Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

olmaz canım yaa...senide beklerim hamileler topicime.

inşaallah canım hamile olarak gelirim olmassada muhabbete gelirim artık napalım.bu arada baktınmı çin takvimine eren e kaldığın zamana bak bakalım tutuyormu,gönlüne göre olsun.herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun canım...

aysece canım arkadaşımın prolaktini yüksekti ama doktora gitti.ilaç kullandı.sonra bebişi oldu.ama doktora bir git herşeyine baktır.ondan sonra kafana takma hiç düşünmediğinzaman olur

aysece canım arkadaşımın prolaktini yüksekti ama doktora gitti.ilaç kullandı.sonra bebişi oldu.ama doktora bir git herşeyine baktır.ondan sonra kafana takma hiç düşünmediğinzaman olur

sağol tatlım. inan moral oldu.umarım bebişinle bir ömür mutlu sağlıklı günler geçirirsiniz

kızlar birde adet öncesi tatlı istemek canının tatlı çekmesi adetinin gelceğine mi işarettir.doğrusu benim genelde yemekten sonra hep canım tatlı ister.

baktım tutmuyo canım...buna hiç bakmam allahım hayırlı sağlıklı huyu güzel evlat versin cinsiyet hiç önemli değil benim için.ben erenden çok memnunum çok akıllı uslu merhametli bi oğulum var huyu çok mükemmel abisine benzesin yeter:Saruboceq:

aysece önemli değil canım inşş herkesin olur.ben çok stres yapmıştım kaç kişi bana kısır mısın sen diye soruyodu?düşünsene.yaşımda var 29 benden küçükler doğum yaptı.o yüzden rahat olmak lazım canım.herkese söylüyorum stres yspmayın diye.

masal seninle aynı zamanda doğum yapıcaz kısmetse ne güzel.
hamileler topikine gel listeye senide yazıyım

burdayım ..ya yeni gördüm çok sevindim hayırlısıyla çok güzelbir hamilelik geçirirsin ..allah kucagına almayı da nasip etsin ..çok sevindim ...

evet azizecim sağlığı yerinde ve güzel huylu olsun bencede yeter,hiç ayrımım yok benimde yeterki kucağımı boş bırakmasın rabbim...

adetim gecikti kizlar ama adet olacakmişim gibi belirtiler var
karinda sislik gögüslerde ağri ve şişlik ve sivilceler
eczaneye gittim ilaç almaya boğazim sizliyordu
ecz.hanima anlattim gecikme ve belirtileri test yapti ve pozitif çikti:bbo:
hamilesin dedi benim sorum bu testlerde yanilma payi olabiliyormu yani hamile değilken
hamile gibi pozitif çikarmibenneyaptımki
sürekli yorgunluk ve uyku hissi varfisfisfis
mide bulantilarim ve kusmalarimda oldu gecen hafta:sinifsinif:
cevaplarsaniz sevinirimŞeniz

bende nolsun işte bir kucagımdaki bir karnımdaki ugraşıp duruyom buralarda da insanlara yardım cı olabilmek için elimden geldiyince yararlı olmaya çalışıyorum..benim de çok uzun bir süre olmadı biliyosun sen daha yeniydin..benim gibi kıdemlilere yardımcı olmak için ...

canım hayırlı olsun istiyormuydun bilmiyorum ama hamilesin o testlerin yanılma payı hiç yok denecek kadar az :CüvCüv:

banada soruyolar canım neden olmadı daha,problem kimde,oturuyosun hala hadi yap bi tane...uzayıp gidiyo sorular...bir yılı geçti olmuyor,sorunda yok ikimizdede kısmet.ben herşeyin bir zamanı olduğuna inanırım,Allahım zamanı gelince verir hayırlısıyla...

sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah yavrunu canım....

seninde olcak canım hiç merak etme allaha inan ve güven rabbim zamanını biliyo ozaman gelince olucak tatlım sabret sabrın sonu selamettir...hiç isyan etme allahtan sadece hayırlısını iste hakkında.
evet azizecim sağlığı yerinde ve güzel huylu olsun bencede yeter,hiç ayrımım yok benimde yeterki kucağımı boş bırakmasın rabbim...

hayırlı olsun canım hamilesin işte balgibikaydirigubbakcemile3
bendede anlattığın belirtilerin aynısı car ve bende hamileyim 4gün önce öğrendim.

bencede canım hamilesin,yanılma payı pek olmuyor bildiğim kadarıyla özellikle pozitifte...hayırlı olsunnn

canım hayırlı olsun istiyormuydun bilmiyorum ama hamilesin o testlerin yanılma payı hiç yok denecek kadar az :CüvCüv:

evet istiyordum ben erken diyordum ama eşim çok arzu ediyordu
inanamiyorum bile hala hamile olduğuma:kedi:
6 aylik falan evliyim şuan ama yaşim 31 olsun dedik bizde korunmadik hiç:CüvCüv:
rabbim tüm isteyenlerin kucağini boş birakmasin inşallahdelikafadulden
ay sevindirik oldum şimdi ben annemi olucam:sm_cool:
eczaci hanimda kesin hamilesin dedi çift çizgi var
ama yinede inanamiyorum ya yanlişsa diyorum hepbenneyaptımki
neden böyleyim peki tatlişimfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…