Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar başka topik açtım ama yazım buraya gelmiş bende sildim

Son düzenleme:
kızlar ben geldim hemen diyeceklerimi diyeyim ve çıkayım iki kötü haberle geldim
1 test yaptım sonuç negatif çıktı
2 regl başladı
artık hamile olmaya çalışma konusunda benden pes. anladım ki olmayacak boş bir hayalin peşine takılıp gidiyorum her ay... beklediğim bi mucizeydi biliyorum ama artık bişey daha biliyorum mucizeler bana uğramıyormafoldumben

canim öyle deme o gelecegi zamani bilir.sen sadece dua et.hayirlisi ne ise o olsun hakkinda..mutlaka o mucize birgün sanada ugrar.:Saruboceq:

kızlar bilen yokmu ya herkese göre değişebilir ama adetten önce kesiliyo dimi kesilmeyen varmı

canım ben hamileyim ama hiç akıntım olmadı ne sonra nede önce...herkez bir olmaz belirtiler farklıdır canım.

kızlar bende de akıntı yok.azize bugün adet günüm inş olmam.bel ağrım çok var.karnımda şiş.sende durumlar nasıl

haftaya kontrolo gitcem keseyi görmeye görmeden ben hamile olduğuma inanamıcam bir türlü..

ben 6kasımda adet olucam inş. olmam bu arada, ama hala akıntım gelıyo su gibi adet oldum zannedıyorum hep ama önceden dikkat etmediğim için sormak istedim

haftaya kontrolo gitcem keseyi görmeye görmeden ben hamile olduğuma inanamıcam bir türlü..

ah masalcım inan inan keşke bende bu günlerimi görsem. bu ay 7. ayım.hala tık yok. bana hormon tewsti yapmadılar. haftaya gidip yaptırcam. gelirse adetim tabi.

berru göğüslerişnde bi değişiklik var mı ben ondan anlamıştım.acımada vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…