kızlar sizi çok özledim dün misafirlikteydim hep aklımdaydınız ne oldu iyi haberler vrmı diye akşam eve geldim tm siteye girerken eşim işten geldi oda rahatsızlanmış dün geceyi acilde geçirdik ama sizlere çok alışmışım kızlar opuyorumnanaktan
kizlar sanirim bebisimi kaybettim tuttunamadi. kanamam olmustu sabah. aksamda resmen adet oldum sanki mafoldumben
kızlar sizi çok özledim dün misafirlikteydim hep aklımdaydınız ne oldu iyi haberler vrmı diye akşam eve geldim tm siteye girerken eşim işten geldi oda rahatsızlanmış dün geceyi acilde geçirdik ama sizlere çok alışmışım kızlar opuyorumnanaktan
geçmiş olsun bende alıştım ya hasta hasta bakıcam illaopuyorumnanaktan
saol canım ya dün gece gibi bi geceyi Allah sizlere göstermesin.evet valla ya burdaki tüm arkadaşlarıma çok alıştım dün gece saat 4 te yazdıklarınızı okudum a.s.
özgecim hamişlik nasıl gidiyo yiğenime iyi bakıyosun dmi diğer tüm hamiş arkadaşlarımız yiğenlerimize iyi bakın inşallah bizde birgün hamiş oluruzALLAH bizede nasip eder inşallaha.s.
innşallahh canım en kısa zamanda hamiş olursunuz.. :Saruboceq:
benim iyi gidiyo ya bir sıkıntı yok çok şükür..
çok açım sadece kaydirigubbakcemile3
çok yemeye başladım yaa, biri beni durdursunnn..
ye ye bebiş için opuyorumnanaktan
amin canım bencede canım ye bebişin içn.canım bnim yarın adet günüm hamişlerin duası kabul olur bana dua edin tüm hamiş arkadaşlr tabi diğer arkadaşlarda opuyorumnanaktan
amin canım bencede canım ye bebişin içn.canım bnim yarın adet günüm hamişlerin duası kabul olur bana dua edin tüm hamiş arkadaşlr tabi diğer arkadaşlarda opuyorumnanaktan
inşallah canım bu ay güzel haber alırsınopuyorumnanaktan
hiç ümidim kalmadı ama inşalla canım tüm isteyen arkadaşlarımız da en kısa zamanda bbişine kavuşur inşllahopuyorumnanaktan
selamlar kızlar nasılsınız bakimm opuyorumnanaktan
ay canım ediyorum hep size dua yaa, inşallah hamişsindir..
var mı belirtiler..
inşallah canım ama hiç bi belirti yok ama şimdiye kadar adet belirtileri de yok normalde akıntım çokolur adetten birkaçgün önce ama yok ilk defa böle kuru dün gece hastanede çok koşturmaktan heralde belim çok ağırıyo canım ya opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?