kateausten hogeldin canım evet y3s3mini ya hiç ümidim kalmdı olsa mutlaka bi değişiklik bi belirti olurdu diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
kizlar inanmayacaksiniz ne oldu. doktorumla konustum az önce ve bana zaten hamile degilmissiniz dedi. kanda cikmamis ama ben 3 test yapmistim 3de positivdi. bidaha kesinlikde test yapmiycam direk doktoruma gidicem. okadar endise korkuyu dünden beri bosuna yasamisim. neyse vardir bundada bir hayir.
çok ilginç bi durum yaa korktum şimdi bak...
benimde testlerim hep pozitif çıktı ayy allahım yaa bende bi dr.gitsem acaba?
ama benim adet günüm geçti olmadım allahım sen koru hayırlısını ver rabbim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım çok üzgünüm şu an.
ya canım bende 1 hafta önce adet sancısı gibi sancılar da başlamıştı ama onlara takılma.. kimisinde hiç belirti olmuyor..
inşallah hamilesindir canım
çok ilginç bi durum yaa korktum şimdi bak...
benimde testlerim hep pozitif çıktı ayy allahım yaa bende bi dr.gitsem acaba?
ama benim adet günüm geçti olmadım allahım sen koru hayırlısını ver rabbim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım çok üzgünüm şu an.
bende de batma çok az oldu, daha cok adet sancısı yaşadım, o 1 hafta sanki her gün adet olacaktımcanım bende de o sancılar var ama batma gibi iğnelenme kramp girme gibi belirtiler yok sadece sancı var ara ara hep vuruyo
slm kızlar ben geldim. ama şuan çok tedirginim bebişkomun gibi olmayım bidemafoldumben
bende adetten önce test yapmıştım yaa...ayyy kızlar yaa çok moralim bozuldu bak şimdi.
bende dr.gitmek için 1 hafta bekliyom ama napıyım gitsemmi bişey söyleyin?
bende de batma çok az oldu, daha cok adet sancısı yaşadım, o 1 hafta sanki her gün adet olacaktım
canım 10 ydan beri her ay sonu şu belirti bu belirti diyerek umutlandık ama sonu hayal kırıklığı o yüzden kafam çok karışık ama inşallah dediğin gibi olur hamişimdir ya bu aya olmazsa eşim çok üzülecek
canım 10 ydan beri her ay sonu şu belirti bu belirti diyerek umutlandık ama sonu hayal kırıklığı o yüzden kafam çok karışık ama inşallah dediğin gibi olur hamişimdir ya bu aya olmazsa eşim çok üzülecek
azizecıim bir de bebişkomun adet tarihi daha 8 kasımmış, o 1 hafta fln önce öğrenmiş herhalde.. ve daha günü gelmeden adet olmuş..
o kadar erken olan testlere güvenmemek lazım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?