Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

seninde olcak canım hiç merak etme allaha inan ve güven rabbim zamanını biliyo ozaman gelince olucak tatlım sabret sabrın sonu selamettir...hiç isyan etme allahtan sadece hayırlısını iste hakkında.

çok uzun zamandır inan sabırla bekliyorum canım.bir gün bile isyan etmedim rabbime,biliyorumki zamanı gelince vericek banada..ve gerçekten hep söylerim hayırlısıysa versin,yaşatsın bana bu sevinci....ilk zamanlar çok takmıştım belirti,şu bu ama artık sadece bekliyorum,büyük bir sabırla...
güzel sözlerinle,desteğin içindee çok sağol canımcım...opuyorumnanaktan

canım çok sevindimŞeniz o zaman istediğinize görede çok iyi olmuş canım böyle düşünmen çok normal hormonlarınla ilgili bişey ama sen hiç takılma bunlara adetin kaç gün geçti ona göre doktordan randevu alman ve kontrollere başlaman gerekecek. ne kadar güzelll..önce keseni göreceksin inş. sonra kalp atışlarını duyacaksın bunların hepsi çok tatlı mutluluklar..eşine söyledinmi çokmerak ettim nasıl tepki verdi yada verecek acaba??

hayırlı olsun canım hamilesin işte balgibikaydirigubbakcemile3
bendede anlattığın belirtilerin aynısı car ve bende hamileyim 4gün önce öğrendim.

tebrikler canim Allah anali babali büyütsünŞeniz
sende testmi yaptirdin sadece dr.a gittinmi hiç
ben gitmeyi düşünüyom cumaya:dance:
sen nasil şüphelendin gecikmeylemi anlatsana kaydirigubbakcemile3

en kisa zamanda inşallah seninde güzel haberlerini aliriz canimŞeniz

eşime telefonda söyledim çiğlik atti resmen
konuşamadi kapatti durmadan ariyor şimdi pek bi sevindirik oldu:roflol:

en kisa zamanda inşallah seninde güzel haberlerini aliriz canimŞeniz

eşime telefonda söyledim çiğlik atti resmen
konuşamadi kapatti durmadan ariyor şimdi pek bi sevindirik oldu:roflol:

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al bebişini inş. ee eşin nerdeki bide nezaman öğrendin hamişliğini belirti varmıydı:CüvCüv:

çok sağol canım güzel dileklerin için,senide çoookkkk tebrik ediyorummm,sağlıkla kucağını almanı dilerimmm....

ya bu arada bebişkomun 8 deymiş regli listede gördümde ne kadar erken çıkmış testte....

sleepy cim bu arada senin belirtiler ne alemde yaaa..
az kaldı, belirtiler başlamış olabilir,

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al bebişini inş. ee eşin nerdeki bide nezaman öğrendin hamişliğini belirti varmıydı:CüvCüv:

eşim işte canim sağol güzel dileklerin içinŞeniz
çok halsizlik uyku hali ve sik sik idrara çikma vardi ee adetimden gecikince
4 gün test yaptim artikdelikafadulden
darisi tüm isteyenlere inşallah:Saruboceq:

kızlarr ben geldimm

hoşgeldin canımm..

ayy 1 saat banyo yaptım valla nasıl iyi geldi anlatamam oohhh..
ama şu karnımın şişi inmiyo bir türlü, sanırım inmeyecek.. sanki gün gün daha çok gaz şişliği oluyo..
sanırım birkaç hafta sonra o şişliğin yerini bebek alacak, o şişlik de hiç inmemiş olacak :uhm:

valla canım işte 6 günüm kaldı,ama bu ay belirti dinlememeye karar verdim,pek dinlemiyorum kendimi..çatlatma iğnesi oldumya ondan beri kasık ağrım var bitek,solda iki yumurtam vardı ondan olabilir,bekliycem ve geçerseki umarım geçer o zaman test yapıcammm...

ben adetime 4gün kala test yaptım çıktı...ve bugün adetimin ilk güne tekrar test yaptım yine iki çizgi çıktı.belirtilerimde vardı ama.
tebrikler canim Allah anali babali büyütsünŞeniz
sende testmi yaptirdin sadece dr.a gittinmi hiç
ben gitmeyi düşünüyom cumaya:dance:
sen nasil şüphelendin gecikmeylemi anlatsana kaydirigubbakcemile3

resmindeki gibi kocaman olucak:))):CüvCüv:

ohhhh iyi yapmışsın canım kocişinde varmıydı:kedi:

inşallah canım benimm.. :Saruboceq: dualarım seninle..
en doğrusu, dinleme kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…