İnşallah hamişsindir canım. Ben de kendimle beraber burdaki herkes için dua ediyorum. Bu ay büyük hayal kırıklığı yaşadım ama ben de kasıma odaklanmış durumdayım şimdi, bu arada kasım listesine beni de ekleyin kızlar....zemuszemus
günaydın kızlar
günaydınnn
günaydın kızlarr ben geldim...biraz önce eczaneden geldim dün adet günümdü bugün tekrar test yapıcam. içim rahatlasın diye hala inanamıyorum...
günaydınn canım okuduğuma göre bugünde gelmemiş kırmızılar test yapsana canım artık
tek çizgi görmekten artık gına geldi. tekrar görmek istemiyorum. eğer cumaya kadar olmazsam öyle yapıcam. belki mevsimsel değişiklikerden dolayı gecikmiştir diye korkuyorum
hg azize ablacim,,,,gunaydin kisllarrr
bugün 4 kasım ve kara gün..ama hala gelen giden yok..acaba vaz mı geçti beni sinir etmekten..oturdum resmen kırmızıların gelmesini bekliyorum.ama feci şekilde akıntım var..habire tuvalete koşuyorum "aha geldi" diye..üfff stresten ölcem artık.
kızlar ben dayanamayacağım yarın sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam. yoksa çatlıyacağım. çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz kendimi bu kadar yıpratmam en azından.
ama siz yine de ne olu dua edin sonuç olumlu çıksın.:Saruboceq:
yap tabi samsakcım.zaten hamileysen çıkar bitanem..kasma kendini...dualarımız sennle canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?