Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çalışalım mı yumurtlama 1 hafta değil mi ki

hiç belli olmaz canım.. bu ay birkaç gün geç yumurtlayacağın tutar falan..
sizin en azından gün aşırı 2-3 kere fln daha çalışmanız lazım..
mesela bugün çalışın, cuma çalışın bide pazar :jeyyar:

slm kızlar...biraz önce tekrar test yaptım ve yine iki çizgi cıktı.
şimdi 1 hafta bekleyip dr.gidicem allahın izniyle.

artık içinde rahatlamıştır canım azizecim bu arada nasıl anladında erkenden test yaptın merak ettim canım normalde bekleyen biri olarak :kedi:

yok her ay öle yapıyoduk aslında ilk defa bu ay yumurtlama zamanına göre yaptık o yüzden sabırsızlanıyorum canımcım

katılıyorum özgecim ben geçen ay yapmadım yumurtlamışımdır diye o zamanlarıda iyi değerlendiremedik ve tutmadı bu ay sonuna kadar devam durmak yok:kedi::kedi:

azize için rahatladı desene inş hayırla kucağına alırsın
hamişler sizde bize dua edin sizlerin duası kabul olurmuş

ay sağolun kızlar valla rahatladım yaa durmak yok yola devam o zaman kaydirigubbakcemile3
süpresiniz

evet canım rahayladım valla şimdiki çizgi çok koyu dün adet günümdü 1gün geçmesine rağmen çıktı işte. bana kalsa asla yapmazdım adetimin en az 4 gün geçmesini beklicektim. annecim çok ısrar etti yap kızım varsa çıkar zaten dedi...bende annemin hatrına yaptım hiç ümidim yoktu çıkıcak diye...iyiki annemi dinlemişim yaa...
:dance:
artık içinde rahatlamıştır canım azizecim bu arada nasıl anladında erkenden test yaptın merak ettim canım normalde bekleyen biri olarak :kedi:

sositososito
yoo doktor hiçbir kısıtlama vermedi ama ikimizde tırsaklar kaydirigubbakcemile3
ilk çocuk bşi olur fln die saçma saçma korkuyoz.. kaydirigubbakcemile3

canım kanaman olmadığı sürece herhangi bir sıkıntı yoksa doktorda bişey demediyse kendinize bunu yapmyaın zaten hergün olmazda en azından haftada bir kere yapın erkekler için zor olur kocişini düşün bişey olmaz inş endişelenme...

azizecim canım gözün aydın

özgecim ben senin taktiğini uyguluyorum inşallah tutar

tatlioğlum sanada katılıyorum valla ben zevkindeyim işin çünkü çok önemliymiş kadın zevk alırsa salgılanan sıvı spermin içerde daha iyi haraket edip daha uzun süre yaşamasına sebep oluyomuş

bide kocalara hadi yumurtladım dersek sanırım stres yapıyolar oda spermleri kötü yönde etkiliyormuş

rabbim sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin canım bizede dua et bakıyım opuyorumnanaktanrabbim herkese versin:kedi:

ya kociş de istemiyor ki oda korkuyor..
ama haklısın yani artık yerleşmiştir bebiş iyice.. çok şükür kanamam fln yok..
bir sürpriz yapar çalışırız belki akşam fln :kedi:

sağolun kızlar.rabbim en kısa zamanda sizlerede verir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…