Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inş. bebiş vardır canım benimde 2 gün var adetime ama ayın 1nde yaptım negatif ve hiç umudum kalmadı adet ağrılarımda başladı bu ayda olmadı mafoldumben

canım ben de adetten 2 gün önce test yaptım sonuç bembeyaz bi zemin üzerinde net tek çizgi. en ufak bi gölge bile yoktu. şimdide adetim iki gün geçti. hep içimden olsaydı o zaman çıkardı diye geçiyor ama bazı arkadaşların dediğine göre geç yumurtlamaktan da test sonucu o zaman negatif çıkmış olabilirmiş. umutsuzluğa kapılma inşallah sen de hamişsindir.

sen yapmadın hala test canım ya

burdayım canımmm.. evet valla bugün pek bi boş, ben de girip girip çıktım hep boş die

slm kızlar yaa off çok stresteyim en iyi siz anlarsınız ben şimdi adetimi nasıl beklicem çok merak ediyorum bu ay tuttumu tutmadımı acaba bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk çok umutluyum ve çok merak ediyorum ama nedense günler geçmek bilmiyor mafoldumben
daha adetime 15 gün var nasıl beklicem ben dayanamıyorum kızlar yaa hepimizin başından geçiyo bu olaylar bana yardımcı olur musunuz :çok üzgünüm:

düşünmemeye çalış canım başka şeylerle oyalan 15 gün çabuk geçer nede olsa sayılı gün

kız daha 15 gün varsa... çalışın siz daha 1 hafta daha gün aşırı çalışıınn..
daha bitmemiştir vakit..
vakit geçer öle çalışarak kaydirigubbakcemile3

canım stres yapma zaman nasıl olsa geçer kendine başka meşguliyetler bul takılma bu kadar...:hulya:

ah bi başarabilsem evleneli 3sene olcak ve , senedir bebeğimizi bekliyoruz ama nedense oda bi türlü gelmiyo(((

slm kızlar...biraz önce tekrar test yaptım ve yine iki çizgi cıktı.
şimdi 1 hafta bekleyip dr.gidicem allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…