Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım inşallah bu ay senin güzel haberlerini alırız. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin (İnşallah hayırlısı en kısa zamanda çocuk sahibi olmamızdır)

günaydın kızlarr ben geldim...biraz önce eczaneden geldim dün adet günümdü bugün tekrar test yapıcam. içim rahatlasın diye hala inanamıyorum...

günaydınn canım okuduğuma göre bugünde gelmemiş kırmızılar test yapsana canım artık

tek çizgi görmekten artık gına geldi. tekrar görmek istemiyorum. eğer cumaya kadar olmazsam öyle yapıcam. belki mevsimsel değişiklikerden dolayı gecikmiştir diye korkuyorum

ayy inşallah yine iki çizgi çıkar bu 3. testim olcak çünkü hala inanamıyorum.

azizecim bende adet oldum ama kasım listesindeyim yine 26 kasım beklemediğim ve görmek istemediğim adet günüm inşallah buay yüzümüz güler hamişler bize dua edin olurmu?

bugün 4 kasım ve kara gün..ama hala gelen giden yok..acaba vaz mı geçti beni sinir etmekten..oturdum resmen kırmızıların gelmesini bekliyorum.ama feci şekilde akıntım var..habire tuvalete koşuyorum "aha geldi" diye..üfff stresten ölcem artık.

hayırlısı canım inş. gelmez:Saruboceq: stres yapma fazla,test yapsana stres yapcağına tatlım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben dayanamayacağım yarın sabaha kadar adet olmazsam test yapıcam. yoksa çatlıyacağım. çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz kendimi bu kadar yıpratmam en azından.
ama siz yine de ne olu dua edin sonuç olumlu çıksın.:Saruboceq:

yap tabi samsakcım.zaten hamileysen çıkar bitanem..kasma kendini...dualarımız sennle canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…