Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

geçmiş olsun bende alıştım ya hasta hasta bakıcam illaopuyorumnanaktan

Şeniz

saol canım ya dün gece gibi bi geceyi Allah sizlere göstermesin.evet valla ya burdaki tüm arkadaşlarıma çok alıştım dün gece saat 4 te yazdıklarınızı okudum a.s.

amin canım rabbim kimseye göstermesin dertleşmek için güzel bir yer kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

özgecim hamişlik nasıl gidiyo yiğenime iyi bakıyosun dmi diğer tüm hamiş arkadaşlarımız yiğenlerimize iyi bakın inşallah bizde birgün hamiş oluruzALLAH bizede nasip eder inşallaha.s.

ben de valla iş stresimi burda atıyorum..
bir yandan çalışıyorum bir yandan da size yazıyorum opuyorumnanaktan

özgecim hamişlik nasıl gidiyo yiğenime iyi bakıyosun dmi diğer tüm hamiş arkadaşlarımız yiğenlerimize iyi bakın inşallah bizde birgün hamiş oluruzALLAH bizede nasip eder inşallaha.s.

innşallahh canım en kısa zamanda hamiş olursunuz.. :Saruboceq:

benim iyi gidiyo ya bir sıkıntı yok çok şükür..
çok açım sadece kaydirigubbakcemile3
çok yemeye başladım yaa, biri beni durdursunnn..

aha da vu resimdeki kadar oldu nerdeyse göbeğim hheheeheheh gazdan ama kaydirigubbakcemile3

bazen ayna karşısına geçiyorum, diyorum ki ne güsel vucudum vardı şimdi bööle göbek şiş giydikleri dar gelen bir tip oldum :hulya:

ama sonra da diyorum kii, amaan nasıl olsa veririm kilo alsam bile, bebişim için çirkinleşmeye bile değer diyorum..

amin canım bencede canım ye bebişin içn.canım bnim yarın adet günüm hamişlerin duası kabul olur bana dua edin tüm hamiş arkadaşlr tabi diğer arkadaşlarda opuyorumnanaktan

ay canım ediyorum hep size dua yaa, inşallah hamişsindir..
var mı belirtiler..

ay canım ediyorum hep size dua yaa, inşallah hamişsindir..
var mı belirtiler..

inşallah canım ama hiç bi belirti yok ama şimdiye kadar adet belirtileri de yok normalde akıntım çokolur adetten birkaçgün önce ama yok ilk defa böle kuru dün gece hastanede çok koşturmaktan heralde belim çok ağırıyo canım ya opuyorumnanaktan

ayy canım inşallah o bel ağrısı daha tatlı bişiyin habercisidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…