Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım benim ablam guatr hastası hemde epey ileri derecede idi şimdi hala tedavisi oluyor ama tedavi olmadan önce çocukları oldu 2 tane yeğenim var inş sorun çıkmaz endişelenme...

sağol tatlım ya. rahatladım. bende varmı bilmem belirtilerini bilmem. ama 7aydır olmayınca düşünüyorum ya bu tarz hastalık var yda hormon yada kanallarda sorun var. diğer herseye bakıldı. yada en önemlisi stres.ammada yazdım. baktım şöylede ben bişey yaptırmamışımki. tatliş oğlum senin belirtiler varmıydı nelerdi

canım benim kasık ağrım ve gögüslerimde dolgunluk hassasiyet gibi belirtilerim oldu... yanii klasik adet belirtileri ile aynı..

kizlar sanirim bebisimi kaybettim tuttunamadi. kanamam olmustu sabah. aksamda resmen adet oldum sanki mafoldumben

kizlar sanirim bebisimi kaybettim tuttunamadi. kanamam olmustu sabah. aksamda resmen adet oldum sanki mafoldumben

mafoldumben mafoldumben mafoldumben canim yaaa eminmisin doktorunu aradinmi yada gitseydin hemen...ama sana bisey diyiimmi ama seni umitlendirmek yada uzmek istemiyorum yanlis anlama sakin tatlim ama,,,
pazar gunu gorumcemin kizinda misafirdik ve bize 2 aylik hamile oldugunu soyledi cok sevindik ama baya baya adet gibi kanamam oluyo dedi dusunsene akinti yada damla damla degil resmen adet gibi kanamam oluyo dedi doktor dikkat et dinlen dusuk tehlikesi var cocuk asagida duruyo demis,,,ama isin umutlandirici tarafi ilk bebegine hamileykende aynen boyle olmus kanamalar cocugun asagida olmasi dusuk tehlikesi fln ama simdi 3 yasinda haylaz cok tatli bi oglu var,,,simdi ikinciye hamile ve ayni seyleri yasiyomus,,,dicegim o ki belkide dusmez yani umarim yani mafoldumben mafoldumben mafoldumben

tatlim simdi gordum yasadigin yer almanyaymis bu durumda doktorunu arama gibi bi sansinin olmadigini tahmin ediyorum,,,burdada oyle cunku ama en azindan acile basvurabilirsiniz diye dusunuyorum allah yaninda ve yardimcin olsun tatlim,,,rabbim melegini sana bagislasin ins ins ins....

canim ya insallah öyle degildir.ev doktoru kapalidir ama hastanelerin dogum bölümü 24 saat acik zaten arayip durumu anlatinca hemen gel diyolar.belki üstüne falan görüyosundur duyardim hep ama nasil birsey bilmiyorum.

Günaydın kızlarr..

bebişkom belli olmaz yaa, üstüne adet görme gibi birşey olabilir canım..
bir doktora git sen hemen ümidini kaybetme

bende geçen hafta dr.a gittim.hamile kalmadan önce herhangi sorunum varmı öğreneyim diye...
dr.um adetlerin düzenlimi dedi, evet dedim 27-28 günde gelir
herhangi bir rahatsızlığın varmı sürekli ilaç kullandığın dedi hayır dedim
en son adet tarihimi sordu söyledim
sonra muayneetti beni smear testi için sıvı örneği aldı
kan ve idrar tahlili istedi
herşeyim normal çıktı yalnız sadece idrar yollarımda enfeksiyon çıktı,
beni ürolojiye gönderdi ilaç yazsınlar sana dedi.
sonra ürolojiye gittim ilaç yazayım ama gebe değilsin dimi dedi.
bende bilmiyorumki olabilirim dedim. 1 hafta var adetime dedim.haydaaa o da bu sefer sen dr.una git senin gebeliğin olup olmadığını tespit etsin dedi.ben sana yine gebeysen bile zararı olmayacak ilaçlar yazıyorum dedi.
ama mutlaka test yaptır dedi.bu sefer aile hekimimize gittim sağlık ocağına dr.lar böle böle dedi dedim.o da ben sana test yapardım ama bizim laboratuar 1 hafta kapalı dedi.
sonra tekrar jinekoloğuma gittim üroloji dr.u böle böle dedi gebelik testi yapabilirmiyiz dedim.adetime bir hafta olduğunu söledim.yapsakta şimdi çıkmaz dedi.
dr.un yazdığı ilaçlara baktı.sen iç bunları bişey olmaz hamile olsan bile dedi.eminmisiniz içeyimmi dedim iç iç bişey olmaz dedi.
az sonra eczaneye gidip ilaçlarımı alıcam bakalım.

acaba idrar yolu enfeksiyonuyken hamile olma ihtimalim varmı yoksa bu ay umudumu keseyimmi.bende oohh adetime az kaldı gecikirse hemen test yapayım diye hevesleniyordummafoldumben

cubuk krakercim, enfeksiyon varken hamile kalan duydum.. hamileyken tedavi olan da duydum..
hamileyken tedavi olmazsan o idrar enfeksiyonu bebege zarar verebilir diye biliyorum..
jinekolog da iç dediyse iç birşey olmaz bence.. doktoruna güven..
idrar yolu enfeksiyonu ihmale gelmez canım.. bir an önce tedavini ol..
bebiş vaarsa da daha çok yeni.. herkes hamileliğini öğrenmeden önce ne ilaçlar kullanıyor da bişi olmuyor...

ayy canım içimi rahatlattın valla, ozaman hemen gidip ilaçlarımı alayım ve içeyim ben
bir an önce tedavimi olayımda bebiş varsa etkilenmesin kuzum,yada gelmediyse önümüzdeki ay etkilenmesin

ayy canım içimi rahatlattın valla, ozaman hemen gidip ilaçlarımı alayım ve içeyim ben
bir an önce tedavimi olayımda bebiş varsa etkilenmesin kuzum,yada gelmediyse önümüzdeki ay etkilenmesin

zaten daha 1 hafta varsa adetine kan testinde de zor çıkar bebiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…