ayseyildirim senin adet tarihi ne zaman yaa listede yazmıyor
tatlım ben pkoluyum adetim düzensiz ama bugün yarın ovülasyon olur bende azizeye söyleyecektim 20 kasım diye hesaplıyorum
heee anladım canımm.. hadi bakalım hayırlısı oldun inşallahhh tutar bu ay canımcımmm..
çok sıkı çalışın o zaman bugünlerde
kaçmaz kaçmaz korkmaa..valla koca kaçıcak diye korkuyorum
genelde tersi olur ama bu aralar hep ben onun peşinden koşuyorum
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
günaydın kk nın güzel anneleri ve güzel anne adayları opuyorumnanaktan
günaydın kk nın güzel anneleri ve güzel anne adayları opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?