teşekkürler canım. yapar yapmazsonucu hemen sizinle paylaşacağım.
inş. bebiş vardır canım benimde 2 gün var adetime ama ayın 1nde yaptım negatif ve hiç umudum kalmadı adet ağrılarımda başladı bu ayda olmadı mafoldumben
canım ben de adetten 2 gün önce test yaptım sonuç bembeyaz bi zemin üzerinde net tek çizgi. en ufak bi gölge bile yoktu. şimdide adetim iki gün geçti. hep içimden olsaydı o zaman çıkardı diye geçiyor ama bazı arkadaşların dediğine göre geç yumurtlamaktan da test sonucu o zaman negatif çıkmış olabilirmiş. umutsuzluğa kapılma inşallah sen de hamişsindir.
selamm ayşeyıldırıımmm hihoyyyt
bende bu topikten kopamıyorum iyice alıştım sanırım yaw....özgecikk ne haberr...
slm kızlar yaa off çok stresteyim en iyi siz anlarsınız ben şimdi adetimi nasıl beklicem çok merak ediyorum bu ay tuttumu tutmadımı acaba bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk çok umutluyum ve çok merak ediyorum ama nedense günler geçmek bilmiyor mafoldumben
daha adetime 15 gün var nasıl beklicem ben dayanamıyorum kızlar yaa hepimizin başından geçiyo bu olaylar bana yardımcı olur musunuz :çok üzgünüm:
slm kızlar yaa off çok stresteyim en iyi siz anlarsınız ben şimdi adetimi nasıl beklicem çok merak ediyorum bu ay tuttumu tutmadımı acaba bu ay tam yumurtlama günlerinde birlikte olduk çok umutluyum ve çok merak ediyorum ama nedense günler geçmek bilmiyor mafoldumben
daha adetime 15 gün var nasıl beklicem ben dayanamıyorum kızlar yaa hepimizin başından geçiyo bu olaylar bana yardımcı olur musunuz :çok üzgünüm:
kız daha 15 gün varsa... çalışın siz daha 1 hafta daha gün aşırı çalışıınn..
daha bitmemiştir vakit..
vakit geçer öle çalışarak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?