Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kateausten hogeldin canım evet y3s3mini ya hiç ümidim kalmdı olsa mutlaka bi değişiklik bi belirti olurdu diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

kateausten hogeldin canım evet y3s3mini ya hiç ümidim kalmdı olsa mutlaka bi değişiklik bi belirti olurdu diye düşünüyorum kafamçokkarıştı

psikolojik olarak belirti yaşamaktansa canım varsın olmasın belirtiler ama hamiş olasın opuyorumnanaktaninşallah öyledir

ama özgecim bel ağrısıdün gece başladı eğ gebelik olsaydı daha önce başlamzmıydı bel ağrısı adetten bir gün önce başlaması bana adetin habercisi gibi geldi ama tabi inşalah olmaz normalde adetten bir hafta önce bel ağrısı başlardı bende opuyorumnanaktan

ya canım bende 1 hafta önce adet sancısı gibi sancılar da başlamıştı ama onlara takılma.. kimisinde hiç belirti olmuyor..
inşallah hamilesindir canım

çok ilginç bi durum yaa korktum şimdi bak...
benimde testlerim hep pozitif çıktı ayy allahım yaa bende bi dr.gitsem acaba?
ama benim adet günüm geçti olmadım allahım sen koru hayırlısını ver rabbim:Saruboceq:
geçmiş olsun canım çok üzgünüm şu an.

azizecim senin adet geçtikten sonra koyuydu o çizgi yaa..
doktora gitsen de bişi görmez dr. daha ama bir kan testi yaptır istersen sende, değerinin yüksekliğini gör, için rahatlasın en azından..

slm kızlar ben geldim. ama şuan çok tedirginim bebişkomun gibi olmayım bidemafoldumben
bende adetten önce test yapmıştım yaa...ayyy kızlar yaa çok moralim bozuldu bak şimdi.
bende dr.gitmek için 1 hafta bekliyom ama napıyım gitsemmi bişey söyleyin?

ya canım bende 1 hafta önce adet sancısı gibi sancılar da başlamıştı ama onlara takılma.. kimisinde hiç belirti olmuyor..
inşallah hamilesindir canım

canım bende de o sancılar var ama batma gibi iğnelenme kramp girme gibi belirtiler yok sadece sancı var ara ara hep vuruyo

kan testi yaptır canım özgeninde dediği gibi için rahatlar en azından

canım en yakın yerde kan tahlili ver öğleden sonra alırsın için rahatlar en azından

azizecim özge arkadaşımızın da dediği gibi kan testi yaptırsana için rahatlasın ama inşallah hamişsindir canım yanılmamışsındır opuyorumnanaktan

kıslar en ıyısııııı adetın gecmesını beklemek bence bu sefer kendınızı uzuyosunuz bosu bozunaaa azızecım korkma hamılesındırr cızgın cok belırgındıııı

bende de batma çok az oldu, daha cok adet sancısı yaşadım, o 1 hafta sanki her gün adet olacaktım

canım 10 ydan beri her ay sonu şu belirti bu belirti diyerek umutlandık ama sonu hayal kırıklığı o yüzden kafam çok karışık ama inşallah dediğin gibi olur hamişimdir ya bu aya olmazsa eşim çok üzülecek

azizecıim bir de bebişkomun adet tarihi daha 8 kasımmış, o 1 hafta fln önce öğrenmiş herhalde.. ve daha günü gelmeden adet olmuş..
o kadar erken olan testlere güvenmemek lazım herhalde

kerem34gul arkadaşım bak seni burdada yakaladım belirtilerin neler tatlım banada yazarmısın inşaalllah hamişsindir tatlım...:CüvCüv:

doğru canım.. 10 ay da uzun bir süre..
inşallah tutar da üzülmez kocişinde..
evet boşver ya dinleme kendini, olursa da sürpriz olsun..

evet onuki çok erken benim adetim 2gün geçtibile...
olsam olurdum şimdiye kadar. hep düzenli aynı gününde gelir benim adettlerim.
azizecıim bir de bebişkomun adet tarihi daha 8 kasımmış, o 1 hafta fln önce öğrenmiş herhalde.. ve daha günü gelmeden adet olmuş..
o kadar erken olan testlere güvenmemek lazım herhalde

site takvimleri silmiş canım, takvim özelliğini kaldırmış KK.. güvenlik açıgı ve yanlış kullananlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…