, çoğu zaman yüzde 10 – 15 oranlarında başarı sağlıyor. Birkaç aşılama denemesi ardından çiftler sonuç alamayınca Tüp Bebek ve Mikroenjeksiyon işlemine yönlendiriliyor. Maya Tüp Bebek Merkezi olarak, bu çiftlere yeni bir tedavi yöntemi sunuyoruz. Aşılama yerine uygulanabilecek yeni MikroIVF yöntemi ile gebelik başarı oranı iki katına çıkarılabiliyor. Üstelik infertil çiftler MikroIVF yöntemi ile Mikroenjeksiyon işlemine göre daha az ilaç kullanarak ve daha az maliyet ödeyerek tedavi olabiliyor.

MikroIVF yöntemi nasıl uygulanıyor?

Yaklaşık 2 hafta süre ile tüp bebek tedavisine göre ciddi oranda daha az ilaç kullanılarak, yumurtaların geliştirilmesinin ardından, yumurta toplama işleminden elde edilen birkaç yumurta ile babadan alınan spermlerin yan yana getirilerek doğal olarak döllenmenin sağlanması bekleniyor. Döllenen yumurtalar 2. veya 3. gün transfer ediliyor.
ınfertil çiftlerin tüp bebek merkezlerine başvuru oranı Türkiye’de % 15’lerde. Bu oran % 45 olan Dünya ortalamasının oldukça gerisinde yer alıyor. Türkiye’de kısırlık genellikle muayene için gidilen ilk doktor tarafından tedavi edilmeye çalışılıyor. En az 1 yıl içerisinde korunmasız ilişkiye rağmen çocuk sahibi olamayan çiftlere, vakit kaybetmeden mutlaka bir tüp bebek merkezine başvurmaları öneriliyor.

Aman aman gelmesinler :]]] inşallah canım yaaaa dua ediyorum hepimiz için....

teşekkür ediyorum canım duaların için benim bu ay son şansım bi daha deneme şansım olmayacak. kronik hastalığım var ve ilaçlarımı bıraktım 1 yıl oldu. ama hastalık ilerlemeye başlıyor ben de ilaçlarımı tekrar kullanmak zorundayım bundan sonra anlayacağın dualarınıza çok ihtiyacım var

samsak hadi bakalım inşallah gelmesin kırmızılar da bebiş gelsiiinnn hihoyyyt

samsak hadi bakalım inşallah gelmesin kırmızılar da bebiş gelsiiinnn hihoyyyt

inşallah gelmez. kızlar biliyomnusunuz 18 aydır deniyoruz hep acaba hamile kalsam kime söylerim diye düşünüp duruyordum anneme söyleyeceğimi düşünmüştüm ama artık öyle düşünmüyorum. bu durumu ilk size söyleyeceğim. çünkü anneme bile söyleyemediğim şeyleri size söyledim ve hepiniz sağolun hepinizden çok destek gördüm.

ya ben çok duygusallaştım

ah canım yaaa, inşallah hamilesindir de ilk biz kutlarız..
dualarımız seninle canım

ınşallah hamişsindir canım. Ben de kendimle beraber burdaki herkes için dua ediyorum. Bu ay büyük hayal kırıklığı yaşadım ama ben de kasıma odaklanmış durumdayım şimdi, bu arada kasım listesine beni de ekleyin kızlar....zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…