canım benim ablam guatr hastası hemde epey ileri derecede idi şimdi hala tedavisi oluyor ama tedavi olmadan önce çocukları oldu 2 tane yeğenim var inş sorun çıkmaz endişelenme...
sağol tatlım ya. rahatladım. bende varmı bilmem belirtilerini bilmem. ama 7aydır olmayınca düşünüyorum ya bu tarz hastalık var yda hormon yada kanallarda sorun var. diğer herseye bakıldı. yada en önemlisi stres.ammada yazdım. baktım şöylede ben bişey yaptırmamışımki. tatliş oğlum senin belirtiler varmıydı nelerdi
kizlar sanirim bebisimi kaybettim tuttunamadi. kanamam olmustu sabah. aksamda resmen adet oldum sanki mafoldumben
kizlar sanirim bebisimi kaybettim tuttunamadi. kanamam olmustu sabah. aksamda resmen adet oldum sanki mafoldumben
günaydın bayanlar
canım sıkma kendini bendede aşırı enfeksiyon var doktoruma sordum herşey yolunda hiç bi skınıtı yok enfeksiyon mani olmaz hamile kalmana demişti ama hala bekliyorum ama sıkma canını allahtan umutunu kesme:Saruboceq:
nasılsın özge nasıl gidiyor canım
cubuk krakercim, enfeksiyon varken hamile kalan duydum.. hamileyken tedavi olan da duydum..
hamileyken tedavi olmazsan o idrar enfeksiyonu bebege zarar verebilir diye biliyorum..
jinekolog da iç dediyse iç birşey olmaz bence.. doktoruna güven..
idrar yolu enfeksiyonu ihmale gelmez canım.. bir an önce tedavini ol..
bebiş vaarsa da daha çok yeni.. herkes hamileliğini öğrenmeden önce ne ilaçlar kullanıyor da bişi olmuyor...
canım sıkma kendini bendede aşırı enfeksiyon var doktoruma sordum herşey yolunda hiç bi skınıtı yok enfeksiyon mani olmaz hamile kalmana demişti ama hala bekliyorum ama sıkma canını allahtan umutunu kesme:Saruboceq:
canım valla bunları duyduğuma çok sevindim,hemen ilaçlarımı içeyim o zaman hem sıkıntımda geçer
ayy canım içimi rahatlattın valla, ozaman hemen gidip ilaçlarımı alayım ve içeyim ben
bir an önce tedavimi olayımda bebiş varsa etkilenmesin kuzum,yada gelmediyse önümüzdeki ay etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?