Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben 6kasımda adet olucam inş. olmam bu arada, ama hala akıntım gelıyo su gibi adet oldum zannedıyorum hep ama önceden dikkat etmediğim için sormak istedim

canım benim kuzenim ağrıdan ölüyodu.akıntıda bir vardı bir yoktu. göğüsünde ağrı bile yoktu. yok dedi değilim bu ayda tutmadı dedi.bir baktık gecen ay hamileymiş.inanamadık

aysece olur canım stres yapma.ben 3 yıldır evliyim.birde 3 yıl vajinusmusla uğraştım.beni düşün 3 yıl önce kalabilirmişim halbuki,ama işte zamanı var.allah oldiyince olcak sen canını sıkma

azize baktım zaten kesinleşsin yeni topiğe yazcam.dünkü test benim aynen öyle çıktı.ama koymayı bilmiyorum.zaten fotomda yok şuan.

masal benimde belim çok ağırıyo hiç akıntım yok.karnımda ağrı oluyo sanki şişlik hissi var...
bide uyku hali çok oluyo hep gözlerimi kapatmak istiyorum....bende haftaya cuma dr.gidicem kısmetse.

selam kızlar,nasılsınız..ben beklemedeyim hala.yazdıklarınızı okudumda bugünün konusu bebii cinsiyetleriymiş:))) bide çin takvimine bakın derim,çoğu kişinin tuttuğu söyleniyor:))

azizecim testlerine baktım bu arada bende görmek istiyorum o çizgileriiii inşallah....tekrar hayırlısı olsun canım...

aralık listesi olmıycak sanırım dime azizecimm... umarım bende yeni listene dahil olurum...

azize ben çok ağır geçiriyorum valla.bide çalışıyorm.öğretmenim hergün ayakta.akşamlarıda donuyorum ısınamıyorum.nasıl geçcek böyle bilmem.

berru göğüslerişnde bi değişiklik var mı ben ondan anlamıştım.acımada vardı.

canım hamişsin heralde tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. bebişini banada çok dua et nolur ya benim adetlerim hep arılı olur ama bunlar sadece bel ve karın ağrısı hayatımda hiç adetten önce göğsüm ağrımadı,acımadı bi tek geçen ay oldu dedim kesin hamileyim çünkü önceden hiç acımazdı ama kırmızıları gördüm bu ay yine acıyo ama elleyince acıyo oyüsden heralde yine adet olucam adetten 5 gün önce yaptım test negatif çıktı üsüldüm ve hiç ümidim kalmadı :çok üzgünüm:

berru 5 gün önce çıkmayabilir belki geç döllenme olmuştur.adetini bekle.canımm inşş olurr çok dua etcem ben kk daki bebek bekleyen herkese dua ediyorum.:Saruboceq:

kendine dikkat et canım yaa bu ilk 2 ay çok önemli ve tehlikeli canım...
öğretmenlikte kolaydeğil canım.:1hug:
azize ben çok ağır geçiriyorum valla.bide çalışıyorm.öğretmenim hergün ayakta.akşamlarıda donuyorum ısınamıyorum.nasıl geçcek böyle bilmem.

berru 5 gün önce çıkmayabilir belki geç döllenme olmuştur.adetini bekle.canımm inşş olurr çok dua etcem ben kk daki bebek bekleyen herkese dua ediyorum.:Saruboceq:

ayy canım çok saol ya Allah razı olsun kaydirigubbakcemile5 sen hamişliğini nezaman öğrendin:CüvCüv:

aysece olur canım stres yapma.ben 3 yıldır evliyim.birde 3 yıl vajinusmusla uğraştım.beni düşün 3 yıl önce kalabilirmişim halbuki,ama işte zamanı var.allah oldiyince olcak sen canını sıkma

masalcım işte stres yapmamak lazımda elimde değil. çok istiyorum birazda sabırsızım.prolaktinim yüksek olabilir. çünkü 9 ay önce göğsümde aşırı bir ağrı vardı. doktora gittim.dediki vücudun süt bezlerin çok çalışıyor dedi. zararı yok fibrokistin var dedi.ama ben bunu kadın doğum uzmanıma anlatmayı 7 aydır unuttum. sanırım buralarda okuduğuma görede süt bezlerinin fazla calışması prolaktini yükseltiyo. bu konuda bilgisi olan varmı kızalarrrrr. yardımmmmm

berru ben adetten 4 gün önce ama çok silikti 2. çizgi erken döllenme oldu herhalde ama herkesin öle olmazmış onun için sen bekle biraz daha .olcak seninde eminim.yumurtlama günlerini takip et.o günler yapsan olur.bide ilişkiden sonra cenin pozisyonunda yat yarım saat banna doktor dediydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…