Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlım ben pkoluyum adetim düzensiz ama bugün yarın ovülasyon olur bende azizeye söyleyecektim 20 kasım diye hesaplıyorum

heee anladım canımm.. hadi bakalım hayırlısı oldun inşallahhh tutar bu ay canımcımmm..
çok sıkı çalışın o zaman bugünlerde

kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.

canım üzülme vardır bundada bir hayır,hamile olup bebeğini düşürsen daha çok üzülcektin bak meğer hamile değilmişsin bebeğini düşürmekten iyidir bence,üzülme önümüzdeki ay olur inşallah

canım belki de kimyasal gebelik olmustur yaa..
3 testte de fozitif çıkması çok ilginç..

inşallah bu aya tutturursun canım, üzme kendini

kızlar takvimlerimiz nereye gitmiş yaa bilen var mı?

link yapıştıracak yeri kaldırmışlar

üzülme canım rabbimden umut kesilmez

kızlar sizi çok özledim dün misafirlikteydim hep aklımdaydınız ne oldu iyi haberler vrmı diye akşam eve geldim tm siteye girerken eşim işten geldi oda rahatsızlanmış dün geceyi acilde geçirdik ama sizlere çok alışmışım kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…